تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 357 از 587 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367407457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

بچه ها یکی از بچه ها 4 32گیگ گرفته از پایتخت با گارانتی شاب اگر اشتباه نکنم فکر کنم 385 گرفته!ارزون شده!
    راستی قیمتش تا چقدر میاد پایین ؟یعنی منظورم اینه که به چند رسید عاقلانه است بخریم؟
    میگم نرم افزار ها کرک داره؟این مغازه ها که میریزند اصله؟؟؟!!!
    به نظرم همین حدود 350-60 بخرید، خـوبه! اگه بخواید صبر کنید تا ارزون بشــه، بعدیش اومده!
    نرم افزار اصل (کرک نشده) که نیست، چون قطعا پولی پاش نداده، پس دستگاه رو جیلبریک میکنن و نرم افزار کرک شده میریزند! توصیه من اینه که هـــیچ پول این چیز ها رو ندید، یه عالمه نرم افزار به درد نخور با کاربرد های تکراری (بیست تا برنامه مثلا تراز) برات میریزن و کلی پــول میگیرن!

2. 4 کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم همین حدود 350-60 بخرید، خـوبه! اگه بخواید صبر کنید تا ارزون بشــه، بعدیش اومده!
    دقیقا من هم همچین نظر را دارمچون اصلا بیشتر از 350 که پایین نمیاد!مگه میاد؟خود 3 یادمه آخرا شده بود 330 تومان!
    نرم افزار اصل (کرک نشده) که نیست، چون قطعا پولی پاش نداده، پس دستگاه رو جیلبریک میکنن و نرم افزار کرک شده میریزند! توصیه من اینه که هـــیچ پول این چیز ها رو ندید، یه عالمه نرم افزار به درد نخور با کاربرد های تکراری (بیست تا برنامه مثلا تراز) برات میریزن و کلی پــول میگیرن!
    ببین عزیز، منم قبول دارم که برنامه را بیرون نریزن بهتره چون من اصلا میخوام خودم نرم افزار بگیرم ، چرخ بزنم و ...
    ولی یکی از دوستام گفت که برنامه هایی که من دارم روی یک دستگاه بیشتر نصب نمیشه!!!!!!!!!!!!خوب این یعنی نرم افزار اصل دیگه!غیر از اینه ؟ولی فکر نکنم اصل باشه چون اگر بود مثلا 50 تومان برای نصب 8 گیگ نرم افزار نمیگرفتن که نه؟
    Last edited by sia abedi; 21-11-2010 at 20:45.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

300 تومن!

اما پيدا نميشه کمترينش360 بوده.

بله کرک شده رو بعد جيلبريک دستگاهتون از cydiaa ميتونين نصب کنيد....٬
    ولی دوست عزیز من گفتم 380 تومان نه 300 تومان!!!مگه 360 تومان هم گیر میاد؟با گارانتی شاب؟

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان میشه این مسئله اندازه دوربین آیپاد نسل 4 و کیفیت اچ دی اون رو برام روشن کنید ؟ یه توضیح کامل میخوام ممنون

داره خودمونی میشه baharshiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یا خرید ipod touch 3g 8 gig دست دوم ارزش داره ؟
    چون شنیدم نسبت به 32 گیگش امکاناتش کمتره.

آیا در کارکردش و نصب برنامه هاش تاثیر میذاره؟

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دقیقا من هم همچین نظر را دارمچون اصلا بیشتر از 350 که پایین نمیاد!مگه میاد؟خود 3 یادمه آخرا شده بود 330 تومان!
    ببین عزیز، منم قبول دارم که برنامه را بیرون نریزن بهتره چون من اصلا میخوام خودم نرم افزار بگیرم ، چرخ بزنم و ...
    ولی یکی از دوستام گفت که برنامه هایی که من دارم روی یک دستگاه بیشتر نصب نمیشه!!!!!!!!!!!!خوب این یعنی نرم افزار اصل دیگه!غیر از اینه ؟ولی فکر نکنم اصل باشه چون اگر بود مثلا 50 تومان برای نصب 8 گیگ نرم افزار نمیگرفتن که نه؟
    اقا بیخودی حرف این فروشنده هارو گوش ندید که کاملا یه مشت دروغ برای کسب درامده
    اگه اینترنت پر سرعت داری خودت دانلود پوله الکی نده
    حالا گیریم به قول اون طرف اصل هم باشه -فرقش چیه؟

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------

ولی دوست عزیز من گفتم 380 تومان نه 300 تومان!!!مگه 360 تومان هم گیر میاد؟با گارانتی شاب؟
    اره دوره بر 360 میتونی بگیری البته بدون گارانتی
    اگه از من میشنوی پول الکی به گارانتی نده

---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

یا خرید ipod touch 3g 8 gig دست دوم ارزش داره ؟
    چون شنیدم نسبت به 32 گیگش امکاناتش کمتره.

آیا در کارکردش و نصب برنامه هاش تاثیر میذاره؟
    قیمتشو چند میگه ؟اگه پایین باشه چرا که نه
    اگه 3g باشه فرقی ندارن و سخت افزاری یکین(البته مطمیین نیستم نسل 3 ایپاد 8 گیگ داره یا نه )
    توصیه من به شما -اگه میتونید نسل 4 بگیرید
    و توصیه دیگه به نظرم 8 گیگ خیلی کم بیاد 32 بگیرید که پشیمون نشید
    موفق باشید

---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------

دوستان میشه این مسئله اندازه دوربین آیپاد نسل 4 و کیفیت اچ دی اون رو برام روشن کنید ؟ یه توضیح کامل میخوام ممنون
    این یه مطلب در مورد فرق دوربین iphone 4 and ipod4 و یکم در مورد 3gs
    دوربینش در حد یه mp4 بخوایم حساب کنیم خوبه
    اما بیشتر دوربین جنبه نرافزاری داره برای facetimو برنامه های جالب که تو ios زیاده
    When Apple released the iPhone 4, praise for the phone’s redesigned rear camera system was universal: the company had made the wise choice to focus on pixel quality rather than quantity, including improved low-light capabilities and color rendition, resulting in nearly point-and-shoot camera-quality pictures and videos. It seemed like a foregone conclusion that the rear camera on the fourth-generation iPod touch would be similarly powerful, potentially replacing the need to carry both a pocket camera and the iPod at once.

But as we learned yesterday, that didn’t happen. Instead, Apple went with an iPod touch camera that has lower resolution than any iPhone—including the original model—at 0.69 Megapixels (960x720) for still images, and 0.92 Megapixels (1280x720) for video. The first-generation iPhone had a 2-Megapixel still camera, and the most recent one has a 5-Megapixel still camera. It’s unclear whether Apple is using a 1280x720 sensor in the iPod touch and cropping off the left and right sides of the video image for still images, the most likely scenario by a wide margin, or whether it is using a 960x720 sensor and upscaling it on the sides for video, which would be quite unlike Apple, but not inconceivable.

This matters because the sensor inside will critically affect the quality of both the still images and videos that the iPod touch captures relative to the iPhone 3GS and iPhone 4. Our screenshots show how Apple significantly crops the iPhone 4’s 5-Megapixel still camera when it switches the device into 720p video mode, losing not only the top and bottom of the still frame, but also some of the left and right. Consequently, when you hold an iPhone 4 steady and flip between modes, you need to step backwards a little when shooting a video to capture the same left and right details that the still camera would have grabbed. Apple may be doing this to get the highest-quality pixels from the best part of the iPhone 4’s lens and sensor during video shooting, or there may be other reasons.

On the iPod touch, this appears to be different. If the sensor has only 1280x720 pixels, literally every pixel is being used when it records video, and rather than still pictures looking better than videos as they do on the iPhone 4, they’ll look like chopped-off versions of video recordings, missing 160 pixels on each side. To get a sense of what that would be like, take a look at the last of the pictures here from the iPhone 4. (By default, Apple fills the iPhone 4 screen with a cropped version of what the video camera is actually recording, rather than the full wide frame. Underpublicized is the fact that you can tap twice on the video to see everything that’s really being grabbed at once, complete with letterboxing on the top and bottom of the screen, shown two shots above.) For the iPod touch 4G, what you’re likely to get as a still image will be closer what you see on this last shot—the same image as two shots above, minus the left and right sides. Unlike the iPhone 4’s camera, the still image won’t look much better on a computer than it does on the device’s screen. This is probably the reason Apple hasn’t shown off galleries of iPod touch photos as it did with the iPhone 4.

According to Apple, the iPod touch is using a backlit sensor, so the color rendition and low light performance will hopefully be closer to the iPhone 4 than earlier iPhones, which took comparatively grainier and muted photos. There’s a tap-to-adjust exposure feature, but seemingly no tap-to-focus, which suggests that colors will look fine but depth of field won’t be possible. Apple’s new high dynamic range (HDR) feature in iOS 4.1 may enable patient users to make lemonade from otherwise lemony iPod touch shots, too. Since the sensors aren’t the same between devices, it’s even possible that the videos may look way better on the iPod touch than on the iPhone 4; a sample on Apple’s site shows a beautiful (but slow-moving) scene from nature, cropped to the touch’s screen. Hopefully it’ll actually be that impressive in real-world use.

On a related note, we’re also really wondering how the new iPod touch is going to handle FaceTime, given that it appears to lack the dual microphone system of the iPhone 4—there’s a tiny microphone hole located on its back, by the rear camera. Given the way that sound waves travel, it wouldn’t be shocking for audio to sound a little muffled when using the front camera, but then, perhaps Apple has come up with a smart way to process sound. We’ll let you know what we discover during testing.

8. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این یه مطلب در مورد فرق دوربین iphone 4 and ipod4 و یکم در مورد 3gs
    قربون دستت ولی من فقط میخواستم بدونم آیا این تصاویر و فیلم هایی که با این دوربین 0.7 مگاپیکسلی با کیفیت 720p ضبط میکنه روی تمام دستگاه ها با همین کیقیت نشون داده میشن یا اینکه فقط خود دستگاه با کیفیت نشونشون میده ؟ جنبه های نرم افزاری دوربین که فکر نکنم زیاد تو ایران کاربرد داشته باشه

داره خودمونی میشه baharshiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دو روز کار کرده مال یکی از دوستانه و 180 میده

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا بیخودی حرف این فروشنده هارو گوش ندید که کاملا یه مشت دروغ برای کسب درامده
    اگه اینترنت پر سرعت داری خودت دانلود پوله الکی نده
    حالا گیریم به قول اون طرف اصل هم باشه -فرقش چیه؟
    .
    من که قصدم بدون گارانتیه نرم افزار هم اگر هم بخرم از این فروشنده ها نمیخرم
    راستی گارانتی یک ساله است دیگه؟اگر اینطور باشه واقعا نمی ارزه
    من یک سوال اساسی دارم اونم اینه که مگه شما نمیگید اگر آیپاد جیلبیریک بشه دیگه همه ی نرم افزار ها بدون محدودیت اجرا میشه؟حالا یعنی حتی وسط بازی ها هم نمیگه برای بقیه ی بازی باید بخری؟پس چرا من یک بازی را توی گوشی یکی از دوستانم دیدم که اینطوری بود(گوشی 3gs بود بازی هم یادم نیست)

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اون احتمالا نسخه ی trial بازی رو نصب کرده.

13. 2 کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •