خواهش میکنم.
متاسفانه جواب سوال شما را نمیدونم؛ امیدوارم بقیه دوستان کمک کنند.
البته فکر کنم باید ماکرو نوشت برای این کار. این لینک را نگاه کنید، شاید خودتون به ایدهای رسیدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم.
متاسفانه جواب سوال شما را نمیدونم؛ امیدوارم بقیه دوستان کمک کنند.
البته فکر کنم باید ماکرو نوشت برای این کار. این لینک را نگاه کنید، شاید خودتون به ایدهای رسیدید:
با سلام
با كدهاي بالا نشد اما همون طور كه گفتيد با جستجو پيداش كردم فرمول اون به صورت زيره :
=RIGHT(CELL("FILENAME";F10);LEN(CELL("FILENAME";F1 0))-FIND("]";CELL("FILENAME";F10)))لينكش هم براي مطالعه بيشتر اينه :
" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
تکمیلی: نکته اصلی در تفاوت نتیجه CELL("FILENAME") و CELL("FILENAME";F10) بود. بنابراین همون کد قبلی، با این تغییر، جواب میده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
از منوی Home گزینه Condition formating راانتخاب کنید سپش برروی Hilight cell Rules کیلیک کنید وmore rulesراانتخاب نمایید
مانند تصویر مقادیر را وارد میکنید وبرروی دکمه format کیلیک می کنید از تب Fill رنگ مورد نظر را انتخاب میکنید (برای وصول رنگ سبز) وتمام پنجره ها را با ok می بندید
حال اگر کلمه وصول را وارد نمایید فقط سلول مورد نظر تغییر رنگ می دهد نه کل ردیف!!!!
Last edited by Darya-eng; 21-09-2012 at 18:55.
خوب من هم مشكلم همينه ديگه وگرنه اون رو كه خودم هم مي دونستم اخوي
من ميخوام وقتي نوشتم وصول شد كل سطر يه رنگ ، وقتي نوشتم در جريان وصول يه رنگ و و و
بزرگان لطف كنن ممنون ميشم
سلام
دوستان من مثلا تاریخ 05/11/91 رو تو یه سلول کپی میکنم یا تایپ میکنم و وقتی کارم تموم شد اونو تبدیل میکنه به 05/11/1991
چیکار باید بکنم که این کارو نکنه؟
ممنون
سلام به همه عزیزان
من یدونه ماکرو نیاز دارم که اطلاعات سلولهای نوشته شده به صورت عمودی رو از تعدادی فایل اکسل جمع آوری کنه و همه رو در یک فایل به صورت سلول های افقی کپی کنه
حدود 1000 تا فایل اکسل هست که هر کدوم اطلاعات یه شخصه، حالا میخوام همه بشن یدونه فایل و اطلاعات هر شخص بشه یک صطر
ممنونم دوستان
[یه سؤال ساده در مورد جمع سلولها در شیت دیگر]آقایون ، خانوما کسی نیست این سوال ما رو جواب بده ؟؟ ازتون خواهش کردم! ===قدیما الکی تو تاپیکها می چرخیدیم و جوابهایی رو که بلد بودیم دریغ نمی کردیم...این که سؤال راحتیه:
یه سؤال در مورد اضافه شدن جمع اعداد داشتم:
مثلأ در سلول A1 عدد 100 باشد، در شيت دوم سلول B1 حاصل جمع آن يعني 100 باشد.زماني که عدد اول را پاک کرده ام در شيت دوم همچنان باقيمانده عدد 100 را نشان دهد.
حال سؤال اينجاست که چه فرمولي را بايد بنويسم ؟ که : اگر در سلول A1 عدد 50 را بنويسم حاصل جمع اضافه شده در شيت دوم عدد 150 را نشان دهد؟؟ و اگر کلأ سلول A1 را در شيت اول پاک کنم - همچنان عدد 150 در شيت دوم باقي بماند؟
قبلأ از کمکي که به اينجانب کرديد ، نهايت تشکر را دارم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)