سلام دوستان بالاخره k46 cb cpui5 3317u ram6 hard1t gt740 سفارش دادم شنبه بهم میرسه بهتون میگم چحوریه ............ تا ببینیم چی از اب در میاد![]()
سلام دوستان بالاخره k46 cb cpui5 3317u ram6 hard1t gt740 سفارش دادم شنبه بهم میرسه بهتون میگم چحوریه ............ تا ببینیم چی از اب در میاد![]()
Last edited by rvx2008; 25-07-2013 at 22:35.
مبارک باشه!ایشالا که خوب از آب در بیاد و براتون خوب کار کنه!!!
یعنی هیچ کس از این قابلیت تا بحال استفاده نکرده؟![]()
سلام دوستان من یه دونه n46vz گرفتم خداییش خوبه و کار منو راه انداخنه. ولی یه سوال اونم اینه که این گرم شدن سمت چپش تو بازی عادیه؟
سری k طرفدارای خودشو داره ولی خدایی n یه چیزه دیگس من بین اینو k46cb شک داشتم ولی با تحقیق فهمیدم این بهتره.همینم به زور پیدا کردم با گارانتی ویستا
اگر قصد خریدشو دارید شک نکنید
امروز k46 رو تحویل گرفتم cpu سری جدید i5 3337u ظاهرش معرکست کیفیت ساخت فوق العاده کیبورد و تاچش حس اپل رو به آدم میده هنوز روش بازی نریختم ولی تو کارای عادی حتی فیلم های فول اچ دی اصلا گرم نمیکنه راسی ریت هم گرفتم processor:6.9 ram:7.4 graPHICS:6.9 gaming graphics :6.9 primary hard disk: 5.9
میدونستم اولترابوک خوبیه اما حیف که قراره واسه مدلهای جدید صبر کنم!دوست عزیز اگه مایلی تاپیک (کلوپ k46cb) باز کن و اونجا حسابی در موردش بگو!راستی پردازندش چطوره تو کارای سنگین ضعف نشون نمیده؟
چشم کلوب رو باز می کنم در مورد همه چیش مینویسم فعلا که درام نرم افزار نصب می کنم .... ولی تو youtube دیدم crysis3 رو راحت طرف بازی می کرد
من خریدم ولی به زور پیدا کردم!
رمشم 8 گیگ 1600 هست
کیف هم داره، با گارانتی 2 ساله آواژنگ
قیمت 3270000
البته طرف خودش واسم پارتیشن کرد و ویندوز و درایوراشو نصب کرد
شما چند گرفتی؟
الان لپ تاپ من بک لایت نداره یا واسه فعال کردنش باید کار خاصی بکنیم؟ n46vz
برای ویندوز چقدر گرفت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)