من نمیدونم شما با این صحبتا چیو میخوای ثابت کنی میخوای بحث بی نتیجه فقط با یه الینک شبیه سازی راه بندازی یا منطقی؟اگه منطقی کل پست من رو بخون یبار.(قبلی هارو)
شما یه لینک گذاشتی که که نشون داده دفاع نیزه دار در مقابل شمشیر زن ضعیفه خوب مشخصه
و منم در
جواب یه لینک گذاشتم که دفاع محافظ در مقابل شوالیه کمه.
خوب اگه قرار به لینک گذاشتن باشه بازم لینک میشه گذاشت
شما چند صفحه قبل رو بخون و همر های این دو رو با هم مقایسه کن بعد بیا در موردش بحث میکنیم.
چند صفحه قبل بصورت کامل توضیح دادم در میانه بازی و انتهای بازی یکی از عواملی که باعث برتری میشه سرعت ساخت نیرو هاست که تو رومن سرعت ساخت کمتره . حتی با توجه به قدرت بیشتر باز هم نسبت به توتن از لحاظ هجومی ضعیفه.
ضمنا علاقه به چیز خوبه ولی تا زمانی که باعث نشه شما با گفتن یه کلمه سلیقه های یه شخص دیگه رو زیر سوال ببرید
اگه قرار باشه رومن یا توتن هم تو دفاع و هم تو هجومی به تنهایی قدرت کافی داشته باشن پس یک نژاد کافیه بقیه نژاد ها برای چیه؟
اگر شما میخوای با یه لینک شبیه سازی اینو به من بقبولونی نه عزیم قبول ندارم
.gif)
هر کی با یه نژادی خوب میتونه کار کنه.
شما چه مدته که با این نژاد بازی میکنی؟کجا ها بازی کردی چه مدال هایی گرفتی یوزرت چی بوده؟
در آخر من امشب _ اگر وقت بشه نشد فردا _ برات یه سری ریپورت واقعی میذارم اون موقع خودت نتیجه گیری کن.
حمله صرفا یک سرباز به یک نوع سرباز اصلا توی بازی من ندیدم ، معمولا دفاع و حمله ترکیب چند نوع سرباز هستن.