»ن پستی که گذاشته بودید رو خوندم .و چند تا سئال برام پیش اومد
اول اینکه منظورتون از temp ، همون temp ویندوز است و سوال بعدی اینکه فایلی هایی که کسپر با پسوند dmp میسازه بدرد بخوره یا باید پاک بشه
»ن پستی که گذاشته بودید رو خوندم .و چند تا سئال برام پیش اومد
اول اینکه منظورتون از temp ، همون temp ویندوز است و سوال بعدی اینکه فایلی هایی که کسپر با پسوند dmp میسازه بدرد بخوره یا باید پاک بشه
سلام.
الان که تمام ویروس ها رو پاک کردم ولی به محض دیده شدن آپلودش می کنم(مگه ویروس رو می شه آپلود هم کرد؟)
2. من این کار پاک کردن فایل های exe رو تو دو مورد در ویندوز های تازه نصب شده (که 95 درصد مطمئن ام که سالم بودند) رخ داده.
3. همون ورژنی که خودتون به من معرفی کردید.(البته کارش هم خیلی عالیه دستت درد نکنه) KAV 7.0.1.235
4. این محصول Business گه می گید تحت سرور هم کار می کنه؟
Autorun.inf
و یکی دیگه اش هم یه فایل exe به شکل فولدره که به اسم فولد مادر در میاد.
ویروس ها دیگه هم هست...
Last edited by AABB; 03-10-2008 at 23:24.
ولی مشکل من این نیست چون چند ساعت هم که از لاگین شدن ویندوز میگذره این پیغام از بین نمیره.
1- شما در وهله اول اقدام به پاک کردن کلیه فایلهای بک آپ ، قرنطینه و گزارش کسپرسکی کنید
برای این کار در نسخه 7 کسپرسکی همانند تصویر زیر گزینه های Clear را بزنید
برای نسخه 8 هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
2- چنانچه حجم زیادی باقی مانده ، بخاطر ایجاد فایلهای Temp در پوشه زیر است
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP7
( که به احتمال زیاد پوشه Data بیشترین حجم را اشغال کرده)
شما در این پوشه تمام فایلهای Temp را پاک کنید ( این فایلها با پسوند tmp. مشخص هستند)
برای پاک کردن آنها همانند پست زیر عمل کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به فایلهای دیگر کسپرسکی کاری نداشته باشید
دوست عزیز کسپرسکی در دو حالت در زمینه فایلهای EXE هشدار میده
1- هشدار VULNERABILITY که بیانگر وجود حفره های امنیتی و نقاط آسیب پذیر برنامه هاست
در واقع در این حالت کسپرسکی از شما میخواهد نسخه جدید برنامه مزبور را نصب کنید
2- گونه دوم مربوط به زمانی میشه که نوع و نحوه عمکرد فایل اجرایی از دید کسپرسکی آلوده شناسایی شده
خب ممکنه فایل مزبور یه کرک یاشه یا یه فایل ویروسی شده
اگر هشدار شما از نوع اول نبود و همچنین کرک یا برنامه خاصی نبود در وهله اول بهتره پست های اول تاپیک زیر رو مطالعه کنید
ببینید سیستم شما به کدام نوع ویروس آلوده میشود و نحوه پاک سازی دقیق آن را اجرا کنید
چون احتمال میدم شما ویروس را بطور کامل پاک نکردید که حتی با تعویض ویندوز برمیگردد
اگر از سلامت فایلها کاملا مطمئن هستی در صورت بروز مجدد آن ، اعلام کنید تا راه حلی در نظر بگیریم
اما در زمینه نسخه سرور به پست زیر مراجعه کنید
باید به آدرس زیر رفته و محصولات Trials for Small and Medium Businesses را بنابه نیاز دانلود کنید
خب ویندوز شما چیه ؟ سرویس پک چند؟
آیا کسپرسکی ارور خاصی میده و یا مشکلی نیست ؟
هرچند مسئله مهمی نباید باشد یا اینحال شما همانند تصویر متحرک زیر گزارش سیستم خود را تهیه کرده و اینجا بگذارید
من از ویندوز xp با سرویس پک 3 استفاده میکنم.بعضی وقتا کسپر بعد از تمام شدن آپدیت چند ثانیه غیر فعال میشه و اخطار ویندوز ظاهر میشه و بعد خودش دوباره فعال میشه (ورژن کسپر 8.0.0.454 )- مشکل می تونه از برنامه رجیستر مکانیک باشه؟ چون فکر میکنم که بعد از استفاده از این برنامه اینطوری شد؟؟؟
لطفا در مورد این پیغام هم توضیح بدید:
![]()
در زمینه غیر فعال شدن چند ثانیه ای کسپرسکی پس از آپدیت قاعدتا نباید چنین مسئله ای رخ بدهد
البته هستند آنتی ویروس هایی که پس از دریافت آپدیت های مهم ، برای انجام تغییرات لازم به مدت
چند ثانیه سرویسهای خود را غیرفعال کرده و پس از انجام تغییرات ، مجددا گارد فعال میشود ( مانند آویرا )
اما کسپرسکی چنین خصیصه ای نداره
بهر حال نباید مشکل حادی باشد و شما یک بار برنامه رجیستر مکانیک رو آنیستال کن
ببین این مسئله برطرف میشود یا خیر ... اما در زمینه پیغام حمله
در پست اول تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شده
با سلام خدمت اساتید مسائل و مشکلات کسپرسکی
من روی سیستم کسپرسکی آنتی وایرس رو نصب کردم که چون آپدیتش حجم زیادی داشت خواستم طی چند روز آپدیت کنم ولی الان وقتی می خوام آپدیت کنم دیگه فایل های قبلی رو که دانلود کرده بود (مثل base ها) رو در قسمت آپدیت نمیاره و روی دانلود یه فایل به نام u0607g.xml زوم کرده و هی می خواد اونو دانلود کنه ولی پیغام invalid index file رو میده و باز تلاش میکنه از سرور های دیگه دانلود کنه که باز همون خطا رو میده . دو بار هم کسپرسکی رو با تمام فایل هاش از جمله فایل های آپدیت (بصورت complete ) پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز مشکل حل نشد ! من فکر میکنم وقتی آپدیت رو بصورت چند مرحله و طی چند روز انجام می دادم وقتی نوبت به دانلود اون فایل رسیده متوقف کردم و الان که فایل های قبل از اون پاک شده( مثل base ها ) اشتباها داره اون فایل رو دانلود میکنه در حالی که باید ابتدا base ها رو دانلود کنه.
حالا اگه می شه اساتید منو راهنمایی کنند که من چطوری این اشتباه رو درست کنم .
ممنون
ممنو از توضیحات شما.
در مورد حمله پستی رو که گفته بودید خوندم و متوجه شدم که این کرم و این نوع حملات برای کامپیوتر های خانگی مشکل ساز نیست.
سوالم اینه که پیغامی که عکسش رو گذاشتم نشون میده که فایر وال کاسپر این حمله رو دفع کرده؟؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)