تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3568 از 4105 اولاول ... 256830683468351835583564356535663567356835693570357135723578361836684068 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,671 به 35,680 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام

من آذر ماه 94 درخواست معافیت کفالت پدر داده بودم. پدرم نیازمند مراقبت است.

یکسری مسائل و کار های اداری و کمیسیون رفتیم و آخرین موردش بعد از کمیسیونی که داخل نظام وظیفه رفتیم برگزار شد که تاریخ 28 بهمن 94 بود.

بعد از اون به من گفتن باید پدرت 3 بار سابقه بستری توبیمارستان داشته باشه که نداشت (1 بار بود).

من از اون موقع پدرم رو بردم برای بستری کردن و هنوز هم از طرف بیمارستان کار هاش تموم نشده.

اما چون از 28 بهمن سال قبل به اینور کار جلو نرفته میگن پرونده ات باطل میشه. من باید چیکار کنم؟

مورد دوم هم اینکه به من گفتن پرونده ات اگه باطل باشه، اعزام به خدمت برات صادر میشه، در حالی که من الان دانشجو هستم و معافیت تحصیلی دارم و اگر خدای نکرده معافیت کفالت نگرفتم، میخوام فعلا درسم رو ادامه بدم و بعد از اون برم خدمت.

که اگه معافیتم باطل بشه، خب همه چیز خراب میشه. خواستم بدونم این حقیقت داره که معافیت ام رو باطل می کنن یا فقط منو ترسوندن که زودتر مدارک ببرم؟

ممنون از دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان من به 2 تا سازمان درخواست امریه دادم (نامه درخواست + کپی برگ اعزام و برگه دانشگاه)

تو اینترنت پره که اگر 2 جا اقدام جفتش رو حذف میکنن؛ ولی خوب من فقط درخواست دادم و برگه تعهد نامه نیاوردن کسری، کپی کارت ملی شناسنامه، اصل برگ اعزام و... ندادم گفتن که تماس میگیریم... مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

کسی اینجا هست که پدرش کارت دوره احتیاط هم داشته باشه و با اون امریه گرفته باشه و ...؟؟؟
    من چون پدرم کارت ایثار نداره کپی کارت دوره احتیاط (6 ماه) رو دادم ببینم قبول میکنن بعنوان خانواده ایثارگر یا ....

tnx

داره خودمونی میشه sajjadm1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    منم وضعیتم تقریبا مثل شماست یعنی معافیت تحصیلی دارم درخواست معافیت کفالتم دادم(معاف هم نمیشم) یعنی اگه معاف نشم معافیت تحصیلیمم باطل میشه؟؟ اگه فهمیدید به منم بگید. ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

درود به همۀ دوستان. بالاخره این قصه هم داره تموم میشه - 10 روز تا پایان - آغاز شمارش معکوس
    خدمت سربازی با همه سختیاش رو به پایان است ...

5. 3 کاربر از faridnavabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    منم وضعیتم تقریبا مثل شماست یعنی معافیت تحصیلی دارم درخواست معافیت کفالتم دادم(معاف هم نمیشم) یعنی اگه معاف نشم معافیت تحصیلیمم باطل میشه؟؟ اگه فهمیدید به منم بگید. ممنون
    سلام
    مگه دوستان دفترچه خدمت فرستادن؟! شما برای اینکه مدارک رو برا اعزام تحویل بدید باید نامه ی لغو معافیت تحصیلیتون از طرف دانشگاه صادر بشه که اونم بعد از فارغ التحصیلی صورت میگیره!
    در مورد دوست اولمون که به امکان زیاد به نظام وظیفه نگفتن که دانشجو هستن! وگرنه اونجوری پاسخ نمیدادن!
    جای نگرانی نیست و میتونید ادامه تحصیل بدید، فقط دانشجو بودنتون رو به نظام وظیفه اعلام بکنید! ( حتما دانشگاه یه اشتغال به تحصیل بهتون داده اونو نشون بدید کافیه)
    Last edited by alex_love; 09-05-2016 at 20:47.

7. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sajjadm1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام
    اونوقت که من پرونده کامل کردم تابستان بود و من هنوز وارد دانشگاه نشده بودم و بهم گفت اگه به هر علتی معاف نشوم باید برم سربازی بعد فرستادنمون بیمارستان نیروی انتطامی و دوتا دکتر پدرم را دیدن و یه برگه بهمون دادن که منتطر باشیم تا پرونده مون بیاد حوزه و اطلاع بدن و ما بریم کمسیون پزشکی اما هر چی منتطر موندم خبری نشد و هر چی هم زنگ زدم بهشون نتیجه ای نگرفتم تا اینکه چند هفته پیش رفتم سایت نظام وظیفه دیدم به تاریخ حدود سه ماه قبل (اسفند 94) زده عدم معافیت الان هم من از دانشگاه انصراف دادم تا از مهلت یکسال معافیت پس از تحصیل استفاده کنم و یکبار دیگر کنکور دهم البته اگر با توجه به این موضوع معافیت تحصیلیم باطل نشود و یک سوال دیگر اینکه ایا میتوانم مجددا درخواست معافیت کفالت بدهم؟؟؟

سلام
    مگه دوستان دفترچه خدمت فرستادن؟! شما برای اینکه مدارک رو برا اعزام تحویل بدید باید نامه ی لغو معافیت تحصیلیتون از طرف دانشگاه صادر بشه که اونم بعد از فارغ التحصیلی صورت میگیره!
    در مورد دوست اولمون که به امکان زیاد به نظام وظیفه نگفتن که دانشجو هستن! وگرنه اونجوری پاسخ نمیدادن!
    جای نگرانی نیست و میتونید ادامه تحصیل بدید، فقط دانشجو بودنتون رو به نظام وظیفه اعلام بکنید! ( حتما دانشگاه یه اشتغال به تحصیل بهتون داده اونو نشون بدید کافیه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

با سلام
    دوستانی که آموزشی تو پادگان 01 تهران بودم میشه راهنمایی و آمار بدن چطوره
    از نظر
    1 - غذا
    2 - برخورد
    3 - مرخصی
    من اول تیر اونجا هستم و از طرفی همزانی با ماه مبارک رمضان
    خیلی ممنون و خدا خیرتون بده

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام
    اونوقت که من پرونده کامل کردم تابستان بود و من هنوز وارد دانشگاه نشده بودم و بهم گفت اگه به هر علتی معاف نشوم باید برم سربازی بعد فرستادنمون بیمارستان نیروی انتطامی و دوتا دکتر پدرم را دیدن و یه برگه بهمون دادن که منتطر باشیم تا پرونده مون بیاد حوزه و اطلاع بدن و ما بریم کمسیون پزشکی اما هر چی منتطر موندم خبری نشد و هر چی هم زنگ زدم بهشون نتیجه ای نگرفتم تا اینکه چند هفته پیش رفتم سایت نظام وظیفه دیدم به تاریخ حدود سه ماه قبل (اسفند 94) زده عدم معافیت الان هم من از دانشگاه انصراف دادم تا از مهلت یکسال معافیت پس از تحصیل استفاده کنم و یکبار دیگر کنکور دهم البته اگر با توجه به این موضوع معافیت تحصیلیم باطل نشود و یک سوال دیگر اینکه ایا میتوانم مجددا درخواست معافیت کفالت بدهم؟؟؟
    خوب دوست عزیز یعنی شما از تابستون که کمسیون تشکیل شده و مراحل انجام شده فقط چند بار تلفنی پیگیر ماجرا بودید ؟! خوب عزیز جان اینطور که اگه فردا برا شما اعزام صادر بشه که باید برید خدمت ! مشخصا تو این تشکیلات کسی برای سرباز دعوتنامه ارسال نمیکنه یا پیگیر کارش نیست که بهش خبر بده که مثلا وضعیتت فلان شده ! باید خودتون یک هفته بعد میرفتید نظام وظیفه و پیگیر میشدید ! و هر هفته این کار رو تکرار میکردید ! الان هم فردا هم برید پلیس +10 و هم برید نظام وظیفه ی شهرتون ، قسمت معافیت تحصیلی، مشخصاتتون رو بگید و وضعیتتون رو جویا باشید ! از پلیس +10 شرایط اعضامتون رو جویا باشید و برگ اماده به خدمت بخواید ببینید براتون صادر شده یا نه و از نظام وظیفه هم شرایط و وضعیت معافیت تحصیلیتون رو بپرسید . سایت های نظام وظیفه اپدیت نیستن و اطلاعاتشون هم ناقصه ! حتما پیگیر باشید تا حقتون خورده نشه !
    اره میتونید ! شما اگه همون زمان هم دقیق بعد از رد شدن درخواستتون برای کفالت مجدد اعتراض میکردید دکترهای معالج تغییر میکردن و دکترهای کمسیون هم عوض میشدن و شاید نظرشون مغایر با دکترای قبلی میبود ! بهرحال کوتاهی کردید پیگیر باشید تا دیر نشده !

11. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

با سلام
    دوستانی که آموزشی تو پادگان 01 تهران بودم میشه راهنمایی و آمار بدن چطوره
    از نظر
    1 - غذا
    2 - برخورد
    3 - مرخصی
    من اول تیر اونجا هستم و از طرفی همزانی با ماه مبارک رمضان
    خیلی ممنون و خدا خیرتون بده
    سلام دوست عزيز

چطورى فهميدين افتادين ٠١ ؟

مگه كدهاي تير ماه اعلام شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان دانشجو هستم و دو ترم دیگه تموم میکنم .
    شرایطم هم به این صورته .
    از تاریخ 18/2/1390 بسیج فعال شدم .
    برگ سبز دوره های آموزشی سپاه رو دارم .
    الان داخل دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه فعالیت میکنم ( مسئول ارتباطات)
    من آخرای 96 یا حداکثر تو سال 97 دفترچه بگیرم وضعیت خدمتم چجوری میشه مقدار کسری و محل خدمت و ...
    با توجه به اینکه برگ سبز دارم احتمال اینکه تو سپاه منطقه باشم هست یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •