سلام دوستان. یک سوری فوری داشتم. دفترچه مرخصیم تو لباسشویی خیس شده، راه خوبی برای خشک کردن میدونید؟ بعد اینکه می تونم یکی دیگه تهیه کنم؟ دو بار مرخصی دادن اونا چی میشه؟ دوباره ثبت می کنن؟ ممنون
سلام دوستان. یک سوری فوری داشتم. دفترچه مرخصیم تو لباسشویی خیس شده، راه خوبی برای خشک کردن میدونید؟ بعد اینکه می تونم یکی دیگه تهیه کنم؟ دو بار مرخصی دادن اونا چی میشه؟ دوباره ثبت می کنن؟ ممنون
احتمالا تا 20 اردیبهشت چون تا آخر ماه باید لیست گزینش شده رو تحویل بدن
Sent from my D6503 using Tapatalk
بستگی داره کدوم یگان هستین. توی کارگزینی سرباز نیروی دریایی سپاه که بودم، موقع تشکیل پرونده برای سربازهای جدید هر مدرکی همراه پرونده برامون میومد (به جز برگ سبز، برگ پایان دوره آموزشی، برگ جیره استحقاقی، برگ عقیدتی و برگ دریافت دفترچه بیمه) رو میریخیم دور![]()
حالا چه تشویقی بود چه اضافه خدمت!!
شانسیه
با سشوار خشکش کن. اگه خیلی خرابه و سشوار بدترش می کنه بذارش جلوی آفتاب، یه چیزی هم بذار روش که باد نبردتش.
آره می تونی دوباره تهیه کنی. مرخصی هایی که تا حالا بهت دادن توی سیستم خودشون ثبت شده و کاری به دفترچه نداره
برای تهیه مجدد:
اگه آموزشی هستی که کار خاصی نمی خواد، فقط روزی که باید برگردی سر موقع برو و هر چی از دفترچه ات مونده رو نشون دژبانی بده. اونا یه برگ ورود بهت میدن (یا همون دفترچه رو مهر می کنن) بعد باید بری پیش فرمانده گردان تا بهت دفترچه جدید بده.
اگه حین خدمت هستی:
کارت سخت میشه چون دفترچه مرخصی (بخاطر مهرهایی که توش میخوره) یه جور سند محرمانه نظامی محسوب میشه و همینطور چون خیلیا توی خدمت وقتی تأخیر و غیبت زیاد دارن یا دفترچه اشون مشکل داره میان با آب خرابش می کنن که قابل خوندن نباشه!
سر موقع برگرد پادگان، بعد برو نیروی انسانی جایی که دفترچه رو بهت دادن (کارگزینی). اونجا یه فرم معرفی به قضایی بهت میدن. توی قضایی ازت تعهد میگیرن که دیگه دفترچه ات رو خراب نکنی و یه نامه بهت میدن که برات دفترچۀ جدید صادر بشه
روش خشک کردنش رو که دوستمون گفتن .
موارد بعدیش بستگی به یگان داره ! اون مورد که دوستمون در مورد رفتن به قضایی و ... گفتن فکر کنم بدترین حالت ممکنش باشه ! من که تو خدمت همچین موردی رو ندیدم ! البته بسته به یگان حتما فرق داره ! اما اصولش اینه که شما لاشه ! دفترچه رو با خودتون ببرید و نشون فرمانده ای که براتون امضا میکنه بدید ، خودش بهتون میگه که دفترچه جدید بگیرید یا نه ! تو دفترچه مرخصی اصولا مرخصی های سالیانه و تشویقی و توراهی درج نمیشه و اونها به صورت سه برگی تهیه میشن که یک برگش رو میدن به شما و برگ های دیگه میره تو پرونده ی قرارگاه و کارگزینی . برگه های موجود در دفترچه که به صورت مرخصی اخرهفته و روزانه هستن چندان مهم نیتسن ! مهم اون مهر پشت برگه که مربوط به خروجتون هست هستش که سعی کنید اون رو سالم دربیارید ! بقیش حل میشه جای نگرانی نیست ! اگه دیدی برگه رو نتونستی به هیچوجه درست کنی و نزاشتن بری تو به شیفت دژبانی تاریخ خروجت رو بگو تا از دفتر ثبتشون خروجت رو نگاه کنن و رات بدن تو %
ممنون از پاسخ هر دو عزیز. من آموزشی هستم. دفترچه کمی خشک شده خوشبختانه مهر هر دو مرخصی که دادن مونده. و فکر کنم مهر ورود رو روی همین دفترچه بزنن. پس من بعدش اگه دفترچه وضعیتش خیلی خراب بود، برم پیش فرمانده برای تعویض. ممنون
این مورد به اداره آموزش پرورش استان بر میگرده (سایتشون رو چک کنید)
مثلا خراسان که فقط یک هفته بود
سلام
این موضوع که ممکنه خدمت بشه 18 ماه حقیقت داره؟ شامل کسانی که الان سرباز هستند هم میشه؟
Sent from my C2105 using Tapatalk
ممنونم رضا جان
اگر کسی به خاطر وضعیت پزشکی "معاف از رزم" بشه، تو کارت پایان خدمتش درج میکنن؟
با تشکر مهران...
سلام
خدمت و شایعاتش ! تا روز اخری که خدمتت تموم نشده هر روز این شایعه ها رو میشنوید ! یه روز میگن میشه 18 ماه ! یه روز میگن میشه 24 ماه ! یه روز میگن اضافه ها رو میبخشن ! یه روز میگن مرخصی استحقاقی میشه 45 روز ! کلا بازی روانیه ! زیاد دل نبندید به این شایعه ها !
سلام
خیر، به صورت فیزیکی روی کارت درج نمیشه ولی در تراشه ی موجود در کارت و اطلاعات شما در سازمان نظام وظیفه موجود هست !
سلام
یکی لطفا جواب بده
کسی تیپ 158 شاهرود خدمت کرده؟؟؟؟میخوام بدونم 5 شنبه هاش تعطیله؟
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)