تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3567 از 4105 اولاول ... 256730673467351735573563356435653566356735683569357035713577361736674067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,661 به 35,670 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

14 مسیر پادگان اردکان یزد

سلام بچه ها
    بهترین راه رفت و آمد از پادگان اردکان به تهران چیه؟
    مثلا بریم اردکان از اونجا با آژانس بریم پادگان؟
    پادگان تاکسی خطی نداره؟
    من دوشنبه باید ساعت ۶ صبح پادگان باشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    من واریکوسل گرید 3 + کیست داخل بیضه + شولی عدسی چشم چپ + عارضه سینه کفتری + سابقه شکستگی هر دو دست + پایین بودن پلاکت خون (نمیدونم مقدارشو) دارم
    جوری شد واریکوسل و مشکل عدسی و پلاکت خون رو بعد ارسال دفترچه متوجه شدم و دیگه نرفتم برای کومیسیون که دفترچه باطل نشه.
    حالا به نظرتون با این موارد معاف دایم میشم یا رزم؟
    یک سوال مهمی که ذهنمو درگیر کرده اینه که اگه در صورت معاف از رزم، برای استخدام در شغل دولتی مشکل پیدا میکنم؟
    اصلا معاف از رزم بگیریم خوبه؟ چون شنیدم اونی که سالمه با اسلحه و اونی که معاف از رزمه بدون اسلحه پاس میده !
    Last edited by IRFI; 08-05-2016 at 09:00.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها کسی که برای معافیت اقدام کنه و بره برای کمیسیون پیش پزشکان متخصص و بعد از اون که قراره بره کمیسیون نهایی نظام وظیفه، در این بین اگه یکی از این اداره ها در ارسال پرونده تاخیر کنه (مثلا یه ماه تاخیر کنه) مشمول غیبت میخوره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اصلا معاف از رزم بگیریم خوبه؟ چون شنیدم اونی که سالمه با اسلحه و اونی که معاف از رزمه بدون اسلحه پاس میده !
    سلام
    در واقع تنها فرقش همینه که نگهبانی با سلاح گرم نداره و گرنه با سر نیزه یا فانسقه باید نگهبانی داد!
    البته نگهبانی با سلاح گرم فقط برای یگان پاسدار یا قراول هستش!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خواهشا یکی که یگان رفته بگه روز اول که میرم یگان چکار کنم؟؟
    یکی گفت بگو هیجی بلد نیستم....

اقا یکی نیست دوخط راهنمایی بنویسه؟؟

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام
    من واریکوسل گرید 3 + کیست داخل بیضه + شولی عدسی چشم چپ + عارضه سینه کفتری + سابقه شکستگی هر دو دست + پایین بودن پلاکت خون (نمیدونم مقدارشو) دارم
    جوری شد واریکوسل و مشکل عدسی و پلاکت خون رو بعد ارسال دفترچه متوجه شدم و دیگه نرفتم برای کومیسیون که دفترچه باطل نشه.
    حالا به نظرتون با این موارد معاف دایم میشم یا رزم؟
    یک سوال مهمی که ذهنمو درگیر کرده اینه که اگه در صورت معاف از رزم، برای استخدام در شغل دولتی مشکل پیدا میکنم؟
    سلام
    گرید 3 واریکوسل معاف دائم هست ! بقیش رو هم میتونید تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کنید ! به امکان خیلی زیاد معاف دائم میشید .
    برخی از ادارات به برخی از معاف از رزمی ها گیر میدن . معاف از رزمی چشم میتونه مشکل ساز باشه . البته خیلی از ادارات هم اصلا توجهی به این مورد ندارن .
    فرق زیادی بین پاسداری با اسلحه و بدون اسلحه هست ! اتفاق همیشه ممکنه بیفته هرچند هم همیشه مراقب باشید ! یکی از دوستان بودن که اسلحه ی اماده از دستشون افتاده بود و دو تا انگشتشون رو زده بود ! حالا شانس اورد فقط انگشتت رو زده بود ! یکی از دوستان هم بود که سر پست خوابیده بود و افسر جانشین اسلحش رو برداشته بود ! سه ماهی تنبیهی منتقل شد به زاهدان ! این موارد برای بدون اسلحه که بوجود نمیاد ! البته یگان به یگان شرایط فرق داره شاید با معاف از رزم شاهانه خدمت کنید شاید هم فرقی با بقیه نداشته باشید !!

بچه ها کسی که برای معافیت اقدام کنه و بره برای کمیسیون پیش پزشکان متخصص و بعد از اون که قراره بره کمیسیون نهایی نظام وظیفه، در این بین اگه یکی از این اداره ها در ارسال پرونده تاخیر کنه (مثلا یه ماه تاخیر کنه) مشمول غیبت میخوره ؟
    سلام
    نه غیبت نیست ، خودشون حل میکنن این مورد رو !

7. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

خواهشا یکی که یگان رفته بگه روز اول که میرم یگان چکار کنم؟؟
    یکی گفت بگو هیجی بلد نیستم....

اقا یکی نیست دوخط راهنمایی بنویسه؟؟
    سلام

اون که میگن بگو هیچی بلد نیستم برا اموزشیه ! اتفاقا تو یگان باید یکسری از توانایی ها رو بگید ! کاراریی مثل کامپیوتر و عکاسی و تایپ و ... ! اگه اینا رو نگید ممکنه به قسمت های نامعلومی برید یا هر از گاهی بندازنتون یه قسمت !

البته یگان و شرایط قسمت هارو حتما از قدیمی های یگان بپرسید بعد به تواناییهاتون اشاره کنید ! مثلا شاید قسمت ترابری یگان به نظر راحت برسه اما یکی از دوستان ما که مکانیکی هم بلد بود برخلاف توصیه ما توانایی خودش رو بروز داد و وقتی ساعت 2 ما از قسمت میرفتیم اسایشگاه ایشون تا 5 بعد از ظهر زیر ماشین های داغون در حال کار بودن ! حتما از قدیمی های موجود در اون یگان شرایط رو بپرسید راهنماییتون میکنن (سربازا منظورمه ! )

9. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز. این کمیسیون نهایی چی هست؟
    این دوستم رفته بیمارستان پیش متخصصین و اونجا کمیسیون شرکت کرده الان قراره دوباره بره نظام وظیفه یا یه بیمارستان دیگه؟ پیش متخصصین جدید یا عمومی ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

ممنون دوست عزیز. این کمیسیون نهایی چی هست؟
    این دوستم رفته بیمارستان پیش متخصصین و اونجا کمیسیون شرکت کرده الان قراره دوباره بره نظام وظیفه یا یه بیمارستان دیگه؟ پیش متخصصین جدید یا عمومی ؟
    قربان شما
    کمسیون اخر تو نظام وظیفه صورت میگیره، چند تا دکتر متخصص هستن که شاید همون دکتری که تو بیمارستان هم رفتن پیشش هم جزو اونا باشن. اونجا نظر قطعی رو بهش میگن که معافه یا نه. باید خودش بره نظام وظیفه و دعوتنامه ی کمسیون رو بگیره.

12. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان در صورتی که قبل از آموزشی و دریافت برگه سفید برای پذیرش از ارگانی اقدام کنیم و پذیرش بشیم آیا در هنگام دریافت برگه سفید در اون قید میشه که در محلی پذیرش شدیم یا نه ؟
    اسم اون ارگان رو مینویسن یا کدش رو ؟
    کسی از دوستان اطلاعی نداره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •