تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 357 از 531 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367407457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

بله نصبش کاری نداره مثل ویستاست....
    کلا هر برنامه ای به شرطی که روی ویستا نصب و اجرا بشه روی 7 هم مشکلی نداره ولی برنامه های xp رو معلوم نیست

حد اقل سیستم مورد نیاز ویستا رو میخواد
    درایور هم همون درایورهای مال ویستا رو باید روش نصب کنید مشکلی نداره

اگه بخواین هم xp و هم 7 داشته باشین باید اول xp نصب باشه بعدش توی یه درایو دیگه 7 رو نصب کنید

دوست عزیز
    درسته که خیلی از برنامه های ویستا رو 7 اجرا میشه اما نه همشون. باید منتظر موند و از ورژن جدید بعضی از برنامه ها استفاده کرد.

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل با win 7 دارم
    shutdown که میزنم سیستم خاموش نمیشه
    ویندوز میره و صفحه مانیتور مشکی میشه
    standby هم نیست
    فقط هم با win 7 اینطوریه
    ویستا نصب کردم درست بود
    نسخه های 7100 و 7260 و 7600 نصب کردم همشون اینطورین
    من این مشکل رو داشتم و توی همین تاپیک هم بیان کردم ولی کسی مشکلش رو نتونست حل کنه (البته من با 64 بیتی مشکل داشتم)
    ولی میدونستم از نوع ویندوز سونی هست که استفاده میکنم
    چون اکثرا دستکاری شده هستند و مشکل دارند
    با این سرعت داغون توی این 5 یا 6 ماه هرچی 7 روی نت بود از گروه های مختلف دانلود کردم. وتنها نسخه msdn سایت سافت گذر جواب داد!
    من تمام 7 های این سایت رو دانلود کردم و هیچکدوم جواب ندادند و فقط و فقط msdn 64,32 بیتی خوب جواب داد.این ویندوز واقعا دست نخورده هست! و کمتر ویندوزی مثل این هست و باید حتما خودتون کرکش کنید.
    از یک کرکی استفاده کنید که زیاد به بایوس آسیب نزنه
    من الان دیگه این مشکل رو ندارم
    امیدوارم برای شما هم جواب بده

توضیحات نرم افزار Microsoft Windows 7 Ultimate RTM x86 Retail MSDN

دانلود نسخه اورجینال (MSDN) و نهایی (RTM) ویندوز 7 نوع 32 بیتی با لینک مستقیم به همراه بهترین کرکهای تست شده

همان طور که می دانید و در خبرهای سایت هم ذکر شد نسخه های متعددی از ویندوز 7 با نام 7600 و نهایی آمده است. سافت گذر با تحقیقات فراوان و مقایسه نسخه های و بررسی منابع موثق بالاخره نسخه اصلی را تشخیص داده و آن را برای دانلود ارائه می کند.

این نسخه فایلی است که در اختیار کاربران MSDN قرار خواهد گرفت و به صورت کاملا اورجینال می باشد. MSDN مخفف Microsoft Developer Network بوده و در تعریف آن آمده است:
    Professional organization for programmers of Microsoft-compatible software
    در واقع بخشی از مایکروسافت برای مدیریت ارتباط شرکتها با برنامه نویسان است. نسخه های اورجینال ویندوزها و برنامه های مایکروسافت برای مشترکان MSDN قابل دانلود است.

اطلاعات دقیق این نسخه برای حرفه ای ها:

MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.RTM.X86.RETAIL.ENGLIS H.DVD-WZT
    File: 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso
    Size: 2 501 894 144 bytes
    MD5: D0B8B407E8A3D4B75EE9C10147266B89
    SHA1: 5395DC4B38F7BDB1E005FF414DEEDFDB16DBF610
    CRC32: C1C20F76
    NOTE this original M$ image.
    فرق این نسخه با نسخه قبلی:
    هر دو نسخه نهایی هستند ولی در توضیحات نسخه قبلی آمده:
    - iso has been made from original m$ files and folders set.
    اما در مورد این نسخه:
    NOTE this original M$ image.
    بنابراین خیلی با هم اختلافی ندارند و کسانی که نسخه قبلی را خریداری کرده اند نگران نهایی نبودن آن نباشند.

سعی بر این است که این نسخه را برای اعضای ویژه بدون محدودیت زمانی با لینک مستقیم ارائه کنیم.

توجهات مهم:
    1- اخباری در بعضی سایتها در مورد اینکه مایکروسافت انتشار نسخه RTM را تائید نکرده است ذکر شده که جواب ما این است که حتما هم باید این طور باشد چون ویندوز XP هم یک ماه و نیم قبل از ارائه رسمی توسط مایکروسافت توسط کاربران زیادی در سراسر جهان و ایران نصب و استفاده شد.
    2- نسخه هایی از ویندوز 7 در سایتهای مختلف فارسی ارائه شده است که سافت گذر اورجینال بودن آنها را تائید نمی کند. می توانید اطلاعات داده شده از این نسخه را برای اطمینان بیشتر با اطلاعات داده شده در آن سایتها مقایسه کنید.

در مورد کرک:
    1- کرکهایی که قبل از این برای ویندوز 7 استفاده می شد با استفاده از جایگزین کردن فایلهای لایسنس نسخه های RC و استفاده از Key‌های RC‌این ویندوز را رجیستر می کرد که در این صورت ویندوز ار ماه مارس 2010 از کار می افتاد ولی کرکهای ارائه شده توسط ما این گونه نیستند.
    2- کرکهایی که سافت گذر ارائه کرده است از بین نزدیک به 15 کرک مختلف (که واقعا برای این نسخه ساخته شده بودند) انتخاب شده و کاملا تست شده می باشند. دلیل ارائه چند کرک این است که ممکن است وضعیت رجیستر روی هر سیستمی به تناسب سخت افزار آن فرق کند.
    3- کرکهای ارائه شده در طی 24 ساعت گذشته ساخته شده است. بنابراین اگر نسخه ای از این ویندوز در سایتی را با کرک معتبر قبل از این تاریخ مشاهده کرده اید بدانید که کرک واقعی ندارد.
    4- کرک های ارائه شده ویندوز را جنیون کرده و بمب 1 ساله ویندوز را از کار می اندازند و می توانید به صورت دائمی ویندوز را مورد استفاده قرار داده و آن را از سایت مایکروسافت آپدیت کنید.
    5- این کرک ویندوز را در حالت آفلاین و بدون نیاز به اتصال به اینترنت کرک می کند.

قابل توجه اعضای ویژه:
    برای دانلود فقط از برنامه مدیریت دانلود IDM یا همان Internet Download Manager و مرورگر Firefox استفاده کنید. باید بر روی لینک های سایت کلیک کنید و آنها را مستقیما در IDM به صورت Add URL دانلود نکنید. این سیستم به این دلیل اعمال شده که لینکها فقط توسط اعضای ویژه قابل دانلود باشد.

نکات:
    1- نیازی به وارد کردن سریال در حین نصب وجود ندارد.
    2- کوچکترین تغییری در فایل ISO داده نشده است و کاملا اورجینال است و اعداد Hash ذکر شده با فایل دانلود شده مطابقت دارد.
    3- این نسخه 32 بیتی است.
    4- این نسخه نصب و با موفقیت کرک شد. تصویر آن را ببینید.
    5- این نسخه فقط Ultimate است. در واقع در حین نصب اجازه انتخاب نوع ویندوز مانند Home و Business و ... را نمی دهد و از این ملاک نیز می توانید برای تشخیص اورجینال بودن این نسخه و مقایسه آن با نسخه های سایتهای دیگر استفاده کنید.
    6- در صورت نیاز به نصب نسخه های دیگر این ویندوز می توانید سفارش خود را ثبت کرده و در پیام کاربر ذکر کنید که نسخه قبلی را برای شما ارسال کنیم تا بتوانید از نسخه های Home‌و .. استفاده کنید. البته ما نیازی به استفاده از انها نمی بینیم. چون Ultimate بهترین نسخه با تمامی امکانات است.
    7- قبلا از اینکه لینکها فقط برای اعضای ویژه قابل دانلود است از کاربران دیگر عذرخواهی می کنیم.

روش نصب و کرک:
    در حین نصب نیازی به وارد کردن سریال وجود ندارد. UAC را باید غیر فعال کنید و کرک را اجرا کنید. استفاده از کرک نکته خاصی ندارد. سعی کنید تنظیمات پیشفرض را انتخاب کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پس کی می خواد جواب من رو بده

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ویندوز 7 هم میتونه مشکلاتی نداشته باشه. شاید هم این یه موردش باشه!! خوشبختانه من هنوز باهاش برخورد نکردم.فقط مشکل من با اینه که چطوری میشه از ویندوز روی DVDریکاوری گرفت!؟؟
    یه دی وی دی رو پر میکنه بعد میگه جا نداری DVD رو در میاری و بعدی رو میذاری دوباره میره از اول شروع به رایت کردن میکنه.
    حالا من نمیدونم .مشکل از چیه!!!
    بازم هرچی که هست از VISTA بهتره.

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ...
    من مشکل دارم !
    باز کردن هر فولدر یا هرچیزی مثل Computer برای دفعه ی اول از روی دسکتاپ حدوده 20-30 ثانیه طول میکشه تا باز شه و لی وقتی با میشه دیگه این مشکل نیست ! چیکار کنم !؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چجوری توی ویندوز 7 در صورتی که هیچ رمزی روی اکانتم نذاشتم بصورت اتوماتیک وارد بشم و صفحه انتخاب یوزر نیاد من فقط یه دونه یوزر دارم ومیخوام بصورت اتوماتیک خودش داخل ویندوز بره ولی فکر کنم تنظیمات رو دستکاری کردم لطفا کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

14

سلام:
    من روی سسستم ام ویندوز سون نصب است در ضمن از نوع 64 بیتی می خواستم بدانم امکان نصب ویندوز xp آن هم از نوع 32 بیتی به صورت virtual هست ؟
    اگر هست چطوری این کار را بکنم ؟
    به عنوان مثال می خواستم سی دی نصب پرینتر را روی سیستم ام نصب کنم اما خطا می دهد که باید از نوع 32 بیتی باشد .مثل نرم افزارهای دیگه هم نیست که بگم نسخه 64 بیتی اش را پیدامی کنم؟
    حالا واقعا گیچ شدم و نمی دانم باید چکار بکنم!خواهش می کنم من را راهنمایی کنید!

داره خودمونی میشه shervin206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من روی لپ تاپم یه ویندوز ویستا و یه 7 نصب کردم.

امروز نیت کردم XP هم نصب کنم.در ویندوز 7 برای پارتیشن بندی رفتم به قسمت Shrink و 30 گیگ جدا کردم و آخرش هم این پیغام رو داد که این پارتیشن به پارتیشن اصلی تبدیل خواهد شد و بعد از ریستارت دیگر به ویندوز های دیگر دسترسی نخواهید داشت اما من توجه نکردم و سیستم را ریستارت کردم که XP بریزم ولی وقتی سی دی XP زا گذاشتم و از روی سی دی بوت شد و خواست وارد SETUP ویندوز بشه ارور صفحه آبی داد.حالا نه می تونم XP نصب کنم نه صفحه بوت قبلی که ویندوز های ویستا و 7 میبومدن می آد...

دی وی دی ویندوز 7 رو گذاشتم و خواستم REPAIR کنم اما نتونست.حلا چیکار کنم که بوت قبلی برگرده...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

یکی از دوستام روی لپ تاپم ویندوز ۷ نصب کرده اما نمیدونم چرا از Windows Installer خبری نیست برای همین هم نمیتونم فایلهای با پسوند msi رو روی سیستمم نصب کنم.
    کسی میدونه باید چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

1- من با نصب وبکم تو سون مشکل دارم دوتا از وبکم های که سی دی هاشون را داشتم در سون کار نمیکنند. خیلی هم وبکم ها قدیمی نیستند. یعنی جدیدا که یکی نو خردیم روش نوشته بود ویستا را هم ساپورت میکنه.باید کار خاصی انجام بدم؟
    2- کامپیوتر من بین ساعت 6 تا 7 خودکار روشن میشه و بعد از ده دقیقه خودکار خاموش میشه. کسی نمیدونه چرا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •