کریستفر متذلدر مدافع تیم ملی آلمان با روزنامه AS مصاحبه کرده که بنده برای شما ترجمه کردم...
-شما کجا بازی اسپانیا و روسیه را دیدید؟
من و هم تیمیهایم در هتل این بازی را دیدیم.ما واقعا از دیدن بازی اسپانیا تعجب کردیم.آنها شایسته ترین تیم جام تاکنون هستند.
-آیا اسپانیا عجیب بازی کرد؟
بله.ما بعد از بازی با هم در مورد بازی اسپانیا صحبت کردیم.اسپانیایی ها کاملا توپ و میدان را در اختیار دارند.ژاوی و سیلوا تاکنون وظایف خود را خوب انجام دادند.البته تمام انها خوب بودند.بازی اسپانیایی ها بیشتر شبیه یک نمایش است.اما ما نسبت به قبل کمی بیشتر حمله خواهیم کرد.گرچه با همان سیستم 1-5-4 قبل بازی می کنیم.
-آیا خیلی به شما تلفن زده میشود؟
ایکر کاسیاس و سرخیو راموس با من در تماس هستند.البته بیشتر از طریق اس ام اس.همچنین کسانی که در مادرید من را میشناسند با من در تماسند.
-آیا غیبت ویا به نفع شماست؟
احتمالا.خوب من ترجیح میدهم ازمیان گویزا و ویا، گویزا را انتخاب کنم.اما من باید در هر حال سخت کار کنم.در اسپانیا ویا محبوب ترین بازیکن این جام برای من بود.اما ایکر هم وظیفه خود را خوب انجام داد.
-آلمان چه کار کرده که به فینال رسیده است؟
ما سخت کار میکنیم.ما به این مسئله اعتقاد داریم که که اگر تا آخر بازی بجنگیم پیروز میشویم.من قبول دارم که بعضی وقتها خوب نبودیم اما ما تیم خوبی هستیم و ترکیب خوبی داریم.
-آلمان دو بازی آخر را بطور متفاوت بود...در مقابل پرتغال بسیار خوب کار کردید ام در مقابل ترکیه به سختی بردید...
ما در مقابل کرواسی،اتریش و ترکیه به مشکل برخوردیم.اما ما نگران نشدیم و نیستیم.ما میدانیم تیم خوب و با کیفیتی داریم.که این برای پیروز شدن کافی است.