تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3568 از 3745 اولاول ... 25683068346835183558356435653566356735683569357035713572357836183668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,671 به 35,680 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

گویا کلا شانسه
    چون من با snr 6.7 سال هاست که قطعی ندارم... و tplink هستم
    اما ایسوس وایرلس رو‌ وسط استفاده قطع میکرد و‌تا وقتی مودم رو خاموش روشن نمیکردم ( البته دکمه وایرلس داشت و میشد با اونم کار کرد) ، وصل نمیشد
    با سلام یک سری از مودم های ایسوس به نام n12 b1 که منم داشتم وایرلسشون قطع میشد که من بردم نمایندگی و چون دیگه از اون مودم نداشتن بهم n14 دادن که دیگه وایرلس درست کار میکنه و از نظر snr هم عالی هست و منم همین ایسوس رو پیشنهاد میکنم البته به نظر دیگران هم کاملا احترام میذارم که هر چیزی که دوست دارن بخرن و امیدوارم براشون بهترین کارایی رو داشته باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    اگر سیم کارت آسیاتک یا تلفن ثابت اون رو ثبت نام کنیم میشه با اکانت ای دی اس ال که داریم در جاهای دیگه استفاده کنیم ؟ اصلا این سیم کارت یا تلفن ثابت آسیاتک چه مزیتی داره؟
    Last edited by soroori2; 20-04-2018 at 19:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

پروفایل گیم براتون وصل کردن یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این مخابرات بی همه چیز از چهارشنبه کابل برگردون کرده بدون اینکه اعلام کنه به مدت حداکثر 3 روز،پنجشنبه تلفن وصل شد ، چراغ خط مودم روشنه ولی اینترنت قطعه کلی باهاش ور رفتم فکر کردم مشکل از مودمه یا سیستم چقدر زنگ زدم پشتیبانی

الان زنگ زدم میگه احتمالا فیبر شده به همین راحتی مخابرات هر کاری میخواد میکنه این شرکت ها هم لال هستن

الان چه چکار کنم ؟ من یه قرون به مخابرات نمیدم،این سرویس بی سیم آسیانک چجوریه وضعیتش ؟ ببینید چقدر ضرر زدن به ما،منتظر باشید گریبان شما ها رو هم میگیرن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

این مخابرات بی همه چیز از چهارشنبه کابل برگردون کرده بدون اینکه اعلام کنه به مدت حداکثر 3 روز،پنجشنبه تلفن وصل شد ، چراغ خط مودم روشنه ولی اینترنت قطعه کلی باهاش ور رفتم فکر کردم مشکل از مودمه یا سیستم چقدر زنگ زدم پشتیبانی

الان زنگ زدم میگه احتمالا فیبر شده به همین راحتی مخابرات هر کاری میخواد میکنه این شرکت ها هم لال هستن

الان چه چکار کنم ؟ من یه قرون به مخابرات نمیدم،این سرویس بی سیم آسیانک چجوریه وضعیتش ؟ ببینید چقدر ضرر زدن به ما،منتظر باشید گریبان شما ها رو هم میگیرن
    این یعنی چی
    بدون اینکه در نظر بگیرن شما مشترک سرویس ADSL هستید خط شما رو فیبر کردن و الان نه مخابرات جوابگو هست نه آسیاتک؟
    به 195 شکایت کردید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این یعنی چی
    بدون اینکه در نظر بگیرن شما مشترک سرویس ADSL هستید خط شما رو فیبر کردن و الان نه مخابرات جوابگو هست نه آسیاتک؟
    به 195 شکایت کردید؟
    دقیق بخوام بگم،من هی میدیدم چراغ اینترنت سبز میشه قرمز میشه،بعد کلا قرمز شد پشتیبانی به من میگفت من چراغ ندارم اینجا ولی من داشتم،بعد رفتم با یه مودم ساده دیگه امتحان کردم دیدم چراغ اینترنت خاموشه کلا فهمیدم مودم باگی چیزی داره حتما حق با پشتیبانیه،آسیا قرار شد پیگیری کنه زنگ بزنه هنوز خبری نشده،من جواب جواب قطعی بگیرم شکایت میزنم ولی بعید میدونم کاری پیش بره چون فیبر شده رفته، 99% فیبره چون پدرم پیمانکارش رو پنجشنبه دیده بود پرسیده بود گفته بود داریم فیبر نوری میکنیم تا بعد از ظهر درست میشه که همون بعد از ظهر تلفن وصل شد ولی نت نه ! حالا احتمالا این چراغ لینک هم که روشنه الکیه چون به چند نفر از پشتیبانی صحبت کردم همشون گفتن من چراغ نمیبینم روشن باشه

---------------------

خوب همونی شد که گفتم،امروز هم درخواست تخلیه زدم و شکایت هم زدم،آسیا اصلا یه قدم هم برنداشت برای حل مشکل،همش خودم زنگ میزدم،به ناچار فعلا تا وقتی انحصاریه مخابرات میگیرم،گیری افتادیم دست اینا
    Last edited by arming900; 24-04-2018 at 14:30.

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دقیق بخوام بگم،من هی میدیدم چراغ اینترنت سبز میشه قرمز میشه،بعد کلا قرمز شد پشتیبانی به من میگفت من چراغ ندارم اینجا ولی من داشتم،بعد رفتم با یه مودم ساده دیگه امتحان کردم دیدم چراغ اینترنت خاموشه کلا فهمیدم مودم باگی چیزی داره حتما حق با پشتیبانیه،آسیا قرار شد پیگیری کنه زنگ بزنه هنوز خبری نشده،من جواب جواب قطعی بگیرم شکایت میزنم ولی بعید میدونم کاری پیش بره چون فیبر شده رفته، 99% فیبره چون پدرم پیمانکارش رو پنجشنبه دیده بود پرسیده بود گفته بود داریم فیبر نوری میکنیم تا بعد از ظهر درست میشه که همون بعد از ظهر تلفن وصل شد ولی نت نه ! حالا احتمالا این چراغ لینک هم که روشنه الکیه چون به چند نفر از پشتیبانی صحبت کردم همشون گفتن من چراغ نمیبینم روشن باشه

---------------------

خوب همونی شد که گفتم،امروز هم درخواست تخلیه زدم و شکایت هم زدم،آسیا اصلا یه قدم هم برنداشت برای حل مشکل،همش خودم زنگ میزدم،به ناچار فعلا تا وقتی انحصاریه مخابرات میگیرم،گیری افتادیم دست اینا
    مخابرات از وقتی افتاده دست سپاه
    ککش هم نمیگزه،کاری نمیتونی بکنی.

8. این کاربر از rahyarpaul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مخابرات از وقتی افتاده دست سپاه
    ککش هم نمیگزه،کاری نمیتونی بکنی.
    گفتم که در جریان باشید اگه تلفن قطع شد خودتون رو برای کوچ اجباری آماده کنید،خیلی گشتم برای اینترنت بی سیم خیلی گرونه،ایرانسل هم که نمیصرفه برای همبن میدونن مجبوری بری مخابرات اینکارو میکنن

10. این کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    آسیاتک بسته " سرويس اينترنت پرسرعت 4 مگابيت غيرحجمي ويژه97آستانه مصرف منصفانه 1200 گيگ در ماه " رو برداشته است .

12. این کاربر از soroori2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

الآن محدودیت سرعت برای سرویسا اعمال میشه؟؟
    مثلا سرویس با سرعت 1 مگ سرعتش همون 1 مگ هست یا آزاده؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •