من بعد از اینکه نسخه boysteam مشکل پیدا کرد نسخه پردیس گیم را گرفتم که این یکی هم مشکل سیو داره .
چی کار باید بکنم ؟
من بعد از اینکه نسخه boysteam مشکل پیدا کرد نسخه پردیس گیم را گرفتم که این یکی هم مشکل سیو داره .
چی کار باید بکنم ؟
شما قبلش باید یک پروفایل برای خودتون درست کنین...توی منوی اولیه بازی با کلید Home می تونین پروفایل بسازین...بعد بطور خودکار بازی در هر قسمت سیو میشه
این برمیگرده به xlive اون رو به روز کن احتمالا درست میشه یا اصلا xlive این بازی رو پاک کن بعد دوباره xlive مال یه بازی که مشکلی نداره رو نصب کن ببین حل میشه...
مال من مال dc game بود آخ هم نگفت![]()
سلام من هم یک هفتست که اویل 5 رو نصب کردم و امروز تموم شد خیلی بازی جالبی بود ولی نسبت به نسخه 4 داستان بازی خیلی کوتاه تر بود...
آقا توروخدا یکی کمک کنه این همه اومدم تا چپتر 1-4 . بعد وقتی که تمام خرید هامو و .... رو انجام میدم وقتی ready رو میزنم تا میره روی لودینگ این ارور رو میده و از بازی خارج میشه :
failed open file . H:\RESIDENT EVIL 5\nativePC\Image\Archive\s313.arc
اگه میشه این فایل رو برای من آپ کنید . چون رفتم توی این آدرس این فایل s313.arc نبودش .
Last edited by mahyarSAMSUNG; 09-10-2009 at 19:33.
شما باید بعد از صحنه برداشتن سنگ, سریعآ تیربار رو روی سنگ بگیرید (حتی زمانی که پرتابش کرده) سنگ قبل از برخورد به شما از بین میره
بعد ازن صب ویندوز مجدد سیوهامو خواستم تو my document کپی کنم ولی دیگه سیوهام کار نمیکنه
چرا؟
شما بايد بزنين تو سرش تا گيج ميشه و اون چيزا از بدنش ميزنه بيرون بعد به اونا تير بزنين وقتي هم ضعيف شد يه چيز از پشتش در مياد اونو بزنيد.
اگه دارين بازي رو 2 باره ميرين و روي حالت هاي سخت آره واقعا مشكل ميشه كه باي كم رفتن ميتونين زنينش.![]()
بیشتر به خاطر windows live هستش مخصوصا بازی اویل 5 در این مورد خیلی حساسهبعد ازن صب ویندوز مجدد سیوهامو خواستم تو my document کپی کنم ولی دیگه سیوهام کار نمیکنه
چرا
من خودم چون می خوام 10 بار بازیو برم و ویندوزم هم شدیدا احتیاج به تعویض دارخ ولی
باز تغییر نمی دم چون باید دو رقمی بازیو تموم کنم..
Last edited by Layken; 20-11-2009 at 00:07.
بله درسته.بخاطر Games for windows live ةت كه پاك شده و پروفايلتون خراب شده.فكر نكنم راهي باشه سيواتون برگرده اما اينا رو امتحان كنيد:
همون GFWL قبلي رو نصب كنيد يه پروفايل به همون اسم قبليتون بسازيد.حالا به محل سيو بازي بريد و جاي فايل هاي سيو قبلي رو با جديد عوض كنيد.
يه راه حل براي ويندوز عوض كردن طوري كه سوا خراب نشه اما نميدونم درسته يا نه!:
اون فولدر GFWL توي درايو C رو كپي كنيد تو يه درايو ديگه بعد كه ويندوز عوض كرديد اونو كپي كيد جاي قبلي.حالا سيو هاي بازي هاتون و GFWL رو جاهاي قبلي كپي كنيد.(درست نشد اينو ادامه بديد)::::
همون GFWL رو دوباره نصب كنيد.
گفته باشم نميدونم درسته يا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)