نبود. اقای مفیدی و یا بقیه ی بچه ها کجا هستن؟؟
نبود. اقای مفیدی و یا بقیه ی بچه ها کجا هستن؟؟
اولی رو که فعلا بلد نیستم
اما دومی:
در این تابع باید داخل قدر مطلق نامثبت باشه ، چون اگه داخل قدر مطلق مثبت باشه تابع ما بصورتدر میاد که تابعی معکوس ناپذیره پس باید :
بدست آوردن معکوسش :
ایول به تو منم برا دومی همین جواب رو بدست اوردم ولی یه گزینه بود که محدوده ی من رو بدست اورده بود ولی ضابطه درست نبود یکی دیگه همین ضابطه رو بدست اورده بود ولی محدوده ی معکوس پذیری رو چیز دیگه ای نوشته بود.
تابعدر اعداد حقیقی، تنها برای بازه ی (1,1-) تعریف می شود، در نتیجه دامنه تابع بالا تهی است.
فرض کنید m نقطه دارید با مختصاتبرای i = 1,2,...,m.
اگر z = Ax + By + C معادله صفحه کمترین مربعات باشد، آنگاه میتوان نشان داد که B، A و C از حل دستگاه زیر بدست می آیند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 1233445566; 01-08-2011 at 21:32.
با سلام ........
من یه سوال داشتم ...میخواستم بدونم دو تا ماتریس رو اگه داشته باشیم و بخوایم
داخل هم کانولوشن کنیم باید از چه فرمولی استفاده کنیم ؟؟؟ و این که ماتریس حاصل
چی رو به ما نشوم میده ؟؟
با تشکر از پاسختون .... .![]()
Last edited by skyzare; 02-08-2011 at 13:16.
با توجه به تعریفو
مقدار
کدام است؟
دو خط راست موازی نیمساز ناحیه دوم بر منحنی به معادلهمماس هستند. فاصله این دو خط کدام است؟
با سلام
اگر منظور شما همان کانولوشنی است که در پردازش تصاویر استفاده می شود، فکر می کنم بهتر است آن را در انجمن رایانه و برنامه نویسی سایت مطرح فرمایید. البته در اینترنت هم مقالات خوبی در این زمینه پیدا می شود.
موفق باشید.
13 مرداد 1390
با سلام
برای مساله ی اول از لگاریتم نپری استفاده کنید و حاصل ضرب ایجاد شده را به کسر تبدیل و از قاعده ی هوپیتال استفاده کنید. البته برای این که تابع درست تعریف شود، باید g مثبت باشد و لذا باید حد از سمت چپ به pi/2 نزدیک شود.
برای مساله ی دوم از مشتق ضمنی استفاده کنید و توجه کنید که 'y باید 1- باشد.
موفق باشید.
13 مرداد 1390
دست شما درد نکنه اقای مفیدی ولی من راه حل اینها رو میدونم ولی در مورد اولی هر کاری کردم به جواب نرسیدم ودر مورد دومی به جوابی که تو گزینه ها بود رسیدم ولی اطمینان ندارم اگه شما و یا دوستان دیگه راه حل و جواب اخر رو بدن ممنون میشم.
با سلام ....
با تشکر از پاسختون .....
اره دقیقا برای پردازش تصویر میخواستم .... یه سوال دیگه من دنبال یه کتاب ریاضی میگردم که مباحث ریاضی رو
توی حوزه گسسته بیان کرده باشه ...مثلا همین مشتق ماتریس ؛ گردایانش ؛ و غیره ....داخلش باشه ...کتابی
که رشته های راضی توی دبیرستان میخون که ریاضی گسسته اسمش هست رو یه نگاه کردم ولی اون چیزایی
که من میخواستم توش نبود ....
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)