تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 357 از 1124 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367407457857 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

الان هم یک سری از سرویس های دیگه هم اضافه شده با مضمون پهنای باند تضمین شده .... معلوم نیست توی مخابرات چه خبره . به همین دلیل الان زنگ زدم طرف آقایی بود (که انگار یک کاره ای بود اونجا برخلاف اون دخترها که هیچی حالیشون نیست) گفت ما اصلا از این تغییرات بی اطلاع هستیم و این سرویس ها را ما وارد نمیکنیم بلکه خود مخابرات داره این سرویس ها را مشخص میکنه البته چند تا سوال پرسیدم که ذکر میکنم:

نامحدود را میخواهید حذف کنید؟ من اطلاعی ندارم هر چی مخابرات توی سایتش نهایی کنه همان میشه ولی فکر نکنم برای از دست دادن مشترکین اینکارو بکنند

سرویسهای حجمی ساعات رایگان ندارند؟ خیر فعلا چنین پنلی توی سرویسها طراحی نشده

چه فرقی داره سرویس نامحدود یک به ده با سرویس نامحدود بدون اشتراک گذاری پهنای باند؟
    ما هنوز همانطور که گفتم هیچ اطاعی از این تغییراتی که داره میشه نداریم و اصلا به پنل سایت مخابرات دسترسی نداریم این تغییرات و سرویس ها را مخابرات داره طراحی میکنه ولی اگر قرار باشه چنین سرویسی باشه سرویس 1 به 10 که مشخصه و اون سرویس بدون اشتراک گذاری پهنای باند همان 1 به 8 است.

قیمتها که قرار نیست بالا ببرید؟ فعلا چیزی ابلاغ نشده و باز هم میگم ما کاره ای توی قیمتها نیستیم
    واقعا که جالبه!!!!!این اقا مثلا یه کاره ای هم بوده هی گفته ما اطلاعی نداریم مخابرات میدونه؟!
    ولی اون بخش توضیح سرویس 1به10 و سرویس بدون اشتراک گذاریه خیلی چیزارو روشن میکنه فکر کنم!..............واقعا اشتراک 1به8توی مملکت ما مساوی شده با بدون اشتراک گذاری پهنای باند؟اینا علم ریاضیات رو هم باید توی کتاب مدارس تغییر بدن از این به بعد بنوسین 1مساوی 1 نیست، 1مساوی میشود با 8!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

واقعا که جالبه!!!!!این اقا مثلا یه کاره ای هم بوده هی گفته ما اطلاعی نداریم مخابرات میدونه؟!
    ولی اون بخش توضیح سرویس 1به10 و سرویس بدون اشتراک گذاریه خیلی چیزارو روشن میکنه فکر کنم!..............واقعا اشتراک 1به8توی مملکت ما مساوی شده با بدون اشتراک گذاری پهنای باند؟اینا علم ریاضیات رو هم باید توی کتاب مدارس تغییر بدن از این به بعد بنوسین 1مساوی 1 نیست، 1مساوی میشود با 8!!!!!!!!
    بابا من نه کاری دارم به این 1به 8 و 1 به 10 و .... فقط امیدوارم که نامحدود حذف نشه چون اصلا از چیزی که محدود بشه خوشم نمیاد و اگر واقعا این اتفاق بیفته حتما ASP را عوض میکنم اگر شرکتهای دیگه پورت خالی داشته باشند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بابا من نه کاری دارم به این 1به 8 و 1 به 10 و .... فقط امیدوارم که نامحدود حذف نشه چون اصلا از چیزی که محدود بشه خوشم نمیاد و اگر واقعا این اتفاق بیفته حتما ASP را عوض میکنم اگر شرکتهای دیگه پورت خالی داشته باشند
    به نظرتون مخابرات نامحدود رو فطع کنه چه اتفاقی واسه شرکتهای دیگه میفته؟؟؟؟؟فکر میکنین شرکتهای دیگه نامحدود رو اونام امکان داره قطع نکنن؟؟؟
    من که احتمال 99درصد میدم شرکتهای دیگه هم نامحدود رو قطع میکنن یا با قیمتهای کهکشانی فقط ارائه میدن.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا این حسابگر امروز خیلی قطعی داشت از 12 شب تا 9 صبح قطع بود :(

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به نظرتون مخابرات نامحدود رو فطع کنه چه اتفاقی واسه شرکتهای دیگه میفته؟؟؟؟؟فکر میکنین شرکتهای دیگه نامحدود رو اونام امکان داره قطع نکنن؟؟؟
    من که احتمال 99درصد میدم شرکتهای دیگه هم نامحدود رو قطع میکنن یا با قیمتهای کهکشانی فقط ارائه میدن.
    اگر اونجوری هم بشه باید حداقل جایی را پیدا کنیم که ساعات رایگان داشته باشه مثلا همین حسابگر که دوست من داره خیلی راضیه و میگه در ساعات رایگان سرعت دانلودش 90 تا 120 است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما هم تایم اوتو سرعت کم دارین ؟

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این سرویس های نامحدود بدون اشتراک پهنای باند که توی لیست سرویس هاش هست یعنی نامحدود نیستن؟؟؟

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اینا خودشونم نمیدونن دارن چیکار میکنن ....

من الان 256 نا محدود رو از طریق سایت آنلاین برای دوستم شارژ کردم

9. این کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Lesbian Club

پيش فرض

این سرویس های نامحدود بدون اشتراک پهنای باند که توی لیست سرویس هاش هست یعنی نامحدود نیستن؟؟؟
    من الان با 2020 تماس گرفتم گفت که هنوز معلوم نیست که یا محدوده یا اینکه نا محدود تا اخره این ماه معلوم میشه

ولی فک کنم نا محدودم بزارن چون واقعا کاربراشون کم میشه

11. این کاربر از J A C K S O N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پستای من نامعریه؟
    کسی از شماها تایم اوت نداره الان؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •