پست من جا افتاد ؟؟؟؟
پست من جا افتاد ؟؟؟؟
امروز سرعت من پایین تر از روزای دیگه ست.
![]()
هر از چند گاهی اینترنت بین الملل پارس برای من قطع میشه ...
یعنی سایت های داخلی کار می کنه و خارجی نه !
هر بار چند دقیقه طول می کشه ! قبلا هم بود ولی این یکی دو روزه مخصوصا امروز خیلی بیشتر شده ...
مجبورا یه پراکسی باز تو ایران پیدا کردم و می تونم سایتهای خارجی رو باز کنم .. چون فقط ترافیک داخلی کار می کنه با اون پراکسی می تونم سایتها رو باز کنم ..
خب تا 7 اگه دانلود ميكردي توي 45 دقيقه ميتونستي 450 مگ ديگه بگيري يعني هر 6 ثانيه يك مگابايت.
با اون 800 تا ميشه 1200 كه با سرويس 256 اين مقدار يعني 1200 مگ نرمال هست.
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
همچين چيزه خيلي بعيد هست كه صحت داشته باشه.
اصلا نميشه تفكيك بين سايت داخلي و خارجي قائل شد چون سايتهاي داخلي هم اكثرا سرورهاشون خارج از كشور هست.
باور می کنید این تست سرویس 128 هست؟
امروز رفتم که سرعت 256 بگیرم ولی اون طرف گفت یک 128 برات انتخاب کردم برو حالش را ببر (طرف دوستم هست) و این هم شد نتیجش ولی هرکاری کردم اسم سرویس را بم نگفت!!!
از اونجايي كه تست ساعت 6 رو نشون مي ده +3:30 هم ميكنيم ميشه 9 و نيم شب كه سرعت پارس آنلاين توي روز يعني به جز 1-6 كه رايگان هست همينه كه شما گذاشتيد يعني دور و بر 190-200.
اسم سرويس توي پنل كاربري نوشته.
256 و يا بيشتر با 128 بيشتر توي شب نمود پيدا مي كنه.
البته اينم سياستشون هست توي روز چند تا سرچ توي گوگل بزني 100 مگ مصرف ميشه
حالا شب دانلود كن بعد نتيجش رو بگو.
مال منم دقیقا همینطوره.
و این چند روزه هم بیشتر شده و با و ی پی ان هم بعضی وقتا درست نمیشه![]()
مشکل باید از جای دیگه باشه چون اگه قطع شه باید واسه همه قطع شه اما من مشکلی از این بایت ندارم
آقا راست ميگن اصلا يه چندتا از اين سايتها بذاريد ما هم بدونيم كجاها ميريد كه باز نميشه
شوخي ندارم كهچند تا مثال بذاريد ما هم تست كنيم.
بعد بگيد dns استفاده مي كنيد يا نه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)