سلام دوست عزيز
چطورى فهميدين افتادين ٠١ ؟
مگه كدهاي تير ماه اعلام شده؟
سلام دوست عزيز
چطورى فهميدين افتادين ٠١ ؟
مگه كدهاي تير ماه اعلام شده؟
سلام
با توجه به شرایطی که دارید اگه پایگاه قبول کنه 6 ماه کسری رو میدن بهتون . به شرطی که شهری که دانشجو بودید با شهری که تو پایگاهش هستید یکی باشه یا فاصلش خیلی کم باشه ! مسئولان پایگاه بامبول ! در نیارن ! قوانین خدمت عوض نشه و کسری بسیج رو کم نکنن !
در مورد محل خدمت هم قبل از ارسال دفترچه به سپاه شهرتون مراجعه کنید و مدارکتون رو نشون بدید و درخواست پذیرش کنید ، اگه مشکلی پیش نیاد خودشون پذیرشتون میکنن و همونجا مشغول میشید ! البته همواره ممکنه چند نفری این مراحل رو برن و بدشانسی بیارن و خدمتشون جای دیگه ای بیفته ! اگه پارتی خوبی داشته باشی همیشه پادشاهی وگرنه با هر شرایطی هم که داشته باشی ممکنه خدمتت سخت بشه !
نوشته شده توسط abbaskhani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نبود 14 ماه دیگه
نوشته شده توسط abbaskhani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شد نبود 9 ماه دیگههمینجوری ادامه میدیم
نبود 120 روز دیگه![]()
تو شهر خودم دانشگاه هستم همونجا هم عضو بسیجم .
خوب با این شرایط شاید به مشکل کمتری بربخورید ! بودن دوستانی که چون فاصله ی شهر خودشون با جایی که دانشجو بودن زیاد بوده بسیج اون مدت زمانی رو که دانشجو بودن جزو فعال حسابشون نکرده و کسری نداده بهشون !
سربازی من مربوط به بنیاد نخبگان نیروهای مسلح هست که طرح برداشتم برا سربازیم
الان آموزشیم مونده اون روز ستادکل بودم میگفت می افتی 01
سلام دوستان
منم تاریخ اعزامم 1 تیر ماهه.
برای کسری ها از کی باید اقدام کرد؟
چه زمانی مشخص میشه کجا میفتیم؟
سلام
1- 7-10 روز مونده به اعزام معلوم میشه
2-بعد از آموزشی تموم شد برو دنبال کسری
3-
سلام دوستان عزیز
من برگه سبزمو همین چهارشنبه ای که گذشت گرفتم، به مسئل پلیس+10 گفتم بزنه برای ماه 6، زد ولی جا نداشت افتادم برای ماه 8
من فوق لیسانس دارم و ساکن تهرانم، بنظرتون الان با توجه به شرایطم تعجیل بزنم میفته ماه 6 ؟ "گفتن باید 48 ساعت بگذره از درخواست اولیه برای درخواست تعجیل دادن یعنی یکشنبه درخواست بدهم "
من ماه 8 برایم خیلی دیره، دوستان اطلاع دارن تعجیل الان بزنم ماه 6 میفتم یا نه؟ احتمالش چقدره؟
دم همتون گرم
دوستان کسی نمیدونه که اگه امریه بگیریم و بعد معافیت تحصیلی بخوریم داستان چی میشه؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)