ممکنه Patch مورد استفاده شما مشکل داشته باشه.[/QUOTE]
خب patch بدون مشکل رو از کجا گیر بیارم؟
ممکنه Patch مورد استفاده شما مشکل داشته باشه.[/QUOTE]
خب patch بدون مشکل رو از کجا گیر بیارم؟
patch جدید هم گیر آوارادم ولی بازم مشکل داره...
سلام منم اين مشكل رو دارم. و جالبه كه منم كومودو رو نصب كردم. با اينكه فايروالش خاموش ولي بازم رفع نشده..
نميدونم مشكلش از كجاست. اگه دوستان راه حل درستي پيدا كردند اطلاع بدن. ممنون.
سلام ایا در internet download manager راهی تنظیمی هست که از کلیه لیست لینک هایی که دانلود کردیم به طوو خودکار یک کپی نگه داره حتی اگر فایل مربوطه رو از IDM حذف کنیم؟؟؟؟؟؟
مثلا اعمال تنظیمی چیزی که به طور خودکار و اتوماتیک هر چی فایل به صف اضافه میشه و یا اگر لینکی رو از history ان حذف کنیم همه تغییرات در اون ثبت شه؟؟ به طور اتوماتیک منظوره
مثلا در قابلیت export خودمون به طور دستی انجام میدیم منظورم این نیست ، منظورم اینه از وقتی که IDM رو نصب کنیم به طور خودکار کلیه لینک هایی که به IDM اضاف میشه رو ثبت کنه یه جایی؟؟؟؟؟؟
مرسی![]()
دوستان من از هرچی سرور خارجی دانلود میکنم یه مقداری از دانلود میره بعد سرعت صفر میشه و دیگه دانلود ادامه پیدا نمیکنه مگر با قطع وصل اینترنت،البته سرور های داخلی مشکلی نیست فقط سرورهای خارجی اینجوره ،مثلا اگه یه فایل رو ریموت اپلود کنم روی سرور ایرانِ اکسپرس لیچ بدون مشکل دان میشه اما که ریموتش کنم رو سرور خارجیش اون مشکل برام پیش میاد،,ولی با پر|کسی مشکل حل میشه فکر نمیکنم مشکل از دانلود منیجر باشه با یه دانلود منیجر رایگان هم امتحان کردم همینجوره،بنظرتون مشکل کجاست![]()
Last edited by 8-1kel; 15-12-2014 at 13:50.
سلام
من یه فیلم داشتم دانلود میکردم از اپلود بوی ک حجم اینترنتم تمام شده و قطع شد
الان شارژ کردم میخواستم ادامه دانلود بزنم خطا داد و لینک جید میخواستم
بعد از کلی سرج اول ی بکاپ کرفتم از پوشه فیلم از مسیر زیر
C:\Documents and Settings\Username\Application Data\IDM\DwnlData\Username
و تمام محتویات حذف کردم و دوباره از لینک جدید شروع کردم به دانلود بهد از چند کیلو بایت دانلود شد کنسل کردم
و محتویات قبلی رو دوباره جایگزین پوشه جدیدی که ساخته بود کردم
من نزذیک به 250مگ دانلود کرده بودم با این روش حدود 130مگ به بعد ادامشو دانلود میکنه
1 کجای کار من اشتباه بوده ؟
2-ایا روش دیگه ای هست ؟
اگه کسی از این روش استفاده کرده یه توضیح بده شاید من یچی رو درست انجام نمیدم
ممنون از همه
سلام اشتباه کردی اصلا راهی درستی انتخاب نکردی
وقتی دانلود نصفه قطع شد یا میشه ....
کافی بود دوباره روی فایلتون تو دانلود منیجر کلیک راست کرده و گزینه بازیابی ادرس دانلود رو میزدی بعد لینک ارجاع میشه به مرورگر بعد لینک جدید رو کپی میکردی در ادرس دانلود منیجر فایل قبلی ادامه دانلود شروع میشد
الان چیکار کنم ؟
راهی نداره ؟
اگر از comodo استفاده می کنید بخش Sandbox و defense+ رو هم چک کنید.احتمالا فایل idman.exe رو در sandbox خودش داره اجرا می کنه و اجازه دسترسی به اینترنت رو به اون نمی ده. فایل رو به قسمت trusted application اضاف کنید مشکل حل میشه.
چرا وقتی توی IDM یه دانلود رو ایست می زنم بعد که می خوام ادامه بدم ادامه نمی ده و جایی که دانلود رو از اون جا کردم میاره.وقتی هم روی جایی که قبلا دانلود کردم می زنم فقط صفحه جدید میاد و دانلود ادامه پیدا نمی کنه.وقتی هم خودم بازیابی آدرس رو می زنم و روی لینک کلیک می کنم هم همین جوری می شه.چکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)