جدا نمی دونستم اونایی هم که خریدن قراره کمک کنن که خودشونو جزء همون بعضی ها حساب کردن!!!
جدا نمی دونستم اونایی هم که خریدن قراره کمک کنن که خودشونو جزء همون بعضی ها حساب کردن!!!
چی؟ متوجه نشدم منظورتو
آقا یکی توضیح بده این خرید دسته جمعی داستانش چیه؟
الان چند نفرید؟ از کجا قاراه خرید کنید؟
داستانی نداره. بچه ها قصد کردن با هم دیگه خرید کنند که قیمت بیاد پایین تر ولی فعلا طرف فروشنده زده زیرش.
ما بقیش هم دقیقا در جریان نیستم.
داستانش اینه که چون قیمت به صورت کاذب بالاست و ما هم نمی خوایم صبر کنیم تا قیمت بیاد پایین تصمیم گرفتیم لاقل بشیم 10 نفر که بتونیم حدود 10 درصد از قیمت کلی تخفیف بگیریم
جاش فرقی نمی کنه شما هرجا باشی مشکلی نیست
مسئله اینجاست که یا ما باید اعتماد کنیم و پولو بدیم یا اینکه همگی دستجمعی برای خرید بریم.
من قصد خرید دارم و اگر اینطور بشه منم راضیم ولی الان چند نفر آماده هستند؟؟؟
با سلام
من برای سیستم desktop ام قصد خرید یه آیمک رو داشتم
اخیرا یه تحقیق در مورد مک مینی داشتم که ظاهرا میشه مک مینی رو خرید و موس+صفحه کلید+مانتیور رو از سایر برندهای دیگه استفاده کرد
البته کارم چون برنامه نویسی هست و امکان داره 6-10 ساعت از سیستم استفاده کنم ، نمی دونم مک مینی جواب گوی نیاز من هست یا نه؟
چون هدفم سیستم عامل مک هست به نظرم مک مینی از لحاظ هزنیه هم به صرفه تر باشه.
ممنون میشم دوستانی که مک مینی دارن اطلاعاتشون رو از من دریغ نکن
با تشکر
اصلا احتایجی نیست دسته جمعی بریم، کافی یکی از بچه به عنوان نماینده بقیه رو به فروشنده معرفی کنه اونوقت هر کس هر موقع رفت فقط آشنایی میده و خریدش رو انجام می ده.
راه های دیگه ای هم برای خرید مطمئن وجود داره که موقعی که خرید حتمی شد میشه در موردشون با هم و با فروشنده به توافق برسیم پس نگران نباش.
سلام
مک مینی خیلی نسبت به آی مک مقرون به صرفه ترهبنده با مک مینی کار کردم کاملا بی صدا و با سرعت عالی کار میکرد
موس و کیبرد جنیوس داشت
با روشن موندن طولانی هم براش مشکلی پیش نمیاد
در مورد مک مینی باید ضرب المثل معروف فلفل نبین چه ریزه .....رو باید استفاده کرد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)