اصلا حافظه داخلی خود گوشی رو نمیشه فرمت کرد من که مموریمو فرمت کردم مشکلم حل شد من نمیدونم شما برنامه رو رو کدوم حافظه گوشی نصب کردی احتمالا روی phone memory نصب کردی درسته؟
اصلا حافظه داخلی خود گوشی رو نمیشه فرمت کرد من که مموریمو فرمت کردم مشکلم حل شد من نمیدونم شما برنامه رو رو کدوم حافظه گوشی نصب کردی احتمالا روی phone memory نصب کردی درسته؟
بله به نظر میاد که توی فون مموری برنامه رفته چون رم گوشی رو هم که در آوردم هیچ تغییری نکرد و درست نشد
چه کارش کنم اگه رفته باشه تو فون مموری؟؟؟
درست میشه ؟
فرمت که میگی نمیشه
سلام
دوربین این گوشی چطوریه خوب عکس میندازه؟و فیلم برداریش چه طور در حد N95 وN82 هست اگه میشه مشخصات دقیق فیلم برداریشو بهم بدین
کیبرد مجازیش میشه راحت باهاش تایپ کرد در حین راه رفتن یا تو ماشین ؟کلا دکمهاش بزرگه یا نه مثل ویندوز موبایل ها
سلام دوستان،
برنامه ای (یا تنظیماتی توی گوشی) هست که مکالمه رو پس از زمان دلخواه اتومات قطع کنه؟
حافظه ی گوشی رو میشه فرمت کرد به این کار می گن مستر ریست.
اول از دفترچه تلفن و هر چی رو خود گوشی داری که برات مهمه بک آپ بگیر بعد کد
رو بزن lock code گوشی رو می پرسه اونم وارد کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشی خاموش و روشن می شه
حالا دیگه فون مموری فرمت شده و برنامه ها و هرچی خودت ریختی پاک شده.
اگه شرایط گوشی طوریه که اون کد رو نمی شه زد و اصلا بالا نمی باد یا میاد و سریع قاطی می کنه
کوشی رو خاموش کن بعد دکمه های سبز+قرمز+دوربین رو بگیر در همون حال گوشی رو روشن کن(بهتره گوشی شارژش کم نباشه) این طوری مستر ریست می شه.
اون دو تا گوشی دوربین 5 مگ دارن و عکس برداریشون بسیار بهتره.
مشخصات دوربین در پست اول این تاپیک هست و کامله مشخصات فیلم برداری رو هم داره.
کلا فیلم برداریش چون 30 فریم در ثانیه ضبط می کنه شفافه و کیفیت خوبی داره در مقیسه با دوربین های 3.2 مگ دیگه.
اما اون دوتا گوسی هم از همین فریم ریت استفاده میکنن و چون 5 مگ هستن مطمئنن کیفیت بهتری خواهند داشت.
کیبرد مجازی گوشی چند حالت داره که در حالت فول دکمه های بزرگی داره که به راحتی با انگشت قابله لمسه.
Nokia 5530 XpressMusic از 5800 بهتره كيفيت عكساش در كل خوبه يا به ؟؟
سلام.
کیفیت دوربینشون یکیه , ولی در کل 5800 سرتره از همه احاظ.
سلام
بجه ها یهویی گوشیم اطلاعات مموریمو نشون نمیده.کسی میدونه جه باید کنم؟
سلام من ديگه فردا مي خوام برم 5800 بخرم من يكي از دوستام تو كار گوشي هست اون مي گفت 5800 خيلي خوبه و HTC Touch Pro يا HTC Touch Diamond2 و يا X1 peria رو دسته 2 رو مي توني بگيري بهتره من تا 400 تومن مي تونم پول بدم چي بگيرم موندم بيشتر براي فيلم و اينترنت بي سيم مي خوام و نمايش فيلم . ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)