تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3562 از 4105 اولاول ... 256230623462351235523558355935603561356235633564356535663572361236624062 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,611 به 35,620 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من پدرم 24 ماه سابقه جبه داره که بار ها شنیدم که کسری بهم تعلق نمیگیره به خاطر اینکه متولد 74 هستم قبل از خدمت هم دنبالش رفتم گفتن تعلق نمیگیره دنبالش نرو!! و من هم توی خدمت تا الان پیگیرش نشدم
    یه دوستی داشتم که حدود 10 ماه پیش خدمتشو تموم کرد و پدرش 31 ماه سابقه جبهه داشت و متولد 73 بود که اون چه قبل از خدمت و چه بعد از خدمت تمام تلاششو کرد ولی نتونست از سابقه جبهه پدرش استفاده کنه (که اگه میتونست معاف داعم میشد)

ولی قضیه اینجاست که ما تو یگانمون یه سربازی داشتیم اعزامی 94.10.19 و متولد 76 بود که پدرش هم 30 ماه سابقه جبهه داشت و معاف شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ازش پرسیدم دربارهی معافیش گفت قبل از خدمت دنبالش رفته و بهش گفتن که دنبال این کار ها نباشه که اصلا تعلق نمیگیره ولی اون توی سربازی کار های مربوطه رو انجام داد و با معافیش هم موافقت و توی سامانه پلیس +10 ثبت شد!!!!!!!!!!!!!!!!!

با خودم فکر کردم احتمالا قانون مربوطه رو عوض کردند... کسی خبری در این مورد داره یا نه؟؟ اگه منم اقدام کنم به من هم کسری جبهه پدرم تعلق میگیره یا نه؟؟ با این وضعیت 2 ماهه که دارم اضافه خدمت میکنم
    سلام . اصولا تبصره تغییری نکرده و هنوز متولدین 73 و 74 و .... نمیتونن کسری ایثار گری استفاده کنن. احتمالا اون دوستتون از بند (پ) به شدت استفاده کرده. ولی خب شما میتونید به یگان خدمتی پدرتون مراجعه کنید و پیگیر شید ضرری نداره .

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام . اصولا تبصره تغییری نکرده و هنوز متولدین 73 و 74 و .... نمیتونن کسری ایثار گری استفاده کنن. احتمالا اون دوستتون از بند (پ) به شدت استفاده کرده. ولی خب شما میتونید به یگان خدمتی پدرتون مراجعه کنید و پیگیر شید ضرری نداره .

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
    بند پ مگه تاثیری داره؟؟
    اتفاقا اون دوست من که پدرش 31 ماه سابقه جبهه داشت و اصلا نتونست ازش استفاده کنه بند پ خیلی کلفتی در حد آل هاشم داشت!!

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال،من متولد خرداد 75هستم و همین ترم با قبول شدن تکدرس کاردانیم تموم شد،حالا برا تسویه حساب که رفتم،از کارکنان گفتش که چرا تا الان معافیت تحصیلی نگرفتی؟؟بعد اومد بم برگه درخواست معافیت تحصیلی رو داد گفت ببرش پلیش بعلاوه ده.با توجه به اینکه من پارسال خرداد یعنی ترم سومم به سن مشمولیت رسیدم،ایا واقعا حرف ایشون در مورد اینکه قبلا یعنی همون ترم اول بایستی اقدام میکردم برا معافیت تحصیلی درسته؟چون تو قوانین معافیت تحصیلی زده کسی که حین تحصیلش به سن مشمولیت میرسه تا زمانی که اون مقطع رو میخونه کلا از خدمت معافه،فکر کنم طرف اشتباه کرده،یا من دارم اشتباه میکنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من پدرم 24 ماه سابقه جبه داره که بار ها شنیدم که کسری بهم تعلق نمیگیره به خاطر اینکه متولد 74 هستم قبل از خدمت هم دنبالش رفتم گفتن تعلق نمیگیره دنبالش نرو!! و من هم توی خدمت تا الان پیگیرش نشدم
    یه دوستی داشتم که حدود 10 ماه پیش خدمتشو تموم کرد و پدرش 31 ماه سابقه جبهه داشت و متولد 73 بود که اون چه قبل از خدمت و چه بعد از خدمت تمام تلاششو کرد ولی نتونست از سابقه جبهه پدرش استفاده کنه (که اگه میتونست معاف داعم میشد)

ولی قضیه اینجاست که ما تو یگانمون یه سربازی داشتیم اعزامی 94.10.19 و متولد 76 بود که پدرش هم 30 ماه سابقه جبهه داشت و معاف شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ازش پرسیدم دربارهی معافیش گفت قبل از خدمت دنبالش رفته و بهش گفتن که دنبال این کار ها نباشه که اصلا تعلق نمیگیره ولی اون توی سربازی کار های مربوطه رو انجام داد و با معافیش هم موافقت و توی سامانه پلیس +10 ثبت شد!!!!!!!!!!!!!!!!!

