تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 357 از 1635 اولاول ... 2573073473533543553563573583593603613674074578571357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نسبت قیمتش واقعا می ارزه. بعید میدونم نباشه تو بازار. ولی اگه نبود میتونین برین سراغ SD960 و SD880 از کنان و یا اینکه 30 تومن به بودجه تون اضافه کنین و پاناسونیک LX-3 رو بگیرین (که البته زومش 2.5X هست). سونی هم یه مدل جدید زده به اسم WX1 که البته معلوم نیست کی بیاد.
    ممنون
    نظرتون راجع به fuji f200EXR چیه؟من زیاد تفاوتاشو با F100FD نفهمیدم.از نظر ظاهر و شکل که کاملا مثل همن و ظاهرا تنها از نظر کیفیت فیلمبرداری و کیفیت صفحه نمایش و ابعاد صفحه و این چیزا با هم تفاوت دارن ضمن اینکه من از قیمتش هم سر درنیاوردم.توی اینترنت از 300 الی 400 دلار متغیر بود.
    ممنون میشم نظر شما رو بدونم.

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

10 مگاپیکسل. لنز 560-28. فوکوس 9 نقطه ای و وایت بالانس 6 نقطه ای. ماکرو 0 سانتیمتر. سرعت شاتر 1/3200 تا 15. تنظیمات دستی کامل. فیلمبرداری VGA. سنسور چرخش. دوام باتری 600 شات. صفحه ی نمایش 2.5 اینچی با رزولوشن 230000.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عکس و مشخصاتش رو دیدم. فقط یه نکته.
    این دوربین جزء کدوم دسته از دوربین ها میشه دسته بندیش کرد؟ (ساده، نیمه حرفه ای، حرفه ای)

آیا تو رده های دوربین های نمیه حرفه ای، از نظر ظاهر جمع و جور مدلی پیشنهاد می کنید؟ (زیبایی برام مهمه)
    Last edited by adel28; 10-08-2009 at 23:09.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ممنون
    نظرتون راجع به fuji f200EXR چیه؟من زیاد تفاوتاشو با F100FD نفهمیدم.از نظر ظاهر و شکل که کاملا مثل همن و ظاهرا تنها از نظر کیفیت فیلمبرداری و کیفیت صفحه نمایش و ابعاد صفحه و این چیزا با هم تفاوت دارن ضمن اینکه من از قیمتش هم سر درنیاوردم.توی اینترنت از 300 الی 400 دلار متغیر بود.
    ممنون میشم نظر شما رو بدونم.
    کیفیت فیلمبرداری و ال سی دی تفاوت نداره. مهمترین فرق این دو تا دوربین اینه که تکنولوژی ساخت و طراحی سنسور F200 فرق میکنه (چیزی که فوجی اسمش رو EXR گذاشته) و ظاهرا رزولوشن بالاتر و نویز کمتر و dynamic range گسترده تر رو باعث شده. به جز سنسور, یک تفاوت دیگه هم در قابلیت timelapse recording هست که با زمان بندی مشخص عکس میگیره. و همچنین خروجی HD که نمیدونم به چه دردی میخوره. بقیه ی تفاوت ها جزئیه.

4. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Taraneh935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلا دوستان.
    میخواستم نظرتونو راجع به دوربین Canon EOS-500D بدونم. از نظر شما یک دوربین حرفه ای کامل هست؟؟؟
    اگر نقطه ضعفی هست توی کدوم قسمتشه؟
    به نظر شما اگر صبر کنم قیمتش از 895000 تومن میاد پائینتر؟؟؟
    برای خرید کجا رو پیشنهاد میکنید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوست من
    خير نادرست است ....
    1) تمامي دوربين هاي ديجيتال غير SLR همگي در فوكوس كند هستند و اين بخش جدايي ناپذير غير SLR است! اگر مي خواهيد فوكوس بسيار سريع، سرعت روشن شدن بسيار سريع، نويز بسيار كم و ... داشته باشيد بايد حداقل 600 تومان هزينه كنيد و SLR بخريد كه در اين رنج قيمت بنده شخصا سري آلفا سوني را پيشنهاد مي كنم البته بايد اين نكته را نيز اشاره كرد كه در غير SLRها، SLR LIKEها از همه بهتر و سرعت بالاتري دارند بنابراين در اين مساله P80 سرتر از SX110 مي باشد (توجه كنيد كه SX110 كامپكت محسوب مي شود)
    2) تحت تاثير تبليغات Canon قرار نگيريد!! تبليغات Canon به مراتب گسترده تر از Nikon مي باشد و همين عاملي است كه شما در مورد Canon جملات قشنگ تر و فريبنده تري بشنويد ... اگر دقت كنيد دست اكثر عكاسان حرفه اي Nikon است (البته SLR) بقول نيكون آنچه عيان است چه حاجت به بيان است ... كافي است امشب اخبار را ببينيد ... اكثر عكاسان حرفه اي دنيا با نيكون كار مي كنند ...
    3) در مورد انتهاي زوم در تمام غير SLRها اين مشكل وجود دارد و حتما بايد از سه پايه استفاده كنيد
    4) در مورد نور كم هم همينطور! حتي SLRها نيز در نور كم مشكل دقت فوكوس دارند و اين طبيعي است ..
    5) كيفيت عكس P80 بسيار بالاست ...
    6) در مورد عمر باطري اصلا حرف درستي نيست! همه مي دانند كه باطري هاي يوني و ليتيومي به مراتب قوي تر از قلمي هستند!
    7) در مورد زوم هم كه P80 زومش 18 مي باشد و SX110 زومش 10 يا 12 هست ...
    8) به عكس هاي دوستمون توجه كنيد كه در شب در محيط Indoor چه عكس هاي قشنگي قرار داده اند (بدون فلاش)

در پايان بايد عرض كنم من با SX100 كه پدر SX110 مي باشد (مدل قبلي) كار كرده ام و اصلا ازش راضي نبودم! كيفيت عكس ها در حالت Indoor و نور فلورسنت و مهتابي بسيار بسيار بد و بي كيفيت بود بطوري كه شما تصور مي كرديد اين عكس يك دوربين 3 مگاپيكسلي است! البته اين را نمي توان به SX110 نسبت داد ... اي كاش يكي از دوستاني كه SX110 دارند چند نمونه زير نور فلورسنت (مهتابي) بدون فلاش، در اينجا قرار دهند تا دقيق تر بتوانيم بحث كنيم ...

با احترام
    كاويان
    سلام دوست عزیز از روحیه ای که دادی ممنونم.آخه من همین دیروز یه نیکون پی 80 گرفتم و امروز تو اکثر سایتایی که سر زدم بدجوری این مدل رو کوبیده بودند و من کم کم داشتم به این نتیجه می رسیدم که دوربینمو بکوبم به دیوار ولی صحبتهای شما فعلا تا حدودی منصرفم کرد. البته این رو اضافه کنم که من یه عکاس حرفه ای و اصلا عکاس نیستم و این دوربین رو برای گرفتن عکس از تولیداتم گرفتم آخه کار من طراحی و تولید دکوراسیون و کابینته بعبارت ساده تر نجارم ولی شدیدا آدم ایده آل گرایی ام و جنون عشق به ابزار دارم و همیشه سعی می کنم یه چیزی بخرم که بیشتر باهاش حال کنم تا کار کنم و علت رضایت دادنم به این دوربین این بود که فعلا امکان هزینهء بیشتر از این واسهء دوربین نداشتم.حالا نمی دونم این دوربین میتونه برام کافی باشه یا نه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلا دوستان.
    میخواستم نظرتونو راجع به دوربین Canon EOS-500D بدونم. از نظر شما یک دوربین حرفه ای کامل هست؟؟؟
    اگر نقطه ضعفی هست توی کدوم قسمتشه؟
    به نظر شما اگر صبر کنم قیمتش از 895000 تومن میاد پائینتر؟؟؟
    برای خرید کجا رو پیشنهاد میکنید؟
    از جمهوری بگیری بهتره. پاساژ روبروی علاءالدین. البته جاهای دیگه هم چک کن.
    قیمت دوربین های SLR معمولا زیاد بالا پایین نمیره.
    تو این تاپیک هم راجع به این مدل صحبت شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام !

من به این نتیجه رسیدم کمی بودجه رو بیشتر کنم ! که یه چی بگیرم که امکانات بهتری داشته باشه ! فیلمبرداریش هم کمی بهتر باشه !
    بودجه رو 230.000 در نظر بگیرم چی پینهاد میکنید !؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام !

من به این نتیجه رسیدم کمی بودجه رو بیشتر کنم ! که یه چی بگیرم که امکانات بهتری داشته باشه ! فیلمبرداریش هم کمی بهتر باشه !
    بودجه رو 230.000 در نظر بگیرم چی پینهاد میکنید !؟
    Canon SD1200 IS و Sony W230
    البته فکر کنم کنانه ارزون تر باشه. ضمنا مموری سونی هم گرون تره.
    Last edited by prowler88; 11-08-2009 at 13:48.

11. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام لطفا منو توي انتخاب دوربين راهنمائي كنيد بين كنون 5دي مارك 2 ونيكون ي 300 كدوم را انتخاب كنم ؟

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض prowler عزیز

سلام آقا من sx10 canon رو خریدم واقعاً مرسی از پیشنهادتون بسیار تا بسیار راضیم . . .

14. 2 کاربر از smart.pro666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •