بچه فرق بین 6050 با 6080 چیه قیمت هاشون چطور کسی قیمت بازارو داره ؟ به نظرتون کودوم بهتره برای کارای معمولی البته برای خودم نمیخوام برای کسی میخوام کسی که کارای معمولی میکنه مخیوام داغ نکنه زیاد
بچه فرق بین 6050 با 6080 چیه قیمت هاشون چطور کسی قیمت بازارو داره ؟ به نظرتون کودوم بهتره برای کارای معمولی البته برای خودم نمیخوام برای کسی میخوام کسی که کارای معمولی میکنه مخیوام داغ نکنه زیاد
DV7-6107 تو بازار هست ؟
بهترین جا برای خرید رو معرفی کنید . ترجیحا تهران .
دوست عزيز يزاي نظر سنجي لپ تاپ مدنظرتون بهتره كه كانفيگ اونو بنويسيد
اما هردو مدل داغ نميكنن
من خودم 6080 دارم راضيم
كانفيگ 6050 رو نميدونم كه بخوام نظر بدم بايد ببينم
درضمن هدف استفاده از لپ تاپ چيه براي چه كاري ميخوايين؟
اونو كه بايد بگردي ببيني پيدا ميشه يا نه ،يا از يه فروشنده بپرسي البته اگه توي تاپيك فروشنده باشه
شما بهتر براي خريد به شركت ارائه دهنده گارانتي دقت كنيد و بدونيد كه شركتش معتبره و پشتيباني خوبي داره يا نه
بعد ميتونيد در مرود فروشنده هم پرس و جو كنيد آخه بعضيا واقعا خلاف قيمت بازار ميفروشن
hp ENVY 17-2000 / 3D
CPU: INTEL Core i7-2630QM - 2.0 GHz / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 2 TR SATA / LCD: 17.3" Full High-Definition HP 3D Ultra BrightView Infinity Display / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI 6850 - 1GB - DDR5 / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth / 3.2 Kg / Windows 7 Home Premium 64 BIT / Blu-ray
نظرتون در مورد این لپ تاپ چیه گرافیکش حدودا چند درصد از ۶۷۷۰ قویتره؟ تو این قیمت لپ تاپی بهتر از این هست؟
از نظر كانفيگ كه خيلي بالا هستش مگه برا چه كاري ميخواين؟
اما مشكلش اينه كه سنگينه و اين يه كم اذيت كننده ميشه براتون!!!!!!!!!!!!!
گرافيكش هم تقريبا همون 6770 هستش اما يه ذره بالاتر حدود 5-10%
سلام
تعویض سلولهای باتری لپ تاپ :
پست شماره 21کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه لپ تاپ که فول اچ دی باشه و گرافیکش قوی از ۱/۵ تا ۲/۵ میلیون چیز دیگه ای نیست که قویتر باشه؟
اگه تا 2.5 ميتونيد هزينه كنيد حتما وايو سري f يرداريد مانبتورش full hd واقعا كيفيت دارن
كلا مانيتور فقط سوني
توي اون رنج قيمت حتما كارت گرافيك قوي هم دارن
البته ميتونيد همين مشخصات رو توي hp هم پيدا كنين
امما اگه پولش باشه وايو بهتره
سلام، من ديروز رفتم يه 6177 خريدم
حالا مي خواستم پارتيشن بنديش كنم.
بنظر شما بهترين نرم افزار براي پارتيشن بندي HP چيه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)