با خودم فکر کردم احتمالا قانون مربوطه رو عوض کردند... کسی خبری در این مورد داره یا نه؟؟ اگه منم اقدام کنم به من هم کسری جبهه پدرم تعلق میگیره یا نه؟؟ با این وضعیت 2 ماهه که دارم اضافه خدمت میکنم
    قانون به این صورته که اگه متولد 72 به بعد باشی بهت کسری تعلق نمیگیره ولی اگه پدرت 30 ماه یا بیشتر سابقه جبهه داشته باشه می تونی معاف بشی. یعنی اگه سابقه جبهه پدرت کمتر از 30 ماه باشه و متولد 72 به بعد باشی کسری تعلق نمیگیره. در مورد معاف شدن کامل ، شرایط سنی در نظر گرفته نمیشه.
    شما هم خیالت راحت باشه اضافه خدمت نکردی!

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

قانون به این صورته که اگه متولد 72 به بعد باشی بهت کسری تعلق نمیگیره ولی اگه پدرت 30 ماه یا بیشتر سابقه جبهه داشته باشه می تونی معاف بشی. یعنی اگه سابقه جبهه پدرت کمتر از 30 ماه باشه و متولد 72 به بعد باشی کسری تعلق نمیگیره. در مورد معاف شدن کامل ، شرایط سنی در نظر گرفته نمیشه.
    شما هم خیالت راحت باشه اضافه خدمت نکردی!
    برادر آنلاینی جواب ما رو هم بده،خیلی این مساله رفته رو مخم نمیتونم بخوابم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برادر آنلاینی جواب ما رو هم بده،خیلی این مساله رفته رو مخم نمیتونم بخوابم
    شما خودت برگه معافیت تحصیلیت رو ببر پلیس +10 ثبت می کنن. بله باید همون ترم اول معافیت تحصیلی رو بفرستن ولی کم کاری می کنن!! شما الان هم معافیت تحصیلیت رو ببری قبول می کنن و تو سیستم ثبت می کنن. الان شما غیبت خوردی ولی معافیت رو ببری پاک میشه. معافیت تحصیلی هر مقطع هم سقف داره و این جوری نیست که تا هر موقع دلت خواست اون مقطع رو کش بدی!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

شما خودت برگه معافیت تحصیلیت رو ببر پلیس +10 ثبت می کنن. بله باید همون ترم اول معافیت تحصیلی رو بفرستن ولی کم کاری می کنن!! شما الان هم معافیت تحصیلیت رو ببری قبول می کنن و تو سیستم ثبت می کنن. الان شما غیبت خوردی ولی معافیت رو ببری پاک میشه. معافیت تحصیلی هر مقطع هم سقف داره و این جوری نیست که تا هر موقع دلت خواست اون مقطع رو کش بدی!!!
    نه بعد اینکه تسویه کردم میرم خدمت ،ادامه تحصیل نمیدم،بعد یه سوال دیگه ،این آقا میگفت که پلیس بعلاوه ده گواهی موقت میده،بعد اصلشو باید از سازمان نظام وظیفه عمومی شهر بگیری،اصلا اصلش نیازه واقعا؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه بعد اینکه تسویه کردم میرم خدمت ،ادامه تحصیل نمیدم،بعد یه سوال دیگه ،این آقا میگفت که پلیس بعلاوه ده گواهی موقت میده،بعد اصلشو باید از سازمان نظام وظیفه عمومی شهر بگیری،اصلا اصلش نیازه واقعا؟
    ديگه ببين دانشگاه برا تسويه كدوم رو ميخاد، اگه اصلش رو نميخاد همون كه از پليس +١٠ ميگيرى كافيه.

9. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ديگه ببين دانشگاه برا تسويه كدوم رو ميخاد، اگه اصلش رو نميخاد همون كه از پليس +١٠ ميگيرى