پس اگه اینطوری هست چرا اون دوست من که پدرش 31 ماه سابقه جبهه داشت معاف نشد که هیچ حتی یک روز هم کسری نگرفت و مجبور شد 21 ماه کامل خدمت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس اگه اینطوری هست چرا اون دوست من که پدرش 31 ماه سابقه جبهه داشت معاف نشد که هیچ حتی یک روز هم کسری نگرفت و مجبور شد 21 ماه کامل خدمت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان شنیدم جدیدا اگه نمره امتحان آموزشیت بالا باشه با مدرک دیپلم میتونی گروهبان دومی بگیری ، حقیقت داره آیا؟!
شما زیاد به حرف های دیگران توجه نکن چون زیاد دروغ میگن!!! سابقه جبهه در مناطق عملیاتی ملاک هست. شاید کسی 31 ماه سابقه جبهه داشته باشه ولی منطقه عملیاتی نبوده.
سلام
هیچ تاثیری نداره بر وضعیت کارت پایان خدمت!
در واقع بر خود خدمت هم تاثیر نداره و اگه بخوان از شما به عنوان نگهبان استفاده کنند حتی با معاف از رزم هم این کار رو خواهند کرد!
در واقع معاف از رزم رو برای زمان جنک می دونن
همه چیز بر می گرده به فرمانده![]()
سلام
نه برادر جان ! پرونده ی اموزشی چندین ماه بعد از اغاز خدمتت در یگان به اونجا ارسال میشه ! کسی هم تو اموزشی امتیاز و اینجور مسائل رو ثبت نمیکنه ! اونجا هرچی میگن سرسریه ! زیاد توجه نکن بهش !
خوب برادر جان جبهه یعنی عملیات دیگهبه امکان زیاد منظورتون این بوده که اگه کسی در زمان جنگ در جایی جز جبهه ی جنگ خدمت کرده باشه کسری دریافت نمیکنه ! که این درسته، من کسی رو میشناختم که پدرش در زمان جنگ در تهران خدمت سربازیش رو گذرونده بود و کسری هم ندادن بهش !
اگه آموزشی شهر خودت باشی پنج شنبه جمعه مرخصی میدن؟
سلام
۲هفته از اموزشی هم گذشت(ناجا شهید دستغیب جهرم) به جرات میتونم بگم بدترین روزهای زندگیم بود تو این چند سال.اصلا منظورم سختی های دوران اموزشی و کلاسهاش نیست. دوستانه دارم میگم هر کسی اینجا افتاد تا اونجا که میتونه تمدید کنه.امکانات در حد صفر.
نمرات تیراندازی چقدر تاثیر داره تو درجه؟
گفتن فوق لیسانس ۴۰درصد ستوان ۲
۶۰درصد ستوان ۳
رژه چی اونم تاثیر داره
یا کلا این امتحانات و نمراتش واسه درجه و تجدید دوره کشکه؟
همش کشکه
فقط اگه نمره میدون تیرتون خوب باشه به حدود 20-10 نفر اول یه درجه تشویفی میدن (من که شهدای کرمانشاه بودم، به 20 نفر اول یه درجه تشویقی دادن)
اگر امتحانا و میدون تیر هم صفر بشی هیچ تاثیری نداره
مارو هم خیلی سر این مزخرفات که اگه نمراتتون زیر 70 بشه، تجدید دوره میشین و کسر از آموزش میشین، میترسوندن!
نشون به اون نشون که قبل از اینکه امتحان بدیم و بریم میدون تیر قبلش برگ سبز ها صادر شده بود!
Sent by Tapatalk on Android
Last edited by Globe; 06-05-2016 at 11:04.
معاف از رزم ها رو به ما گفتن کف درجه میدن در حالی که قبل از اعزام من از اکثر کسایی که میپرسیدم میگفتن یه درجه کم میشه
دارن الکی میگن یا همینطوره ؟
اخه وقتی کف درجه بدن دیگه علنا امتحانا برای ما معاف از رزم ها الکی و بی تاثیره . چه نمره کامل تو امتحانا و تیراندازی بگیریم چه پایین ترین نمره رو درجمون مشخصه
امتحان واسه همه الکیه چه معاف از رزم چه بقیه ، کلا درجه الکیه که کف و سقفش بخواد ملاک باشه ایشالا رفتی سر یگان بهت میگن درجه واسه آبگرمکنه نه سرباز. بعضی وقتا حتی درجه کمتر به نفعتون میشه.
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)