تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 357 از 472 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367407457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان ممنون میشم پاسخ بدین
    عقب ماشین تو دست اندازا میکوبه بطوری که حس میکنم شیشه ها هم میلرزن!!
    با تعویض کمک مشکل حل میشه؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سمند در رده خودش به نسبت قیمتش خیلی خوب و نرمه همون پارس چیه بخدا ارزش نداره پنه ارس و نه 405 فقط سمند و 206 بسته به مصرف و علاقه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

باسلام به دوستان یک سوال داشتم تعمیر موتور اف7 خرجش بیشتره یا tu5 یا فرقی ندارند منظورم اینکه اگر به خرج بیفتن کدوم خرجش بیشتر هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان

امروز تعمیرکار زنگ زد گفت میخوای دیسک و صفحتم عوض کنم؟ گفتم نمیخواد من خرداد عوض کردم، گفت زیاد بره تا عیده، گفتم میام ببینم.

رفتم دیدم موتورو کلا باز کرده صندوق غقب و روی زمینو پر کرده دیدم صفحه 3 میلی متر داره گفتم نمیخواد عوض کنی پول ندارم بزا کار کنه
    *بنظرتون باید عوض بشه؟

ماشینو پنجشنبه داده بودم گفته بود شنبه بیا ببر حالا میگه آخر هفته!
    قبلا روغن موتورم کم میکرد به طوری که توی 5000 میکشید ته گیج مجبورمیشدم اضافه کنم.

*گفته بودم بعلاوه تسمه تایم به اونم یه نگاه بندازه. نمیدونم یعنی بخاطر اون باید کل موتورو باز میکرد؟!

من فقط دیدم سوپاپ جدید گرفته بود و سیلندرو برده بود تراشکاری.
    برگشته میگه هزینه خرید قطعاتت میشه ( یک میلیون و ششصد ) مخم صوت کشید گفتم مگه چی خریدی یچیزایی گفت که من زیاد سردرنیوردم. تازه این فقط پول قطعاته و دستمزد خودش نیست.

یشه؟ اج

• دوستان من زیاد سردرنیارم اما واقعا هزینه تعمیر روغن سوزی ماشین و خرابی ناشی از پارگی تسمه تایم 1.600.000 مرت تعمیرش چقدر میشه؟
    • من دانشجوام و دستم تنگه، آیا طرف راست میگه؟ هزینش همنقدر میشه؟

به درخواست دوستان عکس از تسمه تایم جدید که قراره نصب بشه

روش زده آلمانیه. گفت 120 کارمیکنه با ضمانت تا 80 تا. چون از هزینه ای که گفت شوکه شدم یادم نمیاد قیمتشو چند گفت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

برای کم کردن روغن باید سیلندر رو تراشکار چک کنه گشاد نشده باشه.و اینکه لاستیک ساق سوپاپ و رینگ پیستون عوض بشه.( که البته برای شما مطمئنا لاستیک ساق سوپاپ رو عوض می کنه. چون همراه سوپاپ باید تعویض بشه ).
    ولی تعویض رینگ پیستون معمولا انجام نمیشه.مگه اینکه پیستون رو تعویض کنن.
    در این حد کم کردن روغن برای این موتور طبیعیه. برای منم همینقدر کم میکنه. ولی کمپرس گرفتم و نرمال بود.یعنی اینکه موتور مشکلی نداره و به طور طبیعی روغن کم میکنه.
    پس احتمالا موتور شما از نظر کم کردن روغن نرماله.

تسمه تایم جدید اگه واقعا ساخت شرکت رایکالتون ( با تکنولوژی کانتیننتال ) باشه کیفیتش عالیه.رایکالتون یک شرکت داخل ایران هستش که واقعا تسمه ها رو با کیفیت تولید میکنه.ولی برای بازار گرم کنی روش ساخت آلمان رو میزنه.تو سطح شهر هم نمایندگی فروش داره. ولی برام عجیبه که چرا تو جعبه با مارک بوش هستش.احتمالا جعبه برای خودش نیست.

در هر صورت بعد نصب تسمه گاهی اوغات تا مدت ها تسمه رو از نظر ظاهری چک کنید که ترک ریز نداشته باشه.

خرج تعمیر ef7 خیلی بالاست.( از ال 90 هم بالاتره ). تازه الان قیمت قطعات متعادل شده. اگه 2 سال پیش می خواستین تعمیر کنید یا قطعات پیدا نمیشد یا اینکه بابت همین قطعات حداقل 4 میلیون هزینه می دادین.
    به نظر من 1600 هزینه قطعات میتونه طبیعی باشه.ولی بازم ریز فاکتور بگیرین.

کل موتور رو در صورتی باز میکنه که پیستون هم آسیب دیده باشه که احتمال زیاد برای شما آسیب دیده.پس به خاطر تعمیر موتور باید موتور کلا باز میشد. کم کردن روغن هم که گفتم تا این حد طبیعیه.

اگه ممکنه از تسمه پاره عکس بگیرین یا حداقل بگین مارکش چی بوده که حواسمون جمع باشه از اون نخریم.

عکس تسمه تایم رایکالتون :
    Last edited by bijandarbari; 14-01-2015 at 00:25.

5. 2 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

باسلام به دوستان یک سوال داشتم تعمیر موتور اف7 خرجش بیشتره یا tu5 یا فرقی ندارند منظورم اینکه اگر به خرج بیفتن کدوم خرجش بیشتر هست
    EF7 مطمئنا خرجش بیشتره.به شرطی که قطعات با کیفیت روش سوار کنید.

7. 2 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان ممنون میشم پاسخ بدین
    عقب ماشین تو دست اندازا میکوبه بطوری که حس میکنم شیشه ها هم میلرزن!!
    با تعویض کمک مشکل حل میشه؟
    سلام

کلا عقب خانواده 405 از جلوشون خشک تره.
    شما باد چرخ های عقب رو 2 psi کمتر از چرخ های جلو تنظیم کنید.
    مشکل کوبش تقریبا حل میشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

کلا عقب خانواده 405 از جلوشون خشک تره.
    شما باد چرخ های عقب رو 2 psi کمتر از چرخ های جلو تنظیم کنید.
    مشکل کوبش تقریبا حل میشه.
    ممنون الان جلو 29 و عقب 30
    چند باید باشن؟

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

ماشین ما از اون سرییای اول بود که ایران خودرو میداد.اون زمان فقط نقد یک جا میشد خرید.خلاصه سال 89 ما یکیشو خریدیم.و تا الان 41000 کیلومتر باهاش رفتیم.کوچکترین مشکلی که بگی ما رو به تعمیرگاه بکشونه نداشته.نه رو غن کم میکنه نه لرزش و نه هیچ چی دیگه.تسمه تایم فابریکش تا همین 1 ماه پیش روش بود!!!!چون فقط به کارکرد نگاه میکردیم.بردیم نمایندگی گفت عجیبه اینقدر عمر کرده!!واقعا از نظر کیفیت عالیه.میگفت موتورش چون سری اول هست منتاژ المانه حتی شکل بیرونی موتور هم با این ماشینای جدید متفاوته.
    میخواستیم ردش کنیم به خاطر تنوع تعمیرکاره پشیمونمون کرد با این تعریفایی که از ماشینای سری جدید میداد.میگفت زیاد میارن .همشم موتور.
    خلاصه اصل موتورش عالیه ولی اگه درست بسازنش.

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

وحيدخان باوركن كه من باماشينم 22000تا راه رفتم و دقيقا نظير همين تاكسي كه تعريف ميكني هستش و توي ماشيناي هم رده خودش (پارس،رانا،206 .....) يه سرو گردن از همشون بالاتره .
    البته از ايرادات جزئي بايد چشم پوشي كرد (صداي رگلاتورگاز،صداي هيدروليك فرمان، صداي دور موتور توي رنجي كه گفتي)
    ايشالا شماهم يه تصميم قاطع بگير كه يا ردش كني بره يا حسابي رديفش كني و حالشو ببري.
    به نظرم درست می گی، قبول دارم، ماشینی که به من افتاده خیلی آشغال هستش، امروز صبح باز هم بردمش نمایندگی، برای چراغهای جلو، کیلومترشمار و آلارم درها، در کل رئیس نمایندگی نگفت ولی به طور ضمنی گفت سورن خوب در نمیاد چراشو دیگه اساتید باید بگن، ولی نه قبول دارم که ماشین من از ساختار ایراد داره
    یک سوال داشتم جناب
    چراغ های جلو سمند شما هم سطح ارتفاعش قابل تنظیم هست؟ یعنی موتور داره؟ آیا در حالت عادی که چراغ روشن هست صدائی می ده؟ آخه من چراغ سمت راستم صدای ممتد شبیه ترانس مهتابی که خراب هست میده، می گفت به خاطر موتور چراغت هست ولی من تا حالا از هیچ ماشینی همچین صدائی نشنیدم!!

سمند در رده خودش به نسبت قیمتش خیلی خوب و نرمه همون پارس چیه بخدا ارزش نداره پنه ارس و نه 405 فقط سمند و 206 بسته به مصرف و علاقه
    کاملا موافقم، اصلا قابل مقایسه نیست با پارس و رانا و مخصوصا این پارس جدید با میکاپ زشتش!!!

ماشین ما از اون سرییای اول بود که ایران خودرو میداد.اون زمان فقط نقد یک جا میشد خرید.خلاصه سال 89 ما یکیشو خریدیم.و تا الان 41000 کیلومتر باهاش رفتیم.کوچکترین مشکلی که بگی ما رو به تعمیرگاه بکشونه نداشته.نه رو غن کم میکنه نه لرزش و نه هیچ چی دیگه.تسمه تایم فابریکش تا همین 1 ماه پیش روش بود!!!!چون فقط به کارکرد نگاه میکردیم.بردیم نمایندگی گفت عجیبه اینقدر عمر کرده!!واقعا از نظر کیفیت عالیه.میگفت موتورش چون سری اول هست منتاژ المانه حتی شکل بیرونی موتور هم با این ماشینای جدید متفاوته.
    میخواستیم ردش کنیم به خاطر تنوع تعمیرکاره پشیمونمون کرد با این تعریفایی که از ماشینای سری جدید میداد.میگفت زیاد میارن .همشم موتور.
    خلاصه اصل موتورش عالیه ولی اگه درست بسازنش.
    کاملا باهات موافقم، یعنی فقط سری های اول ef7 رو همه تائید می کنند، بعد از اون در کیفیت آلیاژ باید شک کرد، کیفیت مونتاژ، واشرها و مسائل کلی دیگه باید شک کرد، وقتی حجم تولید رفت بالا و خوب بازار مطلقا دست خودت باشه و نهاد ناظری هم نباشه شک نکنید که من هم بودم دزدی می کردم چه برسه به ایران خودرو
    فقط یک نکته به عنوان مثال نظر من رو جلب کرد، از حرارت زیادموتور من شاکی بودم دوستان فرمودن که ef موتور گرمی هستش، تقریبا هم بهم ثابت شد که تو حرارت بالاش بازدهی بالای خودش رو داره، پس این موتور باید با بالاترین کیفیت مونتاژ بشه، ولی سوختن واشر توش زیاد گزارش می شه، نشت روغن و مسائلی از این قبیل پس مشخص هستش که حفظ کیفیت اصلا برای خودروساز وطنی مهم نیستش

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

وحيدخان چراغهاي جلوي سمند موتور نداره و تنظيم ارتفاعش توسط دوتا پيچ كه پشت چراغ هست انجام ميشه .يكي از دوستان منم موتور چراغش يكسره شده بود كه با تعويضش مشكل حل شد .
    شما چرا موتورشو تعويض نمي كني؟

13. این کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •