تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 357 از 949 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367407457857 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

دوست من اسم سرویس من اینه
    «سرویس 512Kbps با ترافیک ماهیانه نامحدود» سرعت دانلود من هم دقیقا همینه که میشه 64KBps. پس یعنی یک به هشت نشده. حرف من از اول همین یک چیز بوده و بس.
    بهتره در مورد کسی که نمیشناسید پیش داوری نکنید. بنده ارشد مکانیک سیالت دارم و بهتون اطمینان میدم به اندازه کافی کد نویسی کردم و خیلی هم بهش علاقه دارم، اگر وقت کنم حتما بیشتر کار می کنم در این زمینه. هر رشته ای مشکلات و سختی های خودش رو داره. مام زیاد کشیدیم.
    موفق باشید مهندس.
    پس لطفا بی زحمت در زمینه تخصصی شبکه و پهنای باند نظر اشتباه ندید چون هستن کسانی که اطلاعاتی از مبانی پهنای باند و شبکه ندارن، و با دیدن اطلاعات نادرست به اشتباه می افتن شما همین الآن زنگ بزنی به پشتیبانی ازشون بپرسی پهنای باند من از نظر تقسیم اشتراک در چه وضعیه بهتون میگه پهنای باندتون بین 8 نفر تقسیم شده و سرعت شما یک هشتمه. نمیگه که پهنای باندتون انحصاری برای شما بسته شده (1 به 1) یا این که هر وقت دلش خواست بشه 1 به 8...
    کد نویسی هم چیز خوبیه. چه واسه طراحی وب باشه، چه ساخت اپلیکیشن دستگاه و گجت، چه پروگرام کردن تراشه و ریزپردازنده و روتر. ولی قضیه پروگرام کردن روترها و مودم ها با بقیه برنامه نویسیا فرق میکنه. پیشنهاد میکنم جزوه شبکه رو دانلود کنی و با این الگوریتم ها آشنا بشی (البته الگوریتم ها ساختار کلی و کلاسیک داره که بشه تریس کرد)
    روزگار به کام
    Last edited by DariushGreat; 20-08-2014 at 10:57.

2. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

پس لطفا بی زحمت در زمینه تخصصی شبکه و پهنای باند نظر اشتباه ندید چون هستن کسانی که اطلاعاتی از مبانی پهنای باند و شبکه ندارن، و با دیدن اطلاعات نادرست به اشتباه می افتن شما همین الآن زنگ بزنی به پشتیبانی ازشون بپرسی پهنای باند من از نظر تقسیم اشتراک در چه وضعیه بهتون میگه پهنای باندتون بین 8 نفر تقسیم شده و سرعت شما یک هشتمه. نمیگه که پهنای باندتون انحصاری برای شما بسته شده (1 به 1) یا این که هر وقت دلش خواست بشه 1 به 8...
    کد نویسی هم چیز خوبیه. چه واسه طراحی وب باشه، چه ساخت اپلیکیشن دستگاه و گجت، چه پروگرام کردن تراشه و ریزپردازنده و روتر. ولی قضیه پروگرام کردن روترها و مودم ها با بقیه برنامه نویسیا فرق میکنه. پیشنهاد میکنم جزوه شبکه رو دانلود کنی و با این الگوریتم ها آشنا بشی (البته الگوریتم ها ساختار کلی و کلاسیک داره که بشه تریس کرد)
    روزگار به کام
    من که نفهمیدم کجای نظرم اشتباهه. ممنون میشم اون پاراگراف اول پست قبلیم رو دوباره بخونین و بهم بگین کجاش اشتباست.
    علاقه و نیازی به الگوریتم های شبکه ندارم.

4. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

من که نفهمیدم کجای نظرم اشتباهه. ممنون میشم اون پاراگراف اول پست قبلیم رو دوباره بخونین و بهم بگین کجاش اشتباست.
    علاقه و نیازی به الگوریتم های شبکه ندارم.
    بفرمایید این پست شماست:
    نه عزیز برای ۵۱۲ برنزی پهنای باندی که در اختیارمون میذارن همون ۵۱۲ هست. داون استریم هم همین مقدار ست میشه. بیشتر هم ست کنن تاثیری روی سرعت نداره

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بفرمایید این پست شماست:
    پس شما میگی من الان زنگ بزنم بگم خطم رو مثلا روی ۲ مگابیت ببندن سرعت دانلود زیادتر از ۶۴ کیلوبایت میشه؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ei8ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام.
    من سرویس DP-512-BU نامحدود داشتم دیروز به سایتش سر زدم دیدم بدون اینکه بدونم سرویسم به DP-256-SU نامحدود تغییر کرده!
    قضیه چیه؟ من همون سرویس سابقم رو میخوام، چرا تغییرش دادن؟
    جهت اطلاع ساکن مشهد هم هستم.
    لطفا راهنماییم کنید
    احتمالا شما هم از شرکت کیانت گرفتین؟!
    خیلی شرکت بدردنخوریه از پشتیبانی گرفته تا حساب و کتاب و...
    الان هم ظاهرا سرویسای 256 و 512 برنزی براشون به صرفه نبوده و حذفش کردن!!!!
    و شما مجبوری سرویس طلایی بگیری که با مالیاتش حدودا ماهی 40 تومن میشه

8. این کاربر از ei8ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

احتمالا شما هم از شرکت کیانت گرفتین؟!
    خیلی شرکت بدردنخوریه از پشتیبانی گرفته تا حساب و کتاب و...
    الان هم ظاهرا سرویسای 256 و 512 برنزی براشون به صرفه نبوده و حذفش کردن!!!!
    و شما مجبوری سرویس طلایی بگیری که با مالیاتش حدودا ماهی 40 تومن میشه
    این کیانت تو نمایشگاه هم اومده بود،شما ازش سرویس داشتی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

پس شما میگی من الان زنگ بزنم بگم خطم رو مثلا روی ۲ مگابیت ببندن سرعت دانلود زیادتر از ۶۴ کیلوبایت میشه؟
    نیازی نیست زنگ بزنی. به طور پیشفرض باید داون استریمت روی 4 مگابیت باشه. لطفا برو توی تنظیمات مودمت ببین روی این مقدار بسته شده یا نه

11. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

یواش یواش بحث داره از جاده منحرف میشه(داره فرهنگی میشه);

13. این کاربر از SAZEBIVAFA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

نیازی نیست زنگ بزنی. به طور پیشفرض باید داون استریمت روی 4 مگابیت باشه. لطفا برو توی تنظیمات مودمت ببین روی این مقدار بسته شده یا نه
    خب پس کجای حرف من اشتباه بود؟ الان اگر ۴ مگابیت باشه که یعنی حرف من درسته. «داون استریم بالاتر از ۵۱۲ هیچ تاثیری روی سرعت دانلود من نداره.»
    برای من قبلا روی ۵۱۲ بود ولی ازشون خواستم که روی دو مگ ببندن چون گاهی وقت ها از اکانت نامحدود ۲ مگ دوستم استفاده میکنم مشکل پهنای باند نداشته باشم.
    سرعت دانلودم وقتی داون استریم روی ۵۱۲ کیلوبیت بود برابر ۶۴ کیلوبایت بود.
    الان که داون استریم روی ۲۰۴۸ هست، سرعت بازم ۶۴ کیلوبایته. پس دوباره میگم، «داون استریم بالاتر از ۵۱۲ هیچ تاثیری روی سرعت دانلود من نداره.»

15. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

خب پس کجای حرف من اشتباه بود؟ الان اگر ۴ مگابیت باشه که یعنی حرف من درسته. «داون استریم بالاتر از ۵۱۲ هیچ تاثیری روی سرعت دانلود من نداره.»
    برای من قبلا روی ۵۱۲ بود ولی ازشون خواستم که روی دو مگ ببندن چون گاهی وقت ها از اکانت نامحدود ۲ مگ دوستم استفاده میکنم مشکل پهنای باند نداشته باشم.
    سرعت دانلودم وقتی داون استریم روی ۵۱۲ کیلوبیت بود برابر ۶۴ کیلوبایت بود.
    الان که داون استریم روی ۲۰۴۸ هست، سرعت بازم ۶۴ کیلوبایته. پس دوباره میگم، «داون استریم بالاتر از ۵۱۲ هیچ تاثیری روی سرعت دانلود من نداره.»

ای خدا عمر و عزتت بده منم همینو میگم
    تاثیر داره چون تقسیم شده که شده 512. راستی مگه داون استریمت اول 4 مگ نبود که میگی زنگ زدم گفتم بکنن 2 مگ؟!

17. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •