اینم عکسای چتی که امشب توسط دوستم و در حضور خودم با یکی از پشتیبانهای شاتل انجام شد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
البته این نکته رو اضافه کنم که خودم تا زمانی که شاتل داشتم ازش راضی بودم چون هنوز نه محدودیتی اعمال شده بود و نه این بازی بستن روی ۲ مگ رو داشت و من شب و روز با سرعت ۶۰-۷۰ دانلود میکردم که گاهی تا ۹۰ هم میرسید و حتی پارسال روز تاسوعا و عاشورا به ۲۰۰ هم رسید.
پشتیبانی تلفنی رو هم یکبار بیشتر بهش برنخوردم که اونم به دلیل قطعی زیاد بود که بهم گفتم چون مودمت(لینک سیس) با تجهیزات ما همخوانی نداره اینطوریه که جالبه فرداش یکی دیگه از دوستان زنگ زد و یکی از مودمهایی که پشتیبان گفته بود همخوانی داره رو به عنوان مودمش(تیپی لینک) نام برد که اینبار گفتن این مدل هم همخوانی نداره(هماهنگی فوق العاده در خط دفاع
)
البته این مورد رو موقعی که روز تولدم باهام تماس گرفتن و ازم خواستن به بخشهای مختلف نمره بدم بهشون گفتم.یعنی نمره پایین به بخش پشتیبانی تلفنی دادم که دلیلش رو پرسید منم گفتم چی شده(هر چند احتمالا گفتنش هم مثل نگفتنش بوده
)
اما این چند وقت با دوستانم که شاتل داشتن در ارتباط بودم متاسفانه ازش شاکی بودن.البته ناگفته نمونه که هنوز هم تعدادیشون خیلی راضی بودن.