ببینید این قضیه تخفیف بیشتر دست خود دانشگاه ست ،خیلی از واحد ها از همین مقدار کمه خفیف هم نمیگذرن و به روی خودشون نمیارند!
شما به روشون بیارید و بگید![]()
ببینید این قضیه تخفیف بیشتر دست خود دانشگاه ست ،خیلی از واحد ها از همین مقدار کمه خفیف هم نمیگذرن و به روی خودشون نمیارند!
شما به روشون بیارید و بگید![]()
متاسفانه واحدهای علمی کاربردی خیلی گدابازی درمیارن! واحد ما مثلا مال شرکت مخابراته ولی عمدا واحدهای پاس شده دانشجوها رو بخاطر یه قرون دوزار معادلسازی نمیکنن! منم یه نامه گرفتم بردم سازمان مرکزی و آوردم کوبوندم رو میز معاون دانشگاه!
خیلی؟نه آقا از خیلی اون ور ترن!
باید همینکارو کرد چون فکر میکنند که دانشجو توانایی رو کردن دستشون رو نداره!
کارتون درست بوده![]()
من قبلا دانشگاه آزاد درس میخوندم و همیشه شاکی بودم، ولی اینجا که اومدم ترم اول کلا تو شک بودم! اساتید بسیار ضعیف، کارمندای احمق! که تایپ کردن یک نامه اداری رو هم بلد نیستن و یک معاون آموزشی که تنها چیزی که بلده "نمیشه" است.. خیلی از دانشجوها متاسفانه در مقابل اینا کوتاه میان و حقشون خورده میشه.. کشورهای دیگه مثل آلمان و فرانسه و فنلاند هم دانشگاه های پلی تکنیک یا علمی کاربردی دارن، ولی اونا کجا و اینا کجا! متاسفانه بیشتر اساتید دانشگاه های علمی کاربردی در حد و اندازه یک دبیر دبیرستان هستن و من حیث المجموع به دانشگاه های آزاد و غیرانتفایی و پیام نور گفته زکی!! الان می بینم چرا مثلا آلمان هیچکدوم از واحدهای علمی کاربردی رو از بیخ و بن قبول نداره و مدارکش رو ارزیابی نمیکنه.. من حداکثر زورمو میزنم که با معدل بالا و یه سری مقاله و اینا بتونم برای ارشد پذیرش بگیرم! اینجا حتی یه دونه استاد هم پیدا نمیکنم که با کمکش یه مقاله ISI یا ISC بدم! متاسفم!
کاملا درسته ولی نمیدونم از شانس من بود یا چی که زمانی که علمی کاربردی میخوندم استادام همه دکترا و استاد تمام و استاد یار بودند و پروژه ی خیلی خوبی به کمکشون ارائه دادم! و لی کادر اداری بدجوری رو اعصاب بودن و هستند
در کل علمی کاربردی مناسب برای اپلای برای ادامه تحصیل تو خارج از ایران نیست و صرفا جهت گرفتن مدرک و ادامه تحصیل توی ایران ایجاد شده!
ولی امیدوارم واحد ها استاد های خوب و کارآزموده بگیرن بلکه یکم به تعداد لیسانسه های باسوادمون اضافه شه!
یعنی با این اوصاف مدرک علمی کاربردی ترجمه نمیشه اصلا؟ فقط آلمان اینطوره یا همه جا؟
من برنامه م اینه که لیسانسمو از علمی کاربردی بگیرم فوق رو دولتی (تعجب نکنین رشته ی ما یه کم داستانش فرق میکنه.برای ارشد چون فقط موسیقی باید بلد باشی راحتره تا لیسانس که باید همه درس ها رو بالای 80 بزنی.)
خلاصه اگه ارشد رو از دولتی بگیریم داستان فرق میکنه ؟ کدوم کشورها پذیرش دارن؟
بنظرم اگر قرار بر پذیرش باشه مدرک ارشد شما بیشتر قابل توجه هست که از دانشگاه دولتیه و به مشکل برنمیخورید.بازم دوستانی که بیشتر میدونند راهنمایی میکنند
کی گفته مدرک علمی کاربردی ترجمه نمیشه؟ خواهشا از خودتون حرف در نیارید.
همین الان برید توی سایت مهاجر سرا ببینید چند تا از بچه ها با همین مدرکی که شما قبولش ندارید الان توی کشورای دیگه در حال تحصیل هستن.
ترجمه میشه ولی متاسفانه دانشگاه علمی کاربردی دارای کمترین اعتبار بین دانشگاه های ایران هست... برخی از دروس اصلی رشته های استاندارد رو پاس نمیکنید و از طرفی مدارک کارشناسی ناپیوسته هست... همه این عوامل دست به دست هم میدن که پروسه پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور برای علمی کاربردی ها دشوارتر باشه..
چیزی که من به دوستان توصیه میکنم اینه که نگران این موضوع نباشید خیلی و تا جایی که میتونید سعی کنید که معدلتون بالا باشه... اگر می تونید توی کنفرانس های داخل کشور شرکت کنید و مقاله بدید.. روی مقالات ISI و ISC کار کنید و سعی کنید سابقه کار جور کنید.. مدرک B2 آلمانی و نمره آیلتس و یا حتی GRE میتونه خیلی موثر باشه..
در مورد آلمان عرض کنم که برای تمامی افراد و با هر شرایط دانشگاه برای پذیرش وجود داره! دانشگاه های با رنک بالاتر مثل دانشگاه فنی مونیخ، رو مثلا انتظار نداشته باشید که به علمی کاربردی ها پذیرش بده چون دوستانی هستن از دانشگاه های بسیار بهتر مثل امیرکبیر یا علم و صنعت که تقاضاشون ریجکت شده! برخی از دانشگاه های آلمان با سازمان Uni-Assist کار نمیکنن و پذیرش از اونا راحت تر هست.. سایت Anabin تمام دانشگاه های ایران رو رده بندی کرده و متاسفانه فقط اسم واحد ICT مخابرات تهران تو لیست سایت آنابین بود! از طرفی هم اکثر دانشگاه های خوب با Uni-Assist کار میکنن و احتمالش زیاده که اگر رزومه درست و حسابی نداشته باشید تقاضای شما ریجکت بشه..
شما حساب کن داخل زندان دانشگاه علمی کاربردی زدن ! داخل اداره ها داخل کارخانه ها !! داخل شرکت تولیدی ! علمی کاربردی بزنند دیگه اعتباری که شما دوست داری مدرکش نداره. وقتی کارمنداش هیچی حالیشون نیست ۱نامه بخوای بگیری هم پدرت درمییاد وهم اینکه نامه اشتباهی مینویسند ! تا نبینید باورتون نمیشه ...
Sent from my ME173X using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)