اون حتما یه چیزی از بازی بوده.
خود بیزنس 800 مگه.
اون حتما یه چیزی از بازی بوده.
خود بیزنس 800 مگه.
تو صفحه ی 277 خوندم بچه ها با بازی سیمز مشکل دارن
هردفعه که ویندوز میریزین دوباره باید سیمزرو نصب کنید
خوب من برنامه ای ساختم که لازم نیست هر دفعه که ویندوز
میریزین سیمزم نصب کنید.
هر دفعه که میخواین ویندوز بریزین فولدر EA Games رو ازMy Documents به داریوه دیگری کپی کنید
این فولدر ذخیره ی بازی شماست. بعد از ویندوز ریختن دوباره فولدری که کپی کردیدرو به My Documents
بازگردانید یا کپی کنید.
خوب حالا برنامه ی مرا اجرا کنید و نصبش کنید. دوباره بازی همراه با فایلهای اجراش برمیگره
اگر لازم دیدید یه PDF هم برای راهنمایی بهتر براتون میسازم.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
فعلا برای درایوهای D و E و F را میذارم.(یعنی بازی شما باید در این D:\Games\EA GAMES
یا E:\Games\EA GAMES یا F:\Games\EA GAMES آدرس باشد)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
آدرس دانلود برنامه:
__________________________________________________ __________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینها باید بر روی دستگاه شما نصب باشه این برنامه برای اینهاست:
The Sims 2
Expansion Packs:
The Sims 2 University
The Sims 2 Nightlife
The Sims 2 Open For Business
The Sims 2 Pets
The Sims 2 Seasons
The Sims 2 Bon Voyage
Stuff Packs:
The Sims 2 Family Fun Stuff
The Sims 2 Glamour Life Stuff
The Sims 2 Celebration Stuff
The Sims 2 H&M® Fashion Stuff
------------------------------------------------------------------------------------------
حتما باید بازی و پکهاش همه در یک آدرس نصب شده باشند.
حتما باید همه در آدرس Your Drive:\Games\EA GAMES نصب شده باشند
D:\Games\EA GAMES
E:\Games\EA GAMES
F:\Games\EA GAMES
........................
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
به زودی The Sims 2 Free Time و The Sims 2 Teen Style Stuff و The Sims 2 IKEA Home Stuff و The Sims 2 Apartment Life
اضافه میکنم
*************************************** توجه ******************
دوستان حتما باید تمام پکهایی که در بالا نوشتم بر روی دستگاه شما نصب باشند
حتما در آدرسی که در بالا گفتم باید نصب باشند
Last edited by genius_lizard2; 07-09-2008 at 16:26. دليل: ADD DRIVE F
اون عينك ها باعث ميشن درجه هاي مربوط به آشنايي سيمز ها و دوستيشون زود تر پر بشه
بله اون اخطار قرمز رو وقتي ميگيرن كه درس هاشون رو به مقدار كافي نخونده باشن
من به سيمز 2 كار ندارم ، شما بايد پك 800 مگي بيزينس رو نصب كنيد ( چون بيزينس رو دانلود نكرديد اين اخطار رو ميده )و بعد اون فايل رو اجرا كنيد
موفق باشيد
نمیدونستم.
من که فقط از شیشه شیره و بعضی اوقات هم از اونا که زندگی رو افزایش میدن (هم مال انسان هم حیوان) استفاده میکنم.
آخه مگه ممکنه که حجمش زیر 100 مگ باشه؟بازی sims 2 روی کامپیوترم نصب هست . حالا یه فایلی گرفتم 17 مگ برای open for business که وقتی کلیک می کنم اون پیغام میاد ... کمکم کنید ...![]()
Last edited by frnsh; 05-09-2008 at 22:29.
توضیح در مورد اون فایلی که از خود سایت thesims2 دانلود کرده اید :
خوب این فایل یک Patch برای open for business است که بعضی از باگ ها و مشکلاتی که در این پک از the sims 2 است را بر طرف می کند این باگ ها و عیب و ایراد در لینک زیر است :
به طور کلی تمامی پک هایی که برای بازی در می آید بعد از مدتی patch های توسط خود سازنده و سایت ارائه می گردد تا بعضی از مشکلات رفع گردد که در زیر لینک این صفحه ها هم گذاشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم مفید واقع شده باشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض پوزش که در جواب دادن دیر کردم ( برای افتار مهمون بودیم تازه رسیدم )
آیا the sims 2 apartment را بازی کردید ؟
تونستید در اون پک یک آپارتمان جدید درست کنید ؟
کسانی که بازی کردند بگن می توانند آپارتمان درست کنند ؟ البته فکر نکنم بتونبد درست کنید چون یکمی سخته و خیلی طول می کشد تا آپارتمان درست کرد
سلام دوستان
ببخشيد كه مدتي نبودم... تلفنمون ايراد پيدا كرده نميتونستم بيام نت... البته هنوزم درست نشده و به لطف داداشيم الان اينجام
اميدوارم كه هر چي زودتر درست بشه و دوباره زود به زود بيام نت ...
راستي نماز روزه هاي همگي قبول باشه
راستي Maggy جان ميشه راجع به سيمز Apartement life يكم توضيح بدي؟ هنوز تو بازار كه نيومده نه؟شنيدم شما دانلود كرديد![]()
قبل از maggy خودم یکمی توضیح بدم
همون طور که از اسمش پیدا است همون زندگی آپارتمانی است
شما می توانید در این پک واحدی را در آپارتمان اجاره کنید و در اونجا اقامت کنید
شما برای دوست شدن با کسی دیگر لازم نیست خیلی زحمت بکشید فقط کافیه اون را به آپارتمان خودتون بیارید و یک سونا بخرید خوشون اتوماتیک می آیند و در سونا به گفت و گو می شینند و زود با اون فرد دوست می شید
شما می توانید هر وقت که آرزو داشتید بروید زنگ درشون را بزنید و اگر طرف در را باز کرد می توانید بروید به داخل
یک واحدی را اجاره کرده بودم که همسایه بغلی شب ها صدای ضبط را بلند می کرد و سیم من از خواب بیدار می شد و عاقبت مجبور شدم از اون واحد بیرون بیام و برم یکی دیگر کرایه کنمهمسایه مراعات حال نمی کرد
از دیگر موارد که خیلی حال کردم اینه که در کتاب خونه 3 تا کتاب اضافه شده و اگر اون 3 تا کتاب را بخونبد که کلا خیلی زمان نمی بره خیلی زود تموم می شود . تمام چیز های دیگر را که مجبورید انجام بدهید برای افزایش درجه شغلی زود زود پر می شود مثلا body در عرض فکر کنم 2 دقیقه پر شد ( البته زمان خودمون )
cooking در عرض 3 دقیقه پر می شود
این قدر به ذهنم رسید
اگر دوستان بازی کردند توضیحات من را کاملتر کنند![]()
منظورتون چيه از اين جمله؟
انگار این پست را نخواندی بخون می فهمی
...........................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن من تمامی پک ها و تمامی stuf ها را دارم و در درایور f و در پوشه EA GAMES تمام پک ها را ریختم
یکی برای ما بسازچون خیلی دردآور وقتی ویندوز عوض شده
خيلي از ايشون تشكر ميكنيم
ولي لازم چرا پاك بشه سيمز
سيمز رو اگه در درايو ويندوز نصب نكني و يه سوال هنگام نصب ميژرسه كه كجا سيو هاي شما رو قرار بده
اگه اونو هم در ماي داكريومنت ذخيره نكني و در يك درايو ديگه به جز درايو ويندوز ذخيره كني
براي سيمز بعد از عوض كردن ويندوز هيچ اتفاقي نمي افته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)