NISکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
Norton Internet Security 2011 - 2012کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NISکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
Norton Internet Security 2011 - 2012کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AMIR.KIK; 08-03-2012 at 13:12.
Norton Internet Security 2011 - 2012[/COLOR]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NorTon 360کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Norton Antivirus 2011 - 2012کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوستان در این مورد نظری ندارن ؟من روی یکی از سیستمها که اینترنت سکوریتی نورتون رو نصب کرده بودم کاربرش نمی تونست وارد سایت سازمان سنجش بشه تا زمانی که من dns نورتون رو به سیستم دادم و سایت سازمان سنجش براش باز شد چرا به این صورت هست ؟
با تشکر
با سلام
دوستان در این مورد هم من چک کردم
مشکل از تاریخ هست ؟
برای سیستمی که به اینترنت وصل نیست من میگم اوست بریز با کومودو آنتی ویروس(اکتیو نباشه) این دو کنار هم قدرت خوبی دارن. نورتون هم عالیه برای سیستمی که اینترنت داره ولی این آپدیت آفلاینش اذیت می کنه.
اپدیت ها 32 یا 64 بیتی بر روی هم دیگه کار نمیکنن.
باید اپدیت 64بیتی فقط رو سیستم 64بیتی ریخته بشه و 32بیتی هم به همین منوال.
سلام.
ساعتی پیش مشغول آپدیت N360 بودم که ناگهان با صحنه شگرفی روبرو شدم:
![]()
فکر نکنم باگ باشه پیغام زیر اپدیت فینیش رو خوندی؟ فیکس رو میزدی حل میشد جیگر![]()
درست میگی اونو بعدا دیدم. ولی باگه هنوز به قوت خودش باقیه
من دوباره و سه باره اپدیت کردم ولی دیگه پیغامی برای Fix نداد.قبلش هم AutoFix رو نزده بودم.
کلا این LiveUpdate یه چیزیش میشه.یه مدت آپدیت میشد اما پیغام آپدیت موفق رو به رنگ قرمز می نوشت
اون پیغامی هم که داد میدونم از کجا آب میخوره ولی انتظار داشتم دفعات بعدی هم ظاهر بشه که نشد.
کلا مورد جالبی بود.کسی تجربه نکرده بود تا الان![]()
Last edited by *Batman*; 10-03-2012 at 22:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)