ای ول!!!!پس شروع میکنم به پول جمع کردن!!!!!!!!!!!!!![]()
ای ول!!!!پس شروع میکنم به پول جمع کردن!!!!!!!!!!!!!![]()
این بازی حتما ارزش 100 ها بار بازی کردن را خواهد داشت .
فقط اميدوارم بلايي كه سر FM3 اومد سر اين بازي نياد....![]()
سلام اقا علی ئه گلاين كدوم بازيه؟
forza motorsport 3 (اگه درست بگم)
چه بلایی ؟
پیشرفت نسخه به نسخش و در هر نسخه هم شکست GT و انتخاب بهترین بازی ژانر Racing اون سال ؟
یا امتیاز 9.5 از معتبر ترین رسانه بازی های کامپیوتری یعنی gamespot و میانگین امتیاز 9.4 و انتخاب بهترین و با گرافیک ترین بازی racing این نسل ؟
tekken 6 رو كسي بازي كرده آيا گرافيكش بي نقصه؟؟؟
anna فيم پايانيش چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
![]()
سلام .این بازی گرافیکش جز بازی های خوب حساب می شه و نمی توان جز بازی های درجه یک حساب کرد . تا اونجایی که من به چشم دیدم و از دوستان شنیدم نسخه ی PS3 این بازی گرافیک بالاتری نسبت به X360 داره . ( البته این تفاوت بیشتر تفاوت رزولویشن بازی هستش که در نسخه ی PS3 بهتره . )
همچنین کنترل این بازی در نسخه ی PS3 بسیار راحت و روان است تا نسخه ی کنسولی x360 . ( به دلیل دسته های PS3 انجام این بازی راحت تره )
دوست عزیز
من جفت نسخه های هر دو کنسول رو دیدم و خودم تست کردم
و هیچ تفاوتی باهم نداشتن
که اگه بخوام pro بررسی کنم نسخه ps3 یک مقدار تاریک تر بود که مثل اکثر بازی Multi
اما در مورد controller هم نظر شخصی شماست
چون خیلی ها 5 شماره قبلی این بازی رو با controller های PS Family بازی کردن و مطمنا بهش عادت کردن و باهاش راحتن
اما خود من و خیلی های دیگه کوچکترین مشکلی نداشتیم با دسته ها و کنترلش
که در کل با وجود شاهکار های از سری dead or alive همه عادت کردن
در کل ایرا زیادی به گرافیک این بازی بوده به خصوص تو قسمت campaign که خیلی ضعیف بود اما تو قسمت های arena و VS به نظر من باز هم به غیز از Water خود model ها عالی کار شده بودن
Last edited by pedram_sad; 20-04-2010 at 14:13.
ممنونم ولی هیمنطور که گفتم طبقه پایینی ما که هم X360 داره هم PS3 بازی رو در هر دو کنسول اجرا کرده بود و از رزولویشن پایینش خیلی گله داشت و گفت که PS3 خیلی بهتر بوده . ( نظر منم که دیدم همین بود . )
در باره ی کنترل که دیگه جای بحث نیست و همه ی منتقدین بازی دسته ی X360 رو مناسب برای بازی های رزمی نمی دونند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)