سلام بچه ها
بهترین راه رفت و آمد از پادگان اردکان به تهران چیه؟
مثلا بریم اردکان از اونجا با آژانس بریم پادگان؟
پادگان تاکسی خطی نداره؟
من دوشنبه باید ساعت ۶ صبح پادگان باشم![]()
سلام بچه ها
بهترین راه رفت و آمد از پادگان اردکان به تهران چیه؟
مثلا بریم اردکان از اونجا با آژانس بریم پادگان؟
پادگان تاکسی خطی نداره؟
من دوشنبه باید ساعت ۶ صبح پادگان باشم![]()
سلام
من واریکوسل گرید 3 + کیست داخل بیضه + شولی عدسی چشم چپ + عارضه سینه کفتری + سابقه شکستگی هر دو دست + پایین بودن پلاکت خون (نمیدونم مقدارشو) دارم
جوری شد واریکوسل و مشکل عدسی و پلاکت خون رو بعد ارسال دفترچه متوجه شدم و دیگه نرفتم برای کومیسیون که دفترچه باطل نشه.
حالا به نظرتون با این موارد معاف دایم میشم یا رزم؟
یک سوال مهمی که ذهنمو درگیر کرده اینه که اگه در صورت معاف از رزم، برای استخدام در شغل دولتی مشکل پیدا میکنم؟
اصلا معاف از رزم بگیریم خوبه؟ چون شنیدم اونی که سالمه با اسلحه و اونی که معاف از رزمه بدون اسلحه پاس میده !
Last edited by IRFI; 08-05-2016 at 09:00.
بچه ها کسی که برای معافیت اقدام کنه و بره برای کمیسیون پیش پزشکان متخصص و بعد از اون که قراره بره کمیسیون نهایی نظام وظیفه، در این بین اگه یکی از این اداره ها در ارسال پرونده تاخیر کنه (مثلا یه ماه تاخیر کنه) مشمول غیبت میخوره ؟
سلاماصلا معاف از رزم بگیریم خوبه؟ چون شنیدم اونی که سالمه با اسلحه و اونی که معاف از رزمه بدون اسلحه پاس میده !
در واقع تنها فرقش همینه که نگهبانی با سلاح گرم نداره و گرنه با سر نیزه یا فانسقه باید نگهبانی داد!
البته نگهبانی با سلاح گرم فقط برای یگان پاسدار یا قراول هستش!
خواهشا یکی که یگان رفته بگه روز اول که میرم یگان چکار کنم؟؟
یکی گفت بگو هیجی بلد نیستم....
اقا یکی نیست دوخط راهنمایی بنویسه؟؟
سلام
گرید 3 واریکوسل معاف دائم هست ! بقیش رو هم میتونید تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کنید ! به امکان خیلی زیاد معاف دائم میشید .
برخی از ادارات به برخی از معاف از رزمی ها گیر میدن . معاف از رزمی چشم میتونه مشکل ساز باشه . البته خیلی از ادارات هم اصلا توجهی به این مورد ندارن .
فرق زیادی بین پاسداری با اسلحه و بدون اسلحه هست ! اتفاق همیشه ممکنه بیفته هرچند هم همیشه مراقب باشید ! یکی از دوستان بودن که اسلحه ی اماده از دستشون افتاده بود و دو تا انگشتشون رو زده بود ! حالا شانس اورد فقط انگشتت رو زده بود ! یکی از دوستان هم بود که سر پست خوابیده بود و افسر جانشین اسلحش رو برداشته بود ! سه ماهی تنبیهی منتقل شد به زاهدان ! این موارد برای بدون اسلحه که بوجود نمیاد ! البته یگان به یگان شرایط فرق داره شاید با معاف از رزم شاهانه خدمت کنید شاید هم فرقی با بقیه نداشته باشید !!
سلام
نه غیبت نیست ، خودشون حل میکنن این مورد رو !
سلام
اون که میگن بگو هیچی بلد نیستم برا اموزشیه ! اتفاقا تو یگان باید یکسری از توانایی ها رو بگید ! کاراریی مثل کامپیوتر و عکاسی و تایپ و ... ! اگه اینا رو نگید ممکنه به قسمت های نامعلومی برید یا هر از گاهی بندازنتون یه قسمت !
البته یگان و شرایط قسمت هارو حتما از قدیمی های یگان بپرسید بعد به تواناییهاتون اشاره کنید ! مثلا شاید قسمت ترابری یگان به نظر راحت برسه اما یکی از دوستان ما که مکانیکی هم بلد بود برخلاف توصیه ما توانایی خودش رو بروز داد و وقتی ساعت 2 ما از قسمت میرفتیم اسایشگاه ایشون تا 5 بعد از ظهر زیر ماشین های داغون در حال کار بودن ! حتما از قدیمی های موجود در اون یگان شرایط رو بپرسید راهنماییتون میکنن (سربازا منظورمه ! )
ممنون دوست عزیز. این کمیسیون نهایی چی هست؟
این دوستم رفته بیمارستان پیش متخصصین و اونجا کمیسیون شرکت کرده الان قراره دوباره بره نظام وظیفه یا یه بیمارستان دیگه؟ پیش متخصصین جدید یا عمومی ؟
قربان شما
کمسیون اخر تو نظام وظیفه صورت میگیره، چند تا دکتر متخصص هستن که شاید همون دکتری که تو بیمارستان هم رفتن پیشش هم جزو اونا باشن. اونجا نظر قطعی رو بهش میگن که معافه یا نه. باید خودش بره نظام وظیفه و دعوتنامه ی کمسیون رو بگیره.
کسی از دوستان اطلاعی نداره ؟
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)