من دیشب 1135 مگ دانلود کردم... البته از 2:00:30 تا 7:59:30 و از فایل های لیچ شده روی هاست خودم
تو همون مرکز...
البته خوشبختانه ما 24 ساعته از همارا فیض میبریم.... به طرقی ناجوانمردانه...![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من دیشب 1135 مگ دانلود کردم... البته از 2:00:30 تا 7:59:30 و از فایل های لیچ شده روی هاست خودم
تو همون مرکز...
البته خوشبختانه ما 24 ساعته از همارا فیض میبریم.... به طرقی ناجوانمردانه...![]()
Last edited by الناز رادیان; 06-01-2010 at 19:32.
مطمئن باش بدون هزینه سرعتتون رو بالا نمیبرن.هر چی مینویسه بنویسه سرعت 56-60 یعنی 512.
دوبلیده بود....
Last edited by الناز رادیان; 07-01-2010 at 21:31.
اینو که معلومه. فقط اون پرشش به سرعتهای بالاتر آدمو به شک میندازه....
با سلام به دوستان
جهت اطلاع دوستان از كيفيت و سرعت اينترنت خودم كه از صبانت استفاده ميكنم...
سرويس 128Kb هزينه 3 ماهه 39200 تومان منطقه مخابراتي فهميده (رشديه باغميشه الهيه)
سرعت دانلود روزانه 60KB
سرعت دانلود شبانه 210KB
من خودم خيلي از شركتها رو بررسي كردم و دو سال است كه از صبا نت استفاده ميكنم و ازش راضي هستم
به نظر من با سرعت 220 در شبانه - 3 تا 7 صبح - ميتوان خيلي بهتر از نامحدود شركتهاي ديگر دانلود كرد شايد بگوييد چرا؟
براي پاسخ به اين سوال يك حساب دو دو تا چهار تا ميكنيم : با سرعت 220 ميتوان 2.8 گيگ در 4 ساعت دانلود كرد و با سرعت 55 تا 60 در 12 ساعت اين امر امكان پذير است و با سرعت 12 تا 14 تقريبا در 48 ساعت . خوب قيمت سرويسهاي نامحدود بالاتر از محدود است و در ضمن سرعت حدود 12-14 البته بعضي شركتهاي جديد تا60 هم ميدن كه البته بعد از مدتي دچار افت ميشه .
در ضمن براي دانلود شبانه هم لازم نيست بيدار بمونين و با استفاده از نرمافزارهاي خاصي ميتونين اين كار را انجام داده و بعداز بيدار شدن از فايلهاي دانلودي لذت ببريد.
با سلام به دوستان
جهت اطلاع دوستان از كيفيت و سرعت اينترنت خودم كه از صبانت استفاده ميكنم...
سرويس 128Kb هزينه 3 ماهه 39200 تومان منطقه مخابراتي فهميده (رشديه باغميشه الهيه)
سرعت دانلود روزانه 60KB
سرعت دانلود شبانه 210KB
من خودم خيلي از شركتها رو بررسي كردم و دو سال است كه از صبا نت استفاده ميكنم و ازش راضي هستم
به نظر من با سرعت 220 در شبانه - 3 تا 7 صبح - ميتوان خيلي بهتر از نامحدود شركتهاي ديگر دانلود كرد شايد بگوييد چرا؟
براي پاسخ به اين سوال يك حساب دو دو تا چهار تا ميكنيم : با سرعت 220 ميتوان 2.8 گيگ در 4 ساعت دانلود كرد و با سرعت 55 تا 60 در 12 ساعت اين امر امكان پذير است و با سرعت 12 تا 14 تقريبا در 48 ساعت . خوب قيمت سرويسهاي نامحدود بالاتر از محدود است و در ضمن سرعت حدود 12-14 البته بعضي شركتهاي جديد تا60 هم ميدن كه البته بعد از مدتي دچار افت ميشه .
در ضمن براي دانلود شبانه هم لازم نيست بيدار بمونين و با استفاده از نرمافزارهاي خاصي ميتونين اين كار را انجام داده و بعداز بيدار شدن از فايلهاي دانلودي لذت ببريد.
دوست عزيز اين سرويس مال شركتها هست ولي سرويس 1 مگ و 1.5 مگ را خانگي هم مي دهد
شرمنده من متوجه نشدم كه دو بار پست شده درضمن مگر به غير از لينك مستقيم و رپيدشير و تورنت چيز ديگري هم در اينترنت براي دانلود وجود داره . اگه بخواي از رپيد رايگان دانلود كني پدرت در ميايد.
دوستان براي استفاده كامل از اشتراك اينترنت بايد براي دانلود برنامهريزي داشت تا جند فايل مختلف از سرورهاي مختلف دانلود كنه چون نميشه از يك سرور لينكهاي زياد با DM برقرار كرد.
Last edited by aidin0018; 07-01-2010 at 10:35.
دوست عزيز اگه از اين مطلب مطمئني كه خيلي خوبه چون من هم تبليغاتشو ديدم و فكر ميكردم براي ادارات باشه تا ببينيم در عمل چطوري است .
در ضمن مگر مخابرات اجازه سرعت بيشتر از 128 اسمي رو به خانگي ميده؟
ببینم دوست عزیز فک نمی کنی جای سرعت دانلود شبانه با روزانه رو اشتباه نوشتی یکی از دوستای من همین سرویسی رو که شما از صبانت داری اونم داره ولی مث تو با این سرعت دانلود نمی کنه اون میگه روزا با سرعت 120 تا 220 دان می کنه ولی شبا سرعتش بین 60 تا 70 در نوسانه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)