تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 357 از 1174 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367407457857 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

لعنت به این فایر فاکس باور کنید 20 خطی نوشتم ولی همش پاک شد یهو.
    خوب اشکال نداره باز دوباره مینویسم.
    اول که اقا همانطور که گفتم این هفته هفته خبرهای خوب هست و یکی از این خبرای خوب برگشتن چارلی و ممد جون و کسری جون بود و ایشالا که با اومدن رونالدو دیگه همه چی تموم و ختم به خیر بشه.
    خوب ضمن عرض خسته نباشید و خیر مقدم خدمت این سه دوست برگشتنشون رو به فال نیک میگیرم اقا خییلی دلم واستون تنگ شده بود .
    خوب در ادامه گاگو جان این زیزو جان که گفتی یکی از بچهای گل و یکی از رفقای بسیار خوب من هستش در نبود شماها اون هوای اینجا رو داشت.
    و اینکه روبی جون موافقم میگم یکی اخبار رو داشته باشه یکی هم عکسهای نیو بذاره و یکی هم حاشیه ها رو بچسبه و یکی هم تحلیل و بقیه.
    خوب میگم من میتونم تو زمینه تحلیل و اخبار شرکت کنم هر چه شما بگین قبول.(میگم روبی جون امضای قبلیت رو اگه بذاری خییلی عالیه)
    و واقعآ امروز روز خوبی واسم بوده خییلی خوشحال شدم و در ضمن گاگو جان end هم هستش نگران نباش بلاخره پیداش میشه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

بکام جان ممنون داش سلامت باشی اقا....
    و همچنین از گاگو جان واس اینکه یاد اوری کردن تشکر میکنم اقا جدیدآ یه مشکلی بر خوردم هرچه مینوسم تو تاپیک میاد ولی وقتی که دوباره تاپیک رو میزنم انگار اصلا پست ندادم خییلی عجیبه واس تولد رائول هم مثل زیدان که قبلا گذاشتم بیوگرافیش رو گذاشتم ولی خوب اومد ولی بعدا انگار پاک شده عجیبه عجیآ.

واقعآ تصور اینکه رائول در رئال نباشه امکان نداره و رئال رو واقعآ باید با رائول وصف کرد ........
    تولدت مبارک کاپیتان
    تولدت مبارک سلطان
    تولدت مبارک رائول
    تولد خودم مبارک

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

یوهو مبارکه عزیز خییلی خوشحالم کردی ایول به روبی خودمون ایول عزیز......
    خوب دیگه انگار رسما باید این تاپیک منفجره انفجره انفجار بشه ها..........
    خوب رئالیها کم کم دارن جمع میشن مثل قدیما مثل اون روزا وای یادش بخیر.......
    خوب روبی جون میگم راستی یه چیزی من که خییلی دلم واس بازی رئال تنگ شده تو چی ؟
    خییلی دلم تنگ شده حاضرم از تابستان بگذرم و سریع بازی رئال و رائول و ایکر و رونالدو و اشنایدر رو ببینم خییلی دلم هوای بازی رو کرده پس بازی که رئال در پیش داره رو واستون میذارم.
    بازی بعدی ما در مقابل لاسک لینز اتریش بازی داره اونم به دلیل اینه که رئال در اونجا کمپ زده و کمپ بسیار خوبی نیز به حساب میاد و این 6 سال هست که رئال در این کمپ استقرار پیدا میکنه.
    اما رئال در جام امارات که در ورزشگاه امارات و با میزبانی ارسنال هست شرکت میکند و در این رقابت چهار جانبه تیمهای :رئال مادرید-ارسنال-یوونتوس-هامبورگ شرکت دارند و جدول این رقابتها به شکل زیر هستش.
    دوازده مرداد ۱۳۸۷ / رئال مادرید - هامبورگ / ساعت :۱۸
    دوازده مرداد ۱۳۸۷ / آرسنال - یوونتوس / ساعت :۲۰:۳۰
    سیزده مرداد ۱۳۸۷ / یوونتوس - هامبورگ / ساعت :۱۸
    سیزده مرداد ۱۳۸۷ / آرسنال - رئال مادرید / ساعت :۲۰:۳۰
    همه ی بازیها در ورزشگاه امارات لندن برگزار می شود .

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

به به روبی جون , آقا چاکریم.
    تولد رائول را به تمامی رئالی های جهان تبریک و تحنیت عرض می نمایم !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

کریستفر متذلدر مدافع تیم ملی آلمان با روزنامه AS مصاحبه کرده که بنده برای شما ترجمه کردم...

-شما کجا بازی اسپانیا و روسیه را دیدید؟
    من و هم تیمیهایم در هتل این بازی را دیدیم.ما واقعا از دیدن بازی اسپانیا تعجب کردیم.آنها شایسته ترین تیم جام تاکنون هستند.
    -آیا اسپانیا عجیب بازی کرد؟
    بله.ما بعد از بازی با هم در مورد بازی اسپانیا صحبت کردیم.اسپانیایی ها کاملا توپ و میدان را در اختیار دارند.ژاوی و سیلوا تاکنون وظایف خود را خوب انجام دادند.البته تمام انها خوب بودند.بازی اسپانیایی ها بیشتر شبیه یک نمایش است.اما ما نسبت به قبل کمی بیشتر حمله خواهیم کرد.گرچه با همان سیستم 1-5-4 قبل بازی می کنیم.
    -آیا خیلی به شما تلفن زده میشود؟
    ایکر کاسیاس و سرخیو راموس با من در تماس هستند.البته بیشتر از طریق اس ام اس.همچنین کسانی که در مادرید من را میشناسند با من در تماسند.
    -آیا غیبت ویا به نفع شماست؟
    احتمالا.خوب من ترجیح میدهم ازمیان گویزا و ویا، گویزا را انتخاب کنم.اما من باید در هر حال سخت کار کنم.در اسپانیا ویا محبوب ترین بازیکن این جام برای من بود.اما ایکر هم وظیفه خود را خوب انجام داد.
    -آلمان چه کار کرده که به فینال رسیده است؟
    ما سخت کار میکنیم.ما به این مسئله اعتقاد داریم که که اگر تا آخر بازی بجنگیم پیروز میشویم.من قبول دارم که بعضی وقتها خوب نبودیم اما ما تیم خوبی هستیم و ترکیب خوبی داریم.
    -آلمان دو بازی آخر را بطور متفاوت بود...در مقابل پرتغال بسیار خوب کار کردید ام در مقابل ترکیه به سختی بردید...
    ما در مقابل کرواسی،اتریش و ترکیه به مشکل برخوردیم.اما ما نگران نشدیم و نیستیم.ما میدانیم تیم خوب و با کیفیتی داریم.که این برای پیروز شدن کافی است.

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

کریستفر متذلدر مدافع تیم ملی آلمان با روزنامه AS مصاحبه کرده که بنده برای شما ترجمه کردم...

-شما کجا بازی اسپانیا و روسیه را دیدید؟
    من و هم تیمیهایم در هتل این بازی را دیدیم.ما واقعا از دیدن بازی اسپانیا تعجب کردیم.آنها شایسته ترین تیم جام تاکنون هستند.
    -آیا اسپانیا عجیب بازی کرد؟
    بله.ما بعد از بازی با هم در مورد بازی اسپانیا صحبت کردیم.اسپانیایی ها کاملا توپ و میدان را در اختیار دارند.ژاوی و سیلوا تاکنون وظایف خود را خوب انجام دادند.البته تمام انها خوب بودند.بازی اسپانیایی ها بیشتر شبیه یک نمایش است.اما ما نسبت به قبل کمی بیشتر حمله خواهیم کرد.گرچه با همان سیستم 1-5-4 قبل بازی می کنیم.
    -آیا خیلی به شما تلفن زده میشود؟
    ایکر کاسیاس و سرخیو راموس با من در تماس هستند.البته بیشتر از طریق اس ام اس.همچنین کسانی که در مادرید من را میشناسند با من در تماسند.
    -آیا غیبت ویا به نفع شماست؟
    احتمالا.خوب من ترجیح میدهم ازمیان گویزا و ویا، گویزا را انتخاب کنم.اما من باید در هر حال سخت کار کنم.در اسپانیا ویا محبوب ترین بازیکن این جام برای من بود.اما ایکر هم وظیفه خود را خوب انجام داد.
    -آلمان چه کار کرده که به فینال رسیده است؟
    ما سخت کار میکنیم.ما به این مسئله اعتقاد داریم که که اگر تا آخر بازی بجنگیم پیروز میشویم.من قبول دارم که بعضی وقتها خوب نبودیم اما ما تیم خوبی هستیم و ترکیب خوبی داریم.
    -آلمان دو بازی آخر را بطور متفاوت بود...در مقابل پرتغال بسیار خوب کار کردید ام در مقابل ترکیه به سختی بردید...
    ما در مقابل کرواسی،اتریش و ترکیه به مشکل برخوردیم.اما ما نگران نشدیم و نیستیم.ما میدانیم تیم خوب و با کیفیتی داریم.که این برای پیروز شدن کافی است.
    مرسی... مصاحبه جالبی بود...
    امیدوارم امشب المان بزنه گرچه کاسیاس و راموس از محبوب ترین بازیکنانم هستن و اینکه میدونم احتمالش خیلی کمه...
    ----------------------
    تولد هم مبارک

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

دوستان گرامی سلام:
    امیدوارم که اول همگی رئالیها عزیز خصوصا دوستان مستعار حالشون خوب باشه و سلامت.
    باید بگم که رئیس فیشر این چه حرفی بود زدی ؟؟؟!!!!
    شما که مربی و رئیس هستین باید برد اسپانیا رو بخواهین که خوب اول بگو بینم مربی خوبی خوشی سلامتی اقا چند وقتی نبودی انگار؟
    خوب و در ثانی اقا میگم شاید باورتون نشه ولی خوب ما یه دایی داریم تو لهستانه دیشب باهاش داشتم صحبت میکردم گفت که قراره به اسپانیا اعزام بشه(کارش دولتیه) و از ما هم خواسته بریم اونجا دیگه در پوست خودم نمیگنجم فقط خدا کنه که به این سربازی و ویزا گیری پیش نیاد که ایشالا بریم .(شما هم دعا کنید)
    قبلا میخواستم برم لهستان پیش داییم واس تابستون که سفارت لهستان گیر داد و از اینجور چیزا و خورد تو ذوقم ولی حالا ایشالا دعا کنید شما که سفارت اسپانیا گیر نده ایشالا برم .
    اقا سوغاتی اگه شد واس همتون یه دست لباس خوشگل رئال رو میارم .

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

ای ول داش رائول ایشالا که میری.. سفارت اسپانیا بسیار مهربان هستن ولی این آلمانی ها ولهستان و اتریش خیلی گیر میدم دایی منم آلمانه ولی من که نمیتونم برم چون سربازی نرفتم... راستی داش رائول برا من پیرن دیوید ماله فصل پیشو بخر (الان میگه این چقدر پر رو هست ).

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

حرفش رو هم نزن این چه حرفیه تو جون بخواه داداش فقط دعا کن برم مشکل مالی و اقتصادی من ندارم فقط مشکل این سربازی لعنتی و پاسپورت هستش.

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم تولد کاپیتان رائوله عزیز رو تبریک میگم خفنگ!
    فقط روبینیو جونم...اگه گفتی امضات چی کم داره!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •