من یکی که خیلی حال کردم
حالا این ساکت دیگه باید ساکت بشه
چه تیمی شده سپاهان
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
من یکی که خیلی حال کردم
حالا این ساکت دیگه باید ساکت بشه
چه تیمی شده سپاهان
اين نكته شما من هم دقيقا بهش پي برده بودم و ميخواستم اينجا بنويسم
چون فيلم بازي را ضبط كرده بودم و چند بار صحنه گل را ديدم و زمان خطا دقيقه 94 بوده
فقط تا اومدن بزنند 2 دقيقه طول كشيد و عملا اگه وقت اضافه هم 5 دقيقه بود باز تاثيري توي نتيجه نداشت
Last edited by lindows; 28-05-2008 at 08:17.
خبرگزاري فارس: نشست سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با مديرعامل براي تمديد قراداد، به نتيجه اي منتهي نشد.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي ساعت 10 صبح با حضور در شوراي شهر و دفتر كار حبيب كاشاني، بيش از 2 ساعت با یکديگر جلسه اي را برگزار كردند؛ اما در پايان به نتيجه نهايي
نرسيدند.
وي در حالي كه پيش از شروع جلسه با چهره اي خندان به دفتر كار كاشاني وارد شد، هنگام ترك دفتر، حالتي ناراحت داشت.
قطبي در اين جلسه، گزارش كاملي از شرايط خود و پرسپوليس در فصل گذشته را ارائه كرد و برنامه ها و خواسته هايش را براي تمديد قرارداد اعلام كرد.
با توجه به بي نتيجه ماندن صحبت هاي كاشاني با قطبي، تصميمي گيري به جلسات پنج شنبه و جمعه هفته جاري موكول شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا ...
بابا هر طور شده باید نگهش دارن .. شرایطشم باید قبول کنن ..
اگه بره ، بازم تو آسیا نمی تونیم کاری بکنیم .. حیف میشه ..
الان بهترین فرصت برای موفقیت تو آسیاست ..
بابا نگفته که رونالدینیو رو بخرید که .. !
اینا هم دیگه خیلی سخت میگیرن .. معلوم دستی پشت این
برنامه هاست !
یا حق
![]()
چه بازي بود ديروز پگاه سپاهانو بن كرد
سلام من مجبور شدم یه ای دی جدید بسازم.
باخت سپاهان رو تبریک میگم ولی اس تق لال هم قهرمان نمیشه.
خبرگزاري پرسپوليس : بعد از ظهر امروز نشستي سه جانبه با حضور علي سعيدلو، حبيب كاشاني و افشين قطبي در دفتر معاون رئيس جمهوري برگزار شد و پس از 2 ساعت گفت و گو توافقاتي حاصل شد.
جلسه از ساعت 17:30 شروع شد و ساعت 19:30 به پايان رسيد.
قطبي خواسته ها و پيشنهادهاي خود را به مسئولان باشگاه پرسپوليس ارائه كرد و سعيدلو از كاشاني خواست براي تمديد قراداد، شرايط و خواسته هاي قطبي فراهم شود.
تيم فوتبال پرسپوليس همراه با قطبي در هفتمين دوره ليگ برتر موفق شد جام قهرماني را به دست آورد.
خبرگزاري پرسپوليس : علي سعيدلو در گفتوگويي، در خصوص مذاكره عصر امروز با سرمربي تيم براي تمديد قرارداد، اظهار داشت: با حضور حبيب كاشاني و افشين قطبي، در مورد برنامهريزي براي آينده باشگاه، بازيكنان و از همه مهمتر، وضعيت سرمربي برگزار كرديم و به جمعبنديهاي بسيار مطلوبي رسيدم.
وي افزود: بايد عوامل موفقيت مجموعه تيم و دلايل افتهاي نسبي در برخي مقاطع مورد ارزيابي قرار گيرد تا براي فصل آينده پرقدرت تر در ميادين ظاهر شويم.
سعيدلو در خصوص احتمال تمديد قرارداد با قطبي تصريح كرد: در اين جلسه مقرر شد مديرعامل باشگاه تمام موارد مورد نياز براي ادامه حضور قطبي در تيم را فراهم كند.
خبرگزاري پرسپوليس : حبيب كاشاني در گفتوگويي، پس از جلسه امروز با رئيس هيئت مديره و افشين قطبي اظهار داشت: پس از كسب قهرماني يكي از وظايف من، حفظ كادر فني و بازيكنان است. سرمربي تيم براي استراحت به مسافرت رفته بود و پس از بازگشت، سه جلسه كه حدود 9 ساعت بهطول انجاميد برگزار شد.
وي ادامه داد: سومين جلسه امروز در دفتر علي سعيدلو برگزار شد. افشين قطبي اعلام كرد از سال 2001 بدون استراحت و وقفه كار كرده است و نياز به مرخصي چندماهه دارد و همچنين برخي مشكلات خانوادگي وي نيز مطرح شد. رئيس هيئت مديره پرسپوليس نيز مرا موظف كردند تمام تلاش را براي ادامه حضور قطبي در پرسپوليس به كار گيرم.
كاشاني ادامه داد: با توجه به مذاكرات مثبت، مقرر شد قطبي پس از فكر كردن به تمام موارد و مشاوره با خانوادهاش روز شنبه پاسخ نهايي را اعلام كند. اميدواريم شرايط فراهم شود تا در ليگ قهرمانان آسيا وي را همراه پرسپوليس ببينيم. كاشاني در خصوص وضعيت ديگر اعضاي كادر فني و بازيكنان در صورت ادامه حضور قطبي در پرسپوليس تصريح كرد: در صورتي كه قرارداد وي تمديد شود، در انتخاب كادر فني، بازيكنان و موارد داخل زمين اختيار تام دارد و مسائل خارج از زمين نيز برعهده من است.
وي خاطرنشان ساخت: قطبي به هيچ عنوان درخواست مبلغ زياد از باشگاه نكرده و در جلسه امروز با بزرگواري اعلام كرد حاضر است با پرسپوليس قرارداد سفيد امضا كند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در پايان گفت: نشست صبح اميدوار كننده نبود؛ اما جلسه بعدازظهر با پادرمياني سعيدلو نتايج مثبتي به همراه داشت. بسيار اميدواريم تا روز شنبه خبر تمديد قرارداد با قطبي را اعلام كنيم
مطلب مربوط به شماره ي 167 مجله هفتگي همشهري جوان ص 36 هستش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)