علی تو این لینک که زده 720Mhz
تو کجا رو نگاه کردی؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدThe CPU inside the human curvature-inspired body clocks at 720 MHz.
منم بلدم عکس بزارم آقا حمید![]()
علی تو این لینک که زده 720Mhz
تو کجا رو نگاه کردی؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدThe CPU inside the human curvature-inspired body clocks at 720 MHz.
منم بلدم عکس بزارم آقا حمید![]()
سعید جان تو مشخصات ببین
ARM Cortex A8 600 MHz, PowerVR SGX graphics
اینم لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا یادشون رفته ویرایش کنن!!
جدیدا GSMArena زیادی سوتی میده
آره
الان درستش کردن
همون720 مگا هرتزی شده
97 گرم وزن که فوق العاده اس !
از همه مهم تر باتری 1200 میلی آمپری
ولی هنوز نوع تاچش معلوم نشده امیدوارم که خازنی باشه![]()
CPU ARM Cortex A8 720 MHz, PowerVR SGX graphics
من ايميل زدم درستش كردن
تي وي اوت هم داره ! كه ما آخرش نفهميديم چيه....
قطب نما هم اگه ميذاشتن روش هم ديگه خيلي خوب بود
Last edited by Original Titan; 21-01-2010 at 14:04.
تاچش مقاومتیه ...
توجه شما با به این پست جلب میکنم
بالاخره دیروز معرفی نیمه رسمی و امروز معرفی رسمی شد ...
طراحیش برعکس عکس های قبلیش به نظرم قشنگه. اونی که دست الدار بود انگار با مواد توپ پلاستیکی و با دست جمع شده بود ... و الدار هم تمام سعیشو در بی ریخت نشون دادن گوشی کرد و موفق هم بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طراحی سری جدید سونی اریکسون از فلسفه طراحی ’human curvature’ پیروی میکنه که اولین نمونه ش رو تو X10 دیدیم ... که از شکل بدن انسان گرفته میشه ... من که طراحیش رو بیشتر از ساتیوی خودم دوست دارم ...
نقل قول:
features the new design philosophy ’human curvature’, first introduced with the Xperia X10, which will become a consistent feature of Sony Ericsson’s portfolio going forward. Designed to mirror the shape of the human body, and at the same time delivering a precise and compelling phone interaction, Sony Ericsson Vivaz™ is instantly recognisable.
شعار سونی اریکسون برای این گوشی هم " Catch Life in HD with Sony Ericsson Vivaz " هست که واضحه که تمرکز سونی اریکسون رو کیفیت فیلمبرداری این گوشی بوده ... هی پشت هم هم در مورد فیلمبرداریش میگه
از تغییرات خوبش افزایش سرعت سی پی یو به 720 مگاهرتز بوده که مسلما تاثیر مستقیمش کیفیت فیلمبرداریه ...
قویترین سی پی یوی استفاده شده در یک گوشی سیمبین رو داره و به همین خاطر سریعترین سیمبین حال حاضره ...
قابلیت جدید دیگه هم فوکوس ادامه داره ... یعنی چیزی که تو پیکسون 12 استفاده شده بود که باعث میشه بهترین کیفیت فیلمبرداری رو بده ...
نقل قول:
* Capture - record spontaneous moments and memories in HD quality and crisp high resolution for a real-life video experience. The dedicated video key allows consumers to shoot video instantly with continuous auto focus for the perfect film every time.
* View - review video content in the standby panel or online via Wi-Fi on the 3.2 inch widescreen
* Share - upload via Wi-Fi onto YouTube™ and Picasa in high resolution while still using other features on the handset
از نکات خوب دیگه ابعاد جمع و جور (107 x 51.7 x 12.5 mm) و وزن واقعا کم این گوشیه که تنها 97 گرمه!! (یعنی از K750 هم کمتر!!) جنس بدنه هم شبیه ساتیو به نظر میرسه که عالیه و رنگ نقره ای ساتیو که من دارم جای هیچ اثر انگشتی روش نمیمونه (غیر از صفحه نمایش)
مشکل باتری هم حل شده و با 430 ساعت استندبای جز خوب ها و با 13 ساعت تاک تایک جز غول هاست ...
اضافه شدن جک 3.5 میلیمتری و microUSB در گوشی های سونی اریکسون رو هم با فال نیک میگیریم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حیف این گوشی نیست مقاومتی ؟!!
خاک بر سر سونی اریکسون
میمرد اینم مثل اینو خازنی میزد ؟
من که فکر میکنم بخاطر پایین آوردن قیمتش باشه
قیمتش رو حدود 400 یورو تخمین میزنن ... کلا سونی اریکسون تو کار زود فرستادن گوشی و قیمت پایین دادن نیست
ولی تاچش ظاهرا خیلی خوبه ...
Although the touchscreen is still using resistive technology, the sensitivity is pretty impressing. It almost feels like a capacitive screen, not to compare with e.g. Satio's touchscreen.
آره تاچ های مقاومتی جدید خیلی حساس تر و بهتر شدن(هر چند که به خازنی نمیرسن)
بچه ها از کیفیت تاچ ان 900 نعریف میکردن که خیلی حساس و خوب تر از 97 شده
جالبیش اینه که سونی اریکسون و نوکیا مثل شرکت های دیگه نیستن که اسم تاچ خازنی عوض کنن و بگن که بهترین تاچ دنیاست ولی در عمل ببینیم که حساسیت خیلی پایینی دارن
حساسیت تاچ ان97 واقعا بالاست
ساتیو هم که جای خود داره
راستی این ویزویز با کیبورد کامل هم عرضه میشه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)