Ping statistics for 173.194.32.32:
Packets: Sent = 100, Received = 76, Lost = 24 (24% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 361ms, Maximum = 373ms, Average = 366ms
وضعیت خیلی خرابه ): بر باعث و بانیش لعنتدِ میگم ابله اینترنتی که یه سایت تو ایران رو نتونه باز کنه من میخوام چیکار
به خداوندی خدا الان دو روزه میخوم خیر سرم به سایت دانشگاه برم نمیتونم اعصاب نذاشتن برامون بمونه
تُف بیاد تو اون ذات کثیفتون
داش سعید باید از افزونه فایرفاکس استفاده کنی
پس از نصب باید به منوی Tools رفته و سپس با انتخاب Options تب Security را باز کرده و در قسمت Passwords، دکمه Import/Export Passwords را انتخاب نمایید و سپس بر اساس انتخابهایی که در مقابل شما قرار دارد، گزینه مورد نظر خود را انتخاب نمایید.
دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ittools; 27-06-2012 at 18:06.
دوست عزیز خب نمیشه به جای اینکار وقتی رفتم منزل جدید به صورت اینترنتی واسه اونجا ثبت نام adsl بکنم و اینترنت مکان قبلی هم همونجوری واسه خودش بمونه تا اخر غیر فعال شه؟
آخه اون موقع پولت میره . ببینم چقدر از وقتش مونده ؟
نت ملی آیا ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!![]()
با اينكه ايشون در توضيحاتشون ننوشتن ولي من فكر نمي كنم 2 تا سيستم شبكه باشن
مشكل ايشون اينه كه اكانت فقط روي سيستم برادرشون كانكت ميشه و روي سيستم خودشون ارور 691 ميده
خب اگه اينطوري باشه مشخص ميشه كه مخابرات هم مثل شركتهاي واقعا خصوصي!!! داره قضيه مك فيل.تر رو اعمال ميكنه
يعني هر يوزرنيم پسورد روي يه سيستم با يه مك آي دي مشخص كه در سوابق اتصال ثبت شده ، كانكت خواهد شد
راه حل تماس با پشتيباني مخابرات هست . اگه سوادشون قد بده مشكلشون رو از طريق آنلاك كردن مك آي دي كارت شبكه حل خواهند كرد
اون مساله ای نیست من همیشه 1 ماه 1ماه میخرم الانم اخرشه دیگه فقط میخوام ببینم این کار شدنیه؟مثلا این اینترنتی که الان دارمو ول کنم به امون خدا و و قتی رفتم منزل جدید به صورت اینترنتی واسه اونجا ثبت نام کنم؟
بله ميشه. بعد از اسباب كشي به منزل جديد براي خط اونجا درخواست adsl بده
اگر هم نميخواي چند روز اول لنگ بموني 3-2 روز قبل از اسباب كشي براي تلفن خونه جديد درخواست Adsl بده تا به محض مستقرشدن بتوني كانكت شي
دوست عزیز وقتی از طریق اینترنت ثبت نام کنم مگه همون لحظه اینترنتم فعال نمیشه؟فکر کنم موقعی که حضوری برم بگیرم 2 روز طول میکشه تا فعال شه اره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)