فکر نمی کنم اینقدر لازم باشه تبلیغ کنی یک کافی بود دوست من
فکر نمی کنم اینقدر لازم باشه تبلیغ کنی یک کافی بود دوست من
دوست من!!!
1-زدن یه پست کافی بود!
2-فکر میکنم اسم تاپیک مشاوره برای خرید اتومبیل بود نه مشاوره برای فروش اتومبیل شما!
3- خرید و فروش جاش اینجا نیست! نیازمندی های همشهری رو واسه همین گذاشتن! ماشین شما هم همچین مورد استثنایی ای نیست که تو همشهری نشه آگهیش کرد!
دوستان با 9 9.5 206 تیپ2 مدل 83 84 کارکرد 40 الی 60 یا تیپ 5 مدل 82 83 تمیز رو توصیه میکنن؟
کلا نظرتون در مورد تیپ 5 و به خصوص این مدل چیه؟
جفتشون هم خوبن! اما باید در نظر بگیری که تیپ 2 یکسری امکانات نداره عوضش تیپ 5 دست دوم اکثرا دست جوونها بوده و حسابی از ماشین کار کشیده ان! به نظر من اگه بخوای اینهارو با هم ترکیب کنی دنبال یه تیپ 3 باش!دوستان با 9 9.5 206 تیپ2 مدل 83 84 کارکرد 40 الی 60 یا تیپ 5 مدل 82 83 تمیز رو توصیه میکنن؟
کلا نظرتون در مورد تیپ 5 و به خصوص این مدل چیه؟
ممنون
از لحاظ استهلاک قطعات موتوری و قیمت قطعات چطورین (تیپ 2و5 )
اگه فرض کنیم تیپ 5 دست سالمند بوده باشه چطور ؟
میرزه واسش هزینه کرد؟
از لحاظ استهلاک وضعشون بد نیست ولی به هر حال باید بدونی ماشین اروپایی مخصوصا فرانسوی داری سوار میشی! از لحاظ قیمت قطعات هم گرونه! جز ماشینهای پرخرج دسته بندی میشه!ممنون
از لحاظ استهلاک قطعات موتوری و قیمت قطعات چطورین (تیپ 2و5 )
اگه فرض کنیم تیپ 5 دست سالمند بوده باشه چطور ؟
میرزه واسش هزینه کرد؟
تیپ 5 که دست سالمند بوده؟؟ مطمئنی خوب ازش استفاده کرده؟ آخه سالمندی که دنبال تیپ 5 بوده از 100 تا جوون بدتره
اگه مطمئن باشی که ماشین درست راه رفته گزینه خوبیه و ارزش هزینه رو داره!
با سلام.به نظرتون خريد از اين بازارهاي شهرداري(عبدل آباد-حكيميه و ...)چطوره؟آيا همون جا كارشناس هست؟براي كسي كه وارد نباشه چه جوريه؟
سلام
یکی از بستگان می خواد یه suv بخره تا حدود 65 میلیون
حالا با توجه به امکانات ، راحتی ، مصرف بنزین ، تامین قطعات ، استفاده خانوادگی ، شهری و برون شهری
چه ماشینی مناسب تره ، ایشون خدشون از toyota rav4 ، santafe ، Prado GX و IX55 خوششون اومده
با تشکر
Last edited by hamidyha; 22-12-2009 at 08:01.
عبدل آباد رو یادمه یه زمانی نیروی انتظامی خودش کارشناس گذاشته بود واسه هر ماشینی یه مبلغی میگرفت کارشناسی میکرد!(از اونجایی که محل استراحت کارشناس ها همون جا بود هیچ بعید نبود که با فروشنده ها طرح دوستی ریخته باشن یا حتی از اونها هم پول گرفته باشن!!با سلام.به نظرتون خريد از اين بازارهاي شهرداري(عبدل آباد-حكيميه و ...)چطوره؟آيا همون جا كارشناس هست؟براي كسي كه وارد نباشه چه جوريه؟)
در کل برای کسی که وارد نباشه خرید ماشین به تنهایی از هیچ جا توصیه نمیشه! اینجور جاها که دیگه بدتر! شما با یکی که وارده برو!
=======================
امکانات=IX55/Nissan Muranoسلام
یکی از بستگان می خواد یه suv بخره تا حدود 65 میلیون
حالا با توجه به امکانات ، راحتی ، مصرف بنزین ، تامین قطعات ، استفاده خانوادگی ، شهری و برون شهری
چه ماشینی مناسب تره ، ایشون خدشون از toyota rav4 ، santafe ، Prado GX و IX55 خوششون اومده
با تشکر
راحتی=Nissan Murano/Prado
مصرف بنزین=Rav4
تامین قطعات=Prado/Rav4
استفاده خانوادگی=Nissan Murano/SantaFe/IX55
شهری=Murano/SantaFe/IX55/Rav4
برون شهری=Prado
=========
در کل من مورانو و بعدش IX55 رو توصیه میکنم! پرادو الان با وجود نسل جدیدش(هر چند که بیریخت تر شده!) هیچ جلوه ای نداره! Rav4 هم که یه کلاس پایینتر از همه اینهاس! قیمتش زیادی گرونه! SantaFe هم به خاطر موتور نسبتا ضعیفش کنار میره! به نظر من رقابت اصلی بین مورانو و وراکروز هستش که مورانو توصیه میشه!
سلام به همه دوستان.وقت بخیر و خسته نباشید.من یه پراید 85 دوگانه دارم که احتمالا بدمش به بابام4 میلیون(چون بابام بوده اینقدر دادم وگرنه قیمتش 6/700 هست).اگه هم خریدی داشته باشم احتمالا ال 90 e2lp بگیرم.چون خیلی خوشم میاد از این ماشین.تقریبا اطلاعاتم هم در مورد این خودرو خوبه.حالا سوالم اینه که به نظرتون خریدمو برج 11 یا 12 سال88 انجام بدمش یا بزارمش برای سال89؟؟؟؟؟؟؟در کل چی پیشنهاد میدید(با توجه به تمامیه جوانب نظرتونو لطف بفرمایید.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)