تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 357 از 380 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

«برادران آقاگليان به عنوان تهيه‌كنندگان «قهوه تلخ» به شدت مشغول پيگيري منبع انتشار غيرقانوني نسخه‌هاي قاچاق سري جديد هستند و شبهه ورود نسخه‌هاي مذكور توسط دست‌اندركاران خود پروژه به هيچ وجه صحت ندارد». اينها را يكي از عوامل توليد سريال ويدئويي قهوه تلخ به خبرنگار ما مي‌گويد و ادامه مي‌دهد كه هنوز تكليف توليد ادامه قسمت‌هاي آن روشن نيست و او نيز همچون بسياري از عوامل توليد قهوه تلخ، در انتظار اعلام خبري براي پيگيري توليد است.

در همين حال، سحر زكريا نيز كه يكي از نقش‌هاي اصلي اين سريال را بازي مي‌كند، به يكي از نشريات گفته هنوز درست در جريان چرايي تصميم توقف توليد نيست، ولي احتمال داده مي‌شود كه خبر توقف توليد صحت داشته باشد.
    خشايار الوند، يكي از نويسندگان سريال «قهوه تلخ» هم روز گذشته به ايسنا گفت: «قهوه تلخ از نظر من منتفي است. ما سه فصل را كار كرده بوديم كه تصويربرداري شده و آماده به ارشاد تحويل داده شده و منتظر مجوز پخش است. ولي وقفه به قدري طولاني شد كه همه عوامل پخش شدند و نويسندگان و بازيگران به سمت كارهاي مختلف رفتند».
    او در ادامه به نكته‌اي اشاره مي‌كند كه خبرگزاري فارس، تعبير فسخ قرارداد را از آن دارد، حال آنكه در واقع اين طور نيست. حضور برزو ارجمند، فلامك جنيدي و سحر جعفري‌جوزاني به عنوان سه تن از بازيگران اصلي قهوه تلخ در سريال نوروزي سعيد سلطاني با نام «پدر ناخوانده»، نكته‌اي است كه به شبهه كناره‌گيري آنان از سريال مهران مديري دامن زده است.
    الوند در ادامه صحبت‌هايش افزوده است: «گروه توليد «قهوه تلخ»،‌ پخش شده‌اند؛ حتي اگر اين قسمت‌ها مجوز هم بگيرند و بخواهند آن را ادامه هم دهند،‌ جمع كردن دوباره گروه، كار بسيار سختي است؛ چيزي كه به نظرم مي‌رسد اين است كه جمع كردن دوباره گروه، حدود يك ماه زمان مي‌برد».

الوند همچنين با اشاره به اصلاحيه‌هايي كه از سوي وزارت ارشاد به «قهوه تلخ» وارد شد، گفت: «اصلاحيه‌هاي خيلي فراواني به فصل اول خورد و اين فصل، از نظر زمان، دچار كمبود است يعني به جاي 120 دقيقه‌، 90 دقيقه است و حدود 30 دقيقه آن كم شده است. تمام شوخي‌هاي آن را در آورده‌اند. هر جاي آن را كه كمدي داشته در آورده‌اند و با وجود اين همه اصلاحيه‌ كه مديري و تهيه‌كننده‌ها هم پذيرفتند و اعمال اصلاحيه‌ها را انجام داده‌اند، باز هم مجوز پخش نگرفت».
    نويسنده سريال «قهوه تلخ» درباره توزيع نسخه جعلي اين سريال نيز خاطرنشان كرد: «جلوي نسخه قاچاق را گرفتند. اما چيزي كه به اشتباه مي‌گويند‌، نسخه جعلي است. نسخه جعلي يعني اينكه يك نفر فيلمي را از روي نسخه اصلي ساخته باشد. اين نسخه جعلي نيست‌؛ بلكه در اصل‌، نسخه قاچاق است».

جمع‌آوري دكورهاي جديد قهوه تلخ؟!
    اما در كنار اين موارد، اخباري مبني بر جمع‌آوري دكورهاي جديد سريال در لوكيشن جمال‌آباد نيز شنيده مي‌شود. اين محل همان جايي است كه سال گذشته و اوايل امسال، مجموعه طنز «ساختمان پزشكان» (سروش صحت) در آنجا مقابل دوربين رفت. گروه طراحي صحنه قهوه تلخ نيمه نخست امسال، حدود شش تا هفت ماه درگير ساخت دكورهاي ويژه‌اي در اين لوكيشن بودند و سه واحد آپارتمان كامل به آكسسوار ويژه براي هر منزل، طراحي شد. جالب آنكه براي اين لوكيشن، سازندگان بايد هر ماه مبلغ 25 ميليون تومان را پرداخت كنند و شنيده مي‌شود وقفه طولاني در توليد سري جديد قهوه تلخ، موجب شده تا مبادرت به جمع‌آوري بخشي از دكورها و تحويل ساختمان به مالك كنند. محلي كه شخصيت‌هاي تاريخي با عبور از تونل زمان طي قسمت‌هاي 76، 77 و 78 وارد آن شدند. هر چند لوكيشن اصلي اين سريال در خيابان فرشته به همراه تمامي دكورهاي تاريخي آن در اختيار گروه قهوه تلخ است و گويا در صورتي كه وضع سري 26 روشن نشود، با يك تمهيد در فيلمنامه، دوباره قصه در همان محل جريان پيدا خواهد كرد. در هر حال محتمل آنكه وقفه سه ماهه ايجاد شده، نوعي سر در گمي و بلاتكليفي را در ميان سازندگان ايجاد كرده است.

دستگيري تکثیرکنندگان غیرمجاز قهوه تلخ
    در حالي كه هنوز منبع اصلي انتشار سري جديد قهوه تلخ مشخص نشده، مهر روز گذشته به نقل از یک منبع آگاه در پلیس امنیت تهران خبر داد: در راستای طرح امنیت محله محور، با تکثیرکنندگان سی دی های غیرمجاز از جمله قهوه تلخ برخورد و سی دی های غیر مجاز کشف و ضبط شد و تعدادی از عرضه کنندگان محصولات فرهنگی غیر مجاز و قاچاق شناسایی و دستگیر شدند.
    گرچه به نظر مي‌رسد اين دستگير شدگان، قاچاقچيان خرده‌پايي باشند كه تنها حكم تكثير كننده را دارند و جرم انتشار نسخه اصلي به اين افراد ارتباطي پيدا نمي‌كند.

سكوت مديري

تماس‌هاي خبرنگار ما با مهران مديري براي اطلاع از موضع او در قبال اتفاقات اخير پيرامون سريالش كه روز گذشته انجام شد، راه به جايي نبرد و گويا او ترجيح مي‌دهد تا اعلام نظر رسمي وزارت ارشاد، سكوت اختيار كند تا ماجرا پيچيده‌تر از وضعيت فعلي نشود. هر چند اين سكوت او و ساير عوامل قهوه تلخ، تنها به داغتر شدن بازار شايعات مي‌انجامد؛ تا جايي كه حتي برخي رسانه‌ها تا پاي احتمال انصراف او نيز پيش رفته‌اند.
    در پايان ذكر اين نكته ضروري است كه قهوه تلخ حتي در مقايسه با ديگر ساخته‌هاي مديري نيز اثر قابل قبولي نيست و اين پيگيري مجدانه رسانه‌ها درباره سرنوشت ادامه آن، بيشتر ناشي از محوريت و محبوبيت كارگردان آن است تا چيز ديگر.

باني فيلم
    Last edited by Kurosh; 16-01-2012 at 12:38.

2. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

ولی من به شخصه هیچ کس رو به اندازه ی آقای مدیری مقصر نمیدونم.
    وقتی ایشون گفت جان من کپی نکنید! هزاران نفر(از جمله خودم) برای این مجموعه حدود 65 هزار تومان هزینه کردند....
    و داشت فرهنگ کپی رایت کم کم در بین مردم جا می افتاد....
    من این کار اقای مدیری رو فقط بی علاقگی و بی تفاوتی نسبت به مخاطب می دونم.حتی اگه اظهار نظر بعضی ها کاملاً درست باشه و ارشاد اجازه ی ادامه ی کار رو نداده باشه هم ایشون میتونست بیاد جلوی دوربین حداقل از مردم یه پوزش خشک و خالی بطلبه.مثلاً بگه به دلایلی نتونستیم ادامه بدیم یا .... . یا حداقل به همون کسایی که بعد از پخش نسخه ی کپی 26 به سرعت به اغلب کسایی که در مسابقه شرکت کرده بودند پیامک دادند و گفتند که نخرید بگه که یه پیامک دیگه هم بدهند و به اطلاع مردم برسانند که مجموعه پخش نمیشه.نه اینکه بی تفاوت بره و به دوبله کردن انیمیشن بپردازه.
    در کل این فقط نظر من بود و شاید هم اشتباه باشه.
    ولی من به شخصه انتظار این نوع برخورد رو از آقای مدیری ندشتم.

4. 14 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چندین سال بود که از سریال های ایرانی فقط کار های مدیری رو دنبال میکردم که فکر کنم این دوران هم تموم شد .
    کلا از این صدا و سیمای ایران راحت شدم

6. 5 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

ولی من به شخصه هیچ کس رو به اندازه ی آقای مدیری مقصر نمیدونم.
    وقتی ایشون گفت جان من کپی نکنید! هزاران نفر(از جمله خودم) برای این مجموعه حدود 65 هزار تومان هزینه کردند....
    و داشت فرهنگ کپی رایت کم کم در بین مردم جا می افتاد....
    من این کار اقای مدیری رو فقط بی علاقگی و بی تفاوتی نسبت به مخاطب می دونم.حتی اگه اظهار نظر بعضی ها کاملاً درست باشه و ارشاد اجازه ی ادامه ی کار رو نداده باشه هم ایشون میتونست بیاد جلوی دوربین حداقل از مردم یه پوزش خشک و خالی بطلبه.مثلاً بگه به دلایلی نتونستیم ادامه بدیم یا .... . یا حداقل به همون کسایی که بعد از پخش نسخه ی کپی 26 به سرعت به اغلب کسایی که در مسابقه شرکت کرده بودند پیامک دادند و گفتند که نخرید بگه که یه پیامک دیگه هم بدهند و به اطلاع مردم برسانند که مجموعه پخش نمیشه.نه اینکه بی تفاوت بره و به دوبله کردن انیمیشن بپردازه.
    در کل این فقط نظر من بود و شاید هم اشتباه باشه.
    ولی من به شخصه انتظار این نوع برخورد رو از آقای مدیری ندشتم.
    دوست عزیز شما باید اول ثابت کنی که این کار مدیری بوده، بعد بیاید بگید بد بوده یا خوب!!!

با شناختی که از مدیری دارم اهل این کارها نیست...خیلی کلاسش بالاتر از این حرفاست

به نظر من از 2 حال خارج نیست:
    1-افرادی میخواستن به اینا ضربه بزنن و با دزدیدن نسخه ها جدید و انتشارش این کار رو کردن
    2-بحث یکمی پیچیدس و برخی بدشون نمیومده با توجه به نزدیکی به اسفند، این سریال قطع بشه و بعدا ادامه پیدا کنه

در هر صورت به نظر من که ماجرا مبهمه و نباید کسی رو فعلا تخریب کرد

8. 4 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پروژه ی قهوه تلخ خیلی چیز ها را ثابت کرد :
    - هیچ کار غیر دولتی تو ایران درست و کامل لنجام نمی شه
    - اگر مردم رو راست باشند و حمایت کنند (خریدن نسخه اصلی) طرف مقابل اونا را می چاپه (از چپوندن هر جور تبلیغ توی سریال گرفته تا تاخییر تو پخش و ... )
    - تنها کسی که مهم نیست مخاطبه
    - به هیچ کس نمی شه اعتماد کرد
    .
    .
    .

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

«قهوه تلخ» چند میلیارد تومان فروخت؟

به گزارش شبکه ایران خشایارالوند نویسنده «قهوه تلخ» با انتقاد از اینکه تهیه کننده دستمزدهای عوامل این مجموعه را پرداخت نمی کند در گفت و گو با همشهر جوان در آمد حاصل از فروش این مجموعه را 42 میلیارد تومان عنوان کرده است. بخش هایی از این گفت و گو بدین شرح است:
    تاکنون 42 میلیارد تومان از فروش «قهوه تلخ» به دست آمده
    تاکنون 42 میلیارد تومان از فروش قهوه تلخ به دست آمده در حالیکه بودجه فرهنگی کشور در سال 90 حدودا 50 میلیارد تومان بوده. خب این رقم 42 میلیارد تومان میزان فروش کل است همه اش که گیر تهیه کننده نمی آید، هزینه های کار خیلی بالا بود. کار باید یک ساله تمام می شد ولی تا اینجایش دو سال و نیم طول کشیده. دستمزدهای سنگین،گروه بزرگ، دکورعظیم،کلا کار گرانی بود.از 2500 تومان برای هر فصل 700 تومان را خود مغازه دار برمی دارد،500 تومانش برای چاپ و تکثیر خود سی دی است و یک رقمی هم احتمالا کسانی که در پخش و تهیه و توزیع کار هستند برمی دارند.اصلا اگر 500 تومان هم از هر سی دی گیر تهیه کننده بیاید رقم بالایی خواهد بود ولی من نمی دانم چرا دستمزدها را ندادند در حالیکه «قهوه تلخ» سودآور بود.
    خیلی ها چشم دیدن موفقیت آدم ها را ندارند
    وقتی کاری طولانی می شود خیلی ها چشم دیدن موفقیت طولانی مدت آدم ها را ندارند. همه چرتکه دستشان می گیرند که این دو برادر {برادران آقاگلیان} چقدر در حال سودند اینها باعث می شود نقد های غیر منصفانه منتشر کنند یا کلا کار را بزنند.
    تهیه کننده جواب تلفن خود ما را هم نمی دهد
    ما یک فصل از زمان حال را کار کردیم و به ارشاد دادیم آنها هم ایراداتی گرفتند و اصلاح کردیم و بعدش دیگر بیرون نیامد!جالب است که تهیه کننده جواب تلفن خود ما را هم نمی دهد؛حتی وقتی زنگ می زنیم برای اطلاع خودمان بپرسیم که چه شد و چه نشد!
    جوایز را هم ندادند
    یک سری جوایز نقدی وجود داشت که مبلغش هم زیاد نبود مثلا 10-20 هزار تومان. پرداخت این جایزه به عهده یکی از پخش کننده ها بود. یک شرکت پخش مستقل از گروه، قبول کرده بود که جوایز را به مردم پرداخت کند ولی این شرکت با تهیه کننده حرفش می شود و قرار داد به هم می خورد و جوایز را نمی دهد.

11. 2 کاربر از Mohammad_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

محتوای مخفی: چندتا عکس فتوشاپی 

13. 5 کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

پروژه ی قهوه تلخ خیلی چیز ها را ثابت کرد :
    - هیچ کار غیر دولتی تو ایران درست و کامل لنجام نمی شه
    - اگر مردم رو راست باشند و حمایت کنند (خریدن نسخه اصلی) طرف مقابل اونا را می چاپه (از چپوندن هر جور تبلیغ توی سریال گرفته تا تاخییر تو پخش و ... )
    - تنها کسی که مهم نیست مخاطبه
    - به هیچ کس نمی شه اعتماد کرد
    .
    .
    .
    چه ربطی داره؟؟؟؟(وقتی ارشاد مجوز نمی ده چیکار کنن؟؟؟؟)

- هر کار غیر دولتی که بگیره دولت جلوش سنگ اندازی می کنه
    - اگر مردم روراست باشن؟؟؟ الان کم دولتی ها مردم رو می چاپن؟؟؟
    - تنها کسی که مهم نیست مخاطبه ؟؟صدا سیما به مخاطب احترام می گذاره؟!!
    - به هیچ کس نمی شه اعتماد کرد (اینو خوب اومدی)

15. 3 کاربر از leecher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

چه ربطی داره؟؟؟؟(وقتی ارشاد مجوز نمی ده چیکار کنن؟؟؟؟)

- هر کار غیر دولتی که بگیره دولت جلوش سنگ اندازی می کنه
    - اگر مردم روراست باشن؟؟؟ الان کم دولتی ها مردم رو می چاپن؟؟؟
    - تنها کسی که مهم نیست مخاطبه ؟؟صدا سیما به مخاطب احترام می گذاره؟!!
    - به هیچ کس نمی شه اعتماد کرد (اینو خوب اومدی)
    عزیز شما قسمت اول قهوه رو یادت هست؟؟؟
    مستقیم گفت: صداوسیما نقش بوق داره و برنامه هاش چرته و ...
    این همه تیکه به سی یا سی ها انداختن توی همون قسمتای اول...
    اینا همه بهونه ـــست
    دولت سنگ می ندازه اما اگه سازنده بخواد می تونه، هرکی این سریال رو شروع کرده توی ایران بوده و شرایط رو می دونسته...
    صدا و سیما احترام نمی زاره و متقابلا ما هم احترام نمیزاریم...!
    اما چون ما به قهوه ی تلخ بها دادیم انتظاراتیم داشتیم ... که!!!

موفق باشید

17. این کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

عزیز شما قسمت اول قهوه رو یادت هست؟؟؟
    مستقیم گفت: صداوسیما نقش بوق داره و برنامه هاش چرته و ...
    این همه تیکه به سی یا سی ها انداختن توی همون قسمتای اول...
    کجا همچین حرف هایی زده ؟!

19. 3 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •