تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 357 از 1081 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367407457857 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پاسخ سوال شما قبلا در پست زير داده شده است:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    »ن پستی که گذاشته بودید رو خوندم .و چند تا سئال برام پیش اومد
    اول اینکه منظورتون از temp ، همون temp ویندوز است و سوال بعدی اینکه فایلی هایی که کسپر با پسوند dmp میسازه بدرد بخوره یا باید پاک بشه

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

1- میشه نمونه ای از این ویروس را اینجا بگذارید ،تا در صورت صحت سریعا به دیتابیس کسپرسکی وارد شود

2- دوست عزیز مشکل شما بیش از آنکه به کسپرسکی مربوط باشد به آلودگی سیستم شما ربط داره

برای رفع کامل و مناسب آلودگی بهتره در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیر موضوع باشید

3- شما چه محصول با چه ورژنی از کسپرسکی را دانلود کردید

اصولا تمام کمپانی ها یه محصول برای کابرد انفرادی تحت عنوان Home و

یک محصول هم برای استفاده در سرورها و شبکه ها تحت عنوان Business ارائه میکنند
    سلام.
    الان که تمام ویروس ها رو پاک کردم ولی به محض دیده شدن آپلودش می کنم(مگه ویروس رو می شه آپلود هم کرد؟)
    2. من این کار پاک کردن فایل های exe رو تو دو مورد در ویندوز های تازه نصب شده (که 95 درصد مطمئن ام که سالم بودند) رخ داده.
    3. همون ورژنی که خودتون به من معرفی کردید.(البته کارش هم خیلی عالیه دستت درد نکنه) KAV 7.0.1.235
    4. این محصول Business گه می گید تحت سرور هم کار می کنه؟
    Autorun.inf
    و یکی دیگه اش هم یه فایل exe به شکل فولدره که به اسم فولد مادر در میاد.
    ویروس ها دیگه هم هست...
    Last edited by AABB; 03-10-2008 at 23:24.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هنگام لاگین شدن در ویندوز ، این هشدار ویندوز به خاطر اینه که هنوز سرویس های کسپرسکی کاملا مستقر نشدند

پس از اندک زمانی و فعال شدن کامل کسپرکسی و در اختیار گرفتن نبض سیستم توسط آن ، هشدار بر طرف میشود

اگر یکی دو روز از آپدیت کسپرسکی بگذرد ، در قسمت Secutity Center ویندوز قسمت آنتی ویروس زرد شده و هشدار میدهد

که پس از آپدیت مشکل برطرف میشود
    ولی مشکل من این نیست چون چند ساعت هم که از لاگین شدن ویندوز میگذره این پیغام از بین نمیره.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

»ن پستی که گذاشته بودید رو خوندم .و چند تا سئال برام پیش اومد
    اول اینکه منظورتون از temp ، همون temp ویندوز است و سوال بعدی اینکه فایلی هایی که کسپر با پسوند dmp میسازه بدرد بخوره یا باید پاک بشه

1- شما در وهله اول اقدام به پاک کردن کلیه فایلهای بک آپ ، قرنطینه و گزارش کسپرسکی کنید

برای این کار در نسخه 7 کسپرسکی همانند تصویر زیر گزینه های Clear را بزنید

برای نسخه 8 هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید

2- چنانچه حجم زیادی باقی مانده ، بخاطر ایجاد فایلهای Temp در پوشه زیر است

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP7

( که به احتمال زیاد پوشه Data بیشترین حجم را اشغال کرده)

شما در این پوشه تمام فایلهای Temp را پاک کنید ( این فایلها با پسوند tmp. مشخص هستند)

برای پاک کردن آنها همانند پست زیر عمل کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به فایلهای دیگر کسپرسکی کاری نداشته باشید

5. 3 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.
    الان که تمام ویروس ها رو پاک کردم ولی به محض دیده شدن آپلودش می کنم(مگه ویروس رو می شه آپلود هم کرد؟)
    2. من این کار پاک کردن فایل های exe رو تو دو مورد در ویندوز های تازه نصب شده (که 95 درصد مطمئن ام که سالم بودند) رخ داده.
    3. همون ورژنی که خودتون به من معرفی کردید.(البته کارش هم خیلی عالیه دستت درد نکنه) KAV 7.0.1.235
    4. این محصول Business گه می گید تحت سرور هم کار می کنه؟
    Autorun.inf
    و یکی دیگه اش هم یه فایل exe به شکل فولدره که به اسم فولد مادر در میاد.
    ویروس ها دیگه هم هست...
    دوست عزیز کسپرسکی در دو حالت در زمینه فایلهای EXE هشدار میده

1- هشدار VULNERABILITY که بیانگر وجود حفره های امنیتی و نقاط آسیب پذیر برنامه هاست

در واقع در این حالت کسپرسکی از شما میخواهد نسخه جدید برنامه مزبور را نصب کنید

2- گونه دوم مربوط به زمانی میشه که نوع و نحوه عمکرد فایل اجرایی از دید کسپرسکی آلوده شناسایی شده

خب ممکنه فایل مزبور یه کرک یاشه یا یه فایل ویروسی شده

اگر هشدار شما از نوع اول نبود و همچنین کرک یا برنامه خاصی نبود در وهله اول بهتره پست های اول تاپیک زیر رو مطالعه کنید

ببینید سیستم شما به کدام نوع ویروس آلوده میشود و نحوه پاک سازی دقیق آن را اجرا کنید

چون احتمال میدم شما ویروس را بطور کامل پاک نکردید که حتی با تعویض ویندوز برمیگردد

اگر از سلامت فایلها کاملا مطمئن هستی در صورت بروز مجدد آن ، اعلام کنید تا راه حلی در نظر بگیریم

اما در زمینه نسخه سرور به پست زیر مراجعه کنید

باید به آدرس زیر رفته و محصولات Trials for Small and Medium Businesses را بنابه نیاز دانلود کنید

7. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چرا بعضی وقتها که وارد ویندوز میشم توی تسکبار پیغام میده که kasper sky internet security is turned off وقتی توی security suite که میرم فایروال کسپر اسکی روشن هست ولی آنتی ویروس رو زده خاموش,البته آنتی ویروسم روشنه آپدیت شده هم هست ورژن 2009 و در ورژن 7 هم اینجوری میشد,این مشکل به خاطر چیه؟
    ولی مشکل من این نیست چون چند ساعت هم که از لاگین شدن ویندوز میگذره این پیغام از بین نمیره.
    خب ویندوز شما چیه ؟ سرویس پک چند؟

آیا کسپرسکی ارور خاصی میده و یا مشکلی نیست ؟

هرچند مسئله مهمی نباید باشد یا اینحال شما همانند تصویر متحرک زیر گزارش سیستم خود را تهیه کرده و اینجا بگذارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

من از ویندوز xp با سرویس پک 3 استفاده میکنم.بعضی وقتا کسپر بعد از تمام شدن آپدیت چند ثانیه غیر فعال میشه و اخطار ویندوز ظاهر میشه و بعد خودش دوباره فعال میشه (ورژن کسپر 8.0.0.454 )- مشکل می تونه از برنامه رجیستر مکانیک باشه؟ چون فکر میکنم که بعد از استفاده از این برنامه اینطوری شد؟؟؟

لطفا در مورد این پیغام هم توضیح بدید:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من از ویندوز xp با سرویس پک 3 استفاده میکنم.بعضی وقتا کسپر بعد از تمام شدن آپدیت چند ثانیه غیر فعال میشه و اخطار ویندوز ظاهر میشه و بعد خودش دوباره فعال میشه (ورژن کسپر 8.0.0.454 )- مشکل می تونه از برنامه رجیستر مکانیک باشه؟ چون فکر میکنم که بعد از استفاده از این برنامه اینطوری شد؟؟؟

لطفا در مورد این پیغام هم توضیح بدید:
    در زمینه غیر فعال شدن چند ثانیه ای کسپرسکی پس از آپدیت قاعدتا نباید چنین مسئله ای رخ بدهد

البته هستند آنتی ویروس هایی که پس از دریافت آپدیت های مهم ، برای انجام تغییرات لازم به مدت

چند ثانیه سرویسهای خود را غیرفعال کرده و پس از انجام تغییرات ، مجددا گارد فعال میشود ( مانند آویرا )

اما کسپرسکی چنین خصیصه ای نداره

بهر حال نباید مشکل حادی باشد و شما یک بار برنامه رجیستر مکانیک رو آنیستال کن

ببین این مسئله برطرف میشود یا خیر ... اما در زمینه پیغام حمله

در پست اول تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شده

11. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezariza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید مسائل و مشکلات کسپرسکی
    من روی سیستم کسپرسکی آنتی وایرس رو نصب کردم که چون آپدیتش حجم زیادی داشت خواستم طی چند روز آپدیت کنم ولی الان وقتی می خوام آپدیت کنم دیگه فایل های قبلی رو که دانلود کرده بود (مثل base ها) رو در قسمت آپدیت نمیاره و روی دانلود یه فایل به نام u0607g.xml زوم کرده و هی می خواد اونو دانلود کنه ولی پیغام invalid index file رو میده و باز تلاش میکنه از سرور های دیگه دانلود کنه که باز همون خطا رو میده . دو بار هم کسپرسکی رو با تمام فایل هاش از جمله فایل های آپدیت (بصورت complete ) پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز مشکل حل نشد ! من فکر میکنم وقتی آپدیت رو بصورت چند مرحله و طی چند روز انجام می دادم وقتی نوبت به دانلود اون فایل رسیده متوقف کردم و الان که فایل های قبل از اون پاک شده( مثل base ها ) اشتباها داره اون فایل رو دانلود میکنه در حالی که باید ابتدا base ها رو دانلود کنه.
    حالا اگه می شه اساتید منو راهنمایی کنند که من چطوری این اشتباه رو درست کنم .
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

در زمینه غیر فعال شدن چند ثانیه ای کسپرسکی پس از آپدیت قاعدتا نباید چنین مسئله ای رخ بدهد

البته هستند آنتی ویروس هایی که پس از دریافت آپدیت های مهم ، برای انجام تغییرات لازم به مدت

چند ثانیه سرویسهای خود را غیرفعال کرده و پس از انجام تغییرات ، مجددا گارد فعال میشود ( مانند آویرا )

اما کسپرسکی چنین خصیصه ای نداره

بهر حال نباید مشکل حادی باشد و شما یک بار برنامه رجیستر مکانیک رو آنیستال کن

ببین این مسئله برطرف میشود یا خیر ... اما در زمینه پیغام حمله

در پست اول تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شده

ممنو از توضیحات شما.

در مورد حمله پستی رو که گفته بودید خوندم و متوجه شدم که این کرم و این نوع حملات برای کامپیوتر های خانگی مشکل ساز نیست.

سوالم اینه که پیغامی که عکسش رو گذاشتم نشون میده که فایر وال کاسپر این حمله رو دفع کرده؟؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •