کاش این کارو می کردید !!وحید منو بردیا توی تعطیلات کریسمس پارسال میخواستیم این کارو با mimihansoon بکنیم ولی از آخر عاقبتش بعد از تعطیلات ......![]()
کاش این کارو می کردید !!وحید منو بردیا توی تعطیلات کریسمس پارسال میخواستیم این کارو با mimihansoon بکنیم ولی از آخر عاقبتش بعد از تعطیلات ......![]()
علي چرا نمياي تو ترايب؟؟؟
فعاليتت از برديا كه بازي را ترك كرده خيلي كمتره
الان كلي مشكل ديپلماسي داريم
مصطفي
این چی بود آخرش ول دادی ؟
علي چرا نمياي تو ترايب؟؟؟
فعاليتت از برديا كه بازي را ترك كرده خيلي كمتره
الان كلي مشكل ديپلماسي داريم
مصطفي
حاجی شرمنده این چند روزه هی همه چی یادم میره الان left میکنمشون
اقا رایت بکنشون !!حاجی شرمنده این چند روزه هی همه چی یادم میره الان left میکنمشون
ممکنه بهشون بر بخوره ها !!![]()
بالاخره یکی تو این تاپیک منو درک کرد
------------
مصطفی راس میگه اون تیکه آخر چی بود پدرام ؟؟ ولی خیلی باحال بود مثلا :
رنک ترایب خوبه باید فعال تر باشیم
وحید
-------------
380 رو رد کردم
--------
مولتی خبرا رو حال میکنین ؟
دیس از اه تام تو رااااااااک![]()
سلام من تازه دارم این بازی را میکنم یه چنتا سوال دارم:
1-morale چه طور زیاد می شه بعد جریان این کلاغ و گل 4پر چیه؟
2-اطراف من کلی دهکده هستش که پلیراش بعد چند روز بی خیال شدن من بهش حمله می کنم چه جورری میشه تو farmبیشتر چیز گیرم بیاد؟
4-تو ورد 23 کسی نیست که با هم باشیم
روستاهای متروک معمولا مورالشون ۱۰۰ هست
هر چی امتیاز تو بالاتر باشه و امتیاز روستایی که داری بهش حمله می کنی پایین تر مورال کمتر می شه
اون کلاغه رو نمی دونم و خوشحال می شم یکی بگه من هم بدونم
هر چی منابع داشته باشه شما می تونی برداری دیگه و وقتی بیشتر نداره چطوری انتظار داری بیشتر گیرت بیاد؟
من تو ورلد ۲۳ هم هستم
شما کدوم منطقه هستی؟
Moral به امتیاز اون village بستگی نداره ، به مجموع Point های Attacker نسبت به Defender بستگی داره ، اما برای Barbarian villages همیشه 100 هست .
What The Hell ؟؟؟
آهان ببخشید دوزاریم افتاد
اون Luck هست ، که از منفی 25 تا مثبت 25 متغیر هست و کاملا هم به صورت تصادفی عمل میکنه ، اگر مثبت باشه ، اون علامت به قول شما گل چهارپر رو نشون میده و بسته به مقدار مثبت Luck ، نیروهای Attacker بهتر عمل میکنن ، و اگر منفی باشه علامت کلاغ رو نشون میده و بسته به مقدار Luck منفی ، نیروهای Attacker ضعیف تر عمل میکنن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)