سلام دوست من.
منم همین مشکل رو داشتم،شما باید اول وارد بازیشی ،بعد به قسمت سیتینگ بری،بعد به قسمت تنظیمات دسته برو و اولی رو انتخاب کن ،حالا هم گزینه نام بازیکن رو انتخاب کن.
موفق باشی.![]()
سلام دوست من.
منم همین مشکل رو داشتم،شما باید اول وارد بازیشی ،بعد به قسمت سیتینگ بری،بعد به قسمت تنظیمات دسته برو و اولی رو انتخاب کن ،حالا هم گزینه نام بازیکن رو انتخاب کن.
موفق باشی.![]()
خیر.
این لینکهایی که گذاشته شده مربوط به یک پچ هستش که در سه قسمت با حجم کم تقسیم شده برای دانلود راحتر.
بنابراین شما باید هر سه پارت رو دان کنی تا یک پچ کامل رو داشته باشی در غیر این صورت پچ اکسترکت نمیشه .
با این پچ هر سه مورد مشکلی که گفته شد , حل میشه.
سپاسگذارم.
آقا یکی هم اینو به ما بگه؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان
راستش من میخواستم صبر کنم تا نسخه اصلی بیادو بعد بازیو بگیرم . ولی با توضیح بعضی از دوستان بازیو خریدم .
1. بازی من دو تا DVD بود که کلا نصبش 5 دقیقه هم طول نکشید .
2.دوربین که به نظر دوستان مشکل داشت رو حالت wide که من تو ورژنای قبلی هم استفاده میکردم عالی بود .
3.لباس تیمای باشگاهی تا اون جایی که من دیدم درست بود ولی ملیا مشکل داشت .
4. گزارشگرش انگلیسی بود .
5. نکته جالبش به نظر من این بود که نمیتونستی مثل قبلیا یه تنه با یه بازیکن مثل مسی یا رونالدو همه رو جا بذاری .
این تجربیات 3ساعت بازی و گشت و گذار تو pes2011 توسط بنده حقیر بود .
یکی لطف میکنه فایل exe اصلی بازی رو آپ کنه (Pes2011.exe) فایل اجرایی اصلی که کرک نشده باشه و پیغام insert DVD رو بده.
فایل ارجینال exe بازی (اگه با winrar فشرده کنین زیاد حجم نداره)
ممنون میشم
بچه ها لطفا یکی مردی کنه این سوالات من رو کامل جواب بده . مرسی . خیلی واجبه .
دوستان چرا بيشترموقع ها تكل نميكنه؟؟؟!!! هر وقت عشقش كشيد تكل ميره
من دانلود کردم ولی اصلا فایل های img رو نمی گیره میگه نمیتونم باز کنم این فایلهارو دیگه کار به rebuild هم نمیرسه
مثلا ۲۰۰مگ پچ دانلود کردیم![]()
یکی لطف میکنه فایل exe اصلی بازی رو آپ کنه (Pes2011.exe) فایل اجرایی اصلی که کرک نشده باشه و پیغام insert DVD رو بده.
فایل ارجینال exe بازی (اگه با winrar فشرده کنین زیاد حجم نداره)
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)