تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 357 از 1291 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367407457857 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دیگه واقعا خیلی داره الکی حجم مصرف من بالا میره... توی ecare قسمت کنترل حساب هم انگار فقط روزی یکبار میشه فهمید که چقدر مصرف کردی...مثلا دیروز حجم مصرف من تو سایت هیچ تغییری نمیکرد یهو امروز 200 مگابایت رفته بود روش با اینکه اصلا اینقدر مصرف نداشتم... مال شما هم همینطوره ؟ نمیشه هرچیزی رو دانلود کرد بریم چک کنیم....

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دیگه واقعا خیلی داره الکی حجم مصرف من بالا میره... توی ecare قسمت کنترل حساب هم انگار فقط روزی یکبار میشه فهمید که چقدر مصرف کردی...مثلا دیروز حجم مصرف من تو سایت هیچ تغییری نمیکرد یهو امروز 200 مگابایت رفته بود روش با اینکه اصلا اینقدر مصرف نداشتم... مال شما هم همینطوره ؟ نمیشه هرچیزی رو دانلود کرد بریم چک کنیم....
    سرعت بالا = حجم استفاده ای بیشتر بهترین برنامه هم برای فهمیدن bwmeter

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بدترین سرویس دهنده اینترنت وایمکسه 128 گرفتم ادم گریش میگیره تا بخواد یه فایل 2 مگابایتی بگیره

داره خودمونی میشه hamed619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این لیست سیاه که تو ایرانسل زده چیه اگر کسی میدونه بگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه میزان مصرف 1 ماه شما از حد مشخص شده بالاتر بره تو لیست سیاه ایرانسل قرار میگیری

6. این کاربر از milad44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من یک سوال دارم. خونه ما تو منطقه پوشش متوسط وایمکس است. میخواستم ببینم پوشش شبکه تو این منطقه چجوریاس؟ بگیرم یا اذیت می کنه؟ سرعتش، قطع و وصل شدنش، آنتن دهیش کلا وضعیتش چجوریه تو این منطقه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من یک سوال دارم. خونه ما تو منطقه پوشش متوسط وایمکس است. میخواستم ببینم پوشش شبکه تو این منطقه چجوریاس؟ بگیرم یا اذیت می کنه؟ سرعتش، قطع و وصل شدنش، آنتن دهیش کلا وضعیتش چجوریه تو این منطقه؟
    اگه تو منطقه پوشش متوسط هستی اذیتت میکنه کن خودم تو منطقه سبز هستم درست کار نمیکنه
    میتونی اسم بنویسی واسه وایمکس موقع نصب اگه کار نکرد پولتو بهت پس میدن

9. این کاربر از milad44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

چند روزی هست سرعت خیلی پایینه اصلا نمیتونم حتی گوگل رو هم باز کنـم!
    یکی از آشناها هم 512 داره اون هم میگفت سرعت شدیدا پایینه..

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها به من یکم اگر امکان بود اطلاعات بیشتر بدین

بچه ها من یه سوالی برام پیش اومده ... می خوام ببینم ایرانسل همیشه برای پرداخت 6 ماهه تخفیف می ده یا اخیرا داره حال میده و شش ماه دیگه که بشه از تخفیف خبری نیست؟! ... چون اصولیش اینه که وقتی من نوعی دارم جلو جلو پول می دم تخفیف بدن دیگه ... کسی اطلاعی از این موضوع داره ؟ ... سابقه کاری ایرانسل در این زمینه چجوریاس؟
    ------------
    راستی بین مدل های WIXFBR-105 و BM632W کدوم بهتره ... بخصوص راجع به مودم اول چند بار بچه ها سوال پرسیدن اما کسی جواب درست و حسابی نداده. ممنون می شم اگر کسی اطلاع درستی داره بگه....

از وقتی یادمه همینجوری بود 6 ماهه تخفیف داشت... من خودم 20 بار جواب دادم که فرقی ندارن به جز شکل ظاهری
    تفاوت مودم های ایرانسل از اول تا الان ( مناسب کاربران مبتدی )

گرچه زیاد به درد من نمی خوره چون من اینارو می دونم ...بیشتر دونبال قابلیت ها و امکانات محیط کاربری این دو سری مودم WIXFBR-105 و BM632W هستم که کدوم راحت تر و باسه کنجکاوی بهترن.

اگه میزان مصرف 1 ماه شما از حد مشخص شده بالاتر بره تو لیست سیاه ایرانسل قرار میگیری
    بیشتر می تونید توضیح بدید این لیست سیاه رو؟حجم مشخص کردن؟؟( اگر تصویری یا اماری باشه ممنون می شم-توضیح فنی می خوام )
    همین "خط مشی مصرف صحیح" است؟(این سوال دوم است -با اولی جمع نشه)

پ ن:
    بد نیست یکی این سوالات روتین رو بعدا جواب بده و بده که بزارین پست اول باسه اینکه دیگر اینقدر پرسیده نشه
    Last edited by zed2; 31-05-2011 at 18:46. دليل: اصلاح سوتی

12. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها به من یکم اگر امکان بود اطلاعات بیشتر بدین

تفاوت مودم های ایرانسل از اول تا الان ( مناسب کاربران مبتدی )

گرچه زیاد به درد من نمی خوره چون من اینارو می دونم ...بیشتر دونبال قابلیت ها و امکانات محیط کاربری این دو سری مودم WIXFBR-105 و BM632W هستم که کدوم راحت تر و باسه کنجکاوی بهترن.

بیشتر می تونید توضیح بدید این لیست سیاه رو؟حجم مشخص کردن؟؟( اگر تصویری یا اماری باشه ممنون می شم-توضیح فنی می خوام )
    همین "خط مشی مصرف صحیح" است؟(این سوال دوم است -با اولی جمع نشه)

پ ن:
    بد نیست یکی این سوالات روتین رو بعدا جواب بده و بده که بزارین پست اول باسه اینکه دیگر اینقدر پرسیده نشه
    الان بالاخره سوالات چی بود؟
    من این طور برداشت کردم
    1-فرق مودم 632w با WIXFBR-105 چیه؟
    طبق گفته اپراتور ایرانسل و یکی از دوستان هیچ فرقی با هم ندارن و فقط در ظاهر تفاوت دارن
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2-بیشتر می تونید توضیح بدید این لیست سیاه رو؟حجم مشخص کردن؟؟( اگر تصویری یا اماری باشه ممنون می شم-توضیح فنی می خوام )
    در دو صورت تو لیست سیاه میرین
    1-مودم دزدیده بشه و شما به ایرانسل اطلاع بدین
    2-میزان دانلود برای سرویس های نامحدود به حداکثر خودش برسه مثلا با 128 میشه 30 گیگ در ماه دانلود کردم و اگر 30 گیگ دانلود کنین لیست سیاه میشه و حتما باید کمتر از 30 گیگ باشه مثلا 29.9 گیگ اشکال نداره همین طور هم برای سرویس های دیگه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    3-همین "خط مشی مصرف صحیح" است؟(این سوال دوم است -با اولی جمع نشه)
    بله

14. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •