تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 357 از 458 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367407457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 4574

نام تاپيک: Travian

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول بازی فارم بشی مشکلی نداره
    اینکه وسط بازی فارم شی اون دیگه خیلی ناراحتی داره که کمتر برای توتن پیش میاد.
    خوبیه توتن اینه که بعد از یه مدتی 90 درصدشون یه مینی همر دارن و اصلا نمیذارن کار به اونجا بکشه
    همچنین اول بازی شوالیه سزار از کجا میاد؟
    توتن با اون غارتش عادی بخواد کار کنه هفته دوم شوالیه میسازه و رومن حداقل هفته سوم.
    وقتی یه رومن 10 تا شوالیه سزار داره احتمالا توتن 30_40 تا دلاور نیزه دارو... داره که بتونه دفاع کنه برنمیداره فقط گرزدار بذاره.
    و خود شخصی که با توتن بازی میکنه میدونه دفاعش ضعیفه پس صد درصد دفندر گول یا رومن داره.

ولی اگه روی کاغذ بخواین حساب کنید بله میشه اینطوری.

داره خودمونی میشه محمد رضا حیدری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کنار XBOX 360

پيش فرض

اول بازی فارم بشی مشکلی نداره
    اینکه وسط بازی فارم شی اون دیگه خیلی ناراحتی داره که کمتر برای توتن پیش میاد.
    خوبیه توتن اینه که بعد از یه مدتی 90 درصدشون یه مینی همر دارن و اصلا نمیذارن کار به اونجا بکشه
    همچنین اول بازی شوالیه سزار از کجا میاد؟
    توتن با اون غارتش عادی بخواد کار کنه هفته دوم شوالیه میسازه و رومن حداقل هفته سوم.
    وقتی یه رومن 10 تا شوالیه سزار داره احتمالا توتن 30_40 تا دلاور نیزه دارو... داره که بتونه دفاع کنه برنمیداره فقط گرزدار بذاره.
    و خود شخصی که با توتن بازی میکنه میدونه دفاعش ضعیفه پس صد درصد دفندر گول یا رومن داره.

ولی اگه روی کاغذ بخواین حساب کنید بله میشه اینطوری.
    اول بازی چی؟اول بازی که طرف نمی تونه نیزه دار یا دلاور بسازه.پس اگه شب به توتن حمله کنی له میشه..
    تازه می تونید با شمشرزن هم حمله کنید...اینو ببین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس اگر طرف خودش رو کشته باشه 40 تا نیزه دارو 5 تا دلاور ساخته باشه با 30 تا شمشیرزن له میشه
    توتن به درد کسایی می خوره که 24 ساعته پایه دهکدشونن...دهکده ی توتن رو نمیشه ول کرد حتی اگه 10 دقیقه ولش کنی می بینی تمام نیروهات له شدن ولی روم رو میشه ولی کرد چون دفاعشون خوبه و به همین راهتی له نمی شن
    Last edited by محمد رضا حیدری; 01-09-2010 at 13:11.

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم شما طوری حساب میکنی که حرف خودت اثبات بشه
    شما میگی اول بازی نژادی که تو خونش غارته نتونه دلاور و نیزه دار بسازه اونوقت رومن شوالیه سزار و شمشیر زن بتونه بسازه؟
    بعدشما برداشتی شمشیر زن رو جلوی نیزه دار (که یک نیروی دفاعی علیه سواره است) گذاشتی؟خوب بله همچین توتنی اگه فارم هم بشه مشکلی نداره
    کی نیزه دار جلوی شمشیر زن میذاره؟
    این مورد اول.
    مورد دوم اینکه این مشخصا باید حداقل یک هفته ای از بازی گذشته باشه که رومن تونسته شمشیر زن بسازه اون وقت توتن حداقل 50 تا دلاور داره حالا شما همین لینک رو با 50 تا دلاور محاسبه کن.

و در آخر برای اینکه یک طرفه نباشه شما هم این لینک رو ببین.
    کد:
    پس یک نیرو فقط برای دفاع مناسب نیست.
    دفاع باید ترکیبی از چندین مدافع باشه مه هم جلوی پیاده نظام و هم جلوی سواره نظام بتونن به ایستن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه compund security's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام بله طبق گفته همه فقط رومن من هم رومن هستم
    بخاطر این نمیتونم فارم پیداکنم که میگردم کلی عضو اتحاد هستن میترسم بهشون حمله کنم کلی هم گول هست که =>تله دارن
    فقط باید به توتن ها و یا روم ها ی کم جمعیت حمله کنم که کمن
    صفحات قبل هم گشتم اصطلاحات پیچیده داره نمیفهمم مثل همر یا کاتا یا از این چیزا اصلا این اصطلاحات یعنی چه

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتحاد اکثرا مهم نیست (شما اتحاد نداری مگه؟)
    فقط چک کن با شما متحد نباشن
    فقط رنک اتک و دفاعش رو چک کن که بالا نباشه خیلی که وقتی حمله میکنی مشکلی پیش نیاد.
    بعد شما جزئیات روئ نگفتی که جقدر از سرور گذشته و....
    شما که رومن هستی شوالیه رو سریع تحقیق کن غارت باهاش راحته.

انیازی نیست اول بازی به گول اتک بدی توتن ها و رومن های کم جمعیت رو بزن.
    اگه اول بازیه توتن و رومن با جمعیت زیر 9 رو بزن که هیچی ندارن.
    یه مقدار که دستت پر شد برو برای بالایی ها.

==============
    کسی اینجا هست که بتونه گلد بخره تو سرور های خارجی مثلا us ؟ یا رابطی داشته باشه یا اشنایی معرفی کنه به ما.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کنار XBOX 360

پيش فرض

عزیزم شما طوری حساب میکنی که حرف خودت اثبات بشه
    شما میگی اول بازی نژادی که تو خونش غارته نتونه دلاور و نیزه دار بسازه اونوقت رومن شوالیه سزار و شمشیر زن بتونه بسازه؟
    بعدشما برداشتی شمشیر زن رو جلوی نیزه دار (که یک نیروی دفاعی علیه سواره است) گذاشتی؟خوب بله همچین توتنی اگه فارم هم بشه مشکلی نداره
    کی نیزه دار جلوی شمشیر زن میذاره؟
    این مورد اول.
    مورد دوم اینکه این مشخصا باید حداقل یک هفته ای از بازی گذشته باشه که رومن تونسته شمشیر زن بسازه اون وقت توتن حداقل 50 تا دلاور داره حالا شما همین لینک رو با 50 تا دلاور محاسبه کن.

و در آخر برای اینکه یک طرفه نباشه شما هم این لینک رو ببین.
    کد:
    پس یک نیرو فقط برای دفاع مناسب نیست.
    دفاع باید ترکیبی از چندین مدافع باشه مه هم جلوی پیاده نظام و هم جلوی سواره نظام بتونن به ایستن.
    اگه شما می گی 20 تا شوالیه توتن به 60 تا محافظ که اصلا دفاع در برابر سواره نظام نداره حمله کنن اون 60 تا میمره ...حالا شما بگو به 90 تا لژیون که ازان تر هست و دفاعش در برابر سواره نظام خوب هست حمله کنه...تازه لژیون هم حملست هم دفاعی
    قبول داشته باشید توتن در برابر روم پوچه
    تازه تونن ها که آبشخور ندارن که گندم نیروهاشون رو کم کنن
    کد:
    Last edited by محمد رضا حیدری; 01-09-2010 at 15:30.

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم شما با این صحبتا چیو میخوای ثابت کنی میخوای بحث بی نتیجه فقط با یه الینک شبیه سازی راه بندازی یا منطقی؟اگه منطقی کل پست من رو بخون یبار.(قبلی هارو)
    شما یه لینک گذاشتی که که نشون داده دفاع نیزه دار در مقابل شمشیر زن ضعیفه خوب مشخصه
    و منم در جواب یه لینک گذاشتم که دفاع محافظ در مقابل شوالیه کمه.
    خوب اگه قرار به لینک گذاشتن باشه بازم لینک میشه گذاشت
    شما چند صفحه قبل رو بخون و همر های این دو رو با هم مقایسه کن بعد بیا در موردش بحث میکنیم.
    چند صفحه قبل بصورت کامل توضیح دادم در میانه بازی و انتهای بازی یکی از عواملی که باعث برتری میشه سرعت ساخت نیرو هاست که تو رومن سرعت ساخت کمتره . حتی با توجه به قدرت بیشتر باز هم نسبت به توتن از لحاظ هجومی ضعیفه.
    ضمنا علاقه به چیز خوبه ولی تا زمانی که باعث نشه شما با گفتن یه کلمه سلیقه های یه شخص دیگه رو زیر سوال ببرید
    اگه قرار باشه رومن یا توتن هم تو دفاع و هم تو هجومی به تنهایی قدرت کافی داشته باشن پس یک نژاد کافیه بقیه نژاد ها برای چیه؟
    اگر شما میخوای با یه لینک شبیه سازی اینو به من بقبولونی نه عزیم قبول ندارم
    هر کی با یه نژادی خوب میتونه کار کنه.
    شما چه مدته که با این نژاد بازی میکنی؟کجا ها بازی کردی چه مدال هایی گرفتی یوزرت چی بوده؟

در آخر من امشب _ اگر وقت بشه نشد فردا _ برات یه سری ریپورت واقعی میذارم اون موقع خودت نتیجه گیری کن.
    حمله صرفا یک سرباز به یک نوع سرباز اصلا توی بازی من ندیدم ، معمولا دفاع و حمله ترکیب چند نوع سرباز هستن.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کنار XBOX 360

پيش فرض

من نمیدونم شما با این صحبتا چیو میخوای ثابت کنی میخوای بحث بی نتیجه فقط با یه الینک شبیه سازی راه بندازی یا منطقی؟اگه منطقی کل پست من رو بخون یبار.(قبلی هارو)
    شما یه لینک گذاشتی که که نشون داده دفاع نیزه دار در مقابل شمشیر زن ضعیفه خوب مشخصه
    و منم در جواب یه لینک گذاشتم که دفاع محافظ در مقابل شوالیه کمه.
    خوب اگه قرار به لینک گذاشتن باشه بازم لینک میشه گذاشت
    شما چند صفحه قبل رو بخون و همر های این دو رو با هم مقایسه کن بعد بیا در موردش بحث میکنیم.
    چند صفحه قبل بصورت کامل توضیح دادم در میانه بازی و انتهای بازی یکی از عواملی که باعث برتری میشه سرعت ساخت نیرو هاست که تو رومن سرعت ساخت کمتره . حتی با توجه به قدرت بیشتر باز هم نسبت به توتن از لحاظ هجومی ضعیفه.
    ضمنا علاقه به چیز خوبه ولی تا زمانی که باعث نشه شما با گفتن یه کلمه سلیقه های یه شخص دیگه رو زیر سوال ببرید
    اگه قرار باشه رومن یا توتن هم تو دفاع و هم تو هجومی به تنهایی قدرت کافی داشته باشن پس یک نژاد کافیه بقیه نژاد ها برای چیه؟

اگر شما میخوای با یه لینک شبیه سازی اینو به من بقبولونی نه عزیم قبول ندارم
    هر کی با یه نژادی خوب میتونه کار کنه.
    شما چه مدته که با این نژاد بازی میکنی؟کجا ها بازی کردی چه مدال هایی گرفتی یوزرت چی بوده؟

در آخر من امشب _ اگر وقت بشه نشد فردا _ برات یه سری ریپورت واقعی میذارم اون موقع خودت نتیجه گیری کن.
    حمله صرفا یک سرباز به یک نوع سرباز اصلا توی بازی من ندیدم ، معمولا دفاع و حمله ترکیب چند نوع سرباز هستن.
    هر نژادی بستگی به خود طرف داره...اگه می خوای توتن باشی فقط باید مثل کنه بچسبی به دهکدت

اگه نباشه جاش خالی می مونه compund security's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چرا منم عضو اتحادی هستم با رتبه 81 و وزیر جنگ انها هستم و نیروی نظامی کل اتحاد زیر نظر منه
    اینم تعداد نیروهام

47 تا لژیون

92 تا محافظ

9 تا جاسوس

1 قهرمان

وهیچکس هم تو منطقه حریفم نیست

پروفشنال aran khan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

10 تا شوالیه سزار به 200 تا گرزدار حمله کنه 200 گرزدار می میرن ولی 4 تای شوالیه سزار می میره پس توتن هیچه ...
    مخصوصا اول بازی که فقط می تونه گرزدار بسازه..با 10 تا لژیون حمله می کنی 20 تا گرزدارش کشته میشه . بعد می تونی فارمش کنی
    من دو سربازی رو که بین روم ها از همه بیشتر دوست دارم یکیشون شمشیرزن و یکیشون شوالیه سزار هست __________________
    ببخشید اینطور می گم
    شما رو هوا حرف می زنی یکم!
    تراوین یه جور بازی ریاضیاته
    پس این که 10 تا سزار 200ت رو کشت 4تا مرد
    هیچ دلیل خاصی نمی شه
    منم می گم توتن با 200تا گرزدار می زنه به 70رعد 20تاش می میره، پس توتن از گول قوی تره!
    کلا مقایسه ای که شما کردی از پایه غلطه
    در کل بازی توتن بهترینه
    چون همرش از همه می تونه قوی تر باشه
    گرزدار+شوالیه توتن+رم رو با یه همر نژاد روم مقایسه کنید
    +
    روم غارتش اول بازی کمه
    نیروهاش گرونن
    توتن غارتش بالاست
    نیروهاش ارزونن
    روم تا بخواد شوالیه بگیره،توتن بارشو بسته(اگه حرفه ای باشه)
    اخر بازی هم بگیریم نسبت به زمان و منابع ساخت و قدرت هجوم همر باز توتن سرتر از رومه
    +
    شوالیه ی سزار هم نیرویی هست که معمولا در هیچ زمانی از بازی کاربرد نداره
    چون اگه ابشخور داشته باشی همرت با شوالیه استاندارده
    اگه شما می گی 20 تا شوالیه توتن به 60 تا محافظ که اصلا دفاع در برابر سواره نظام نداره حمله کنن اون 60 تا میمره ...حالا شما بگو به 90 تا لژیون که ازان تر هست و دفاعش در برابر سواره نظام خوب هست حمله کنه...تازه لژیون هم حملست هم دفاعی
    تازه تونن ها که آبشخور ندارن که گندم نیروهاشون رو کم کنن
    خب معمولا کسی واسه دفاع لژیون نمی سازه...
    به جاش توتن ابجوخوری داره....
    Last edited by aran khan95; 02-09-2010 at 12:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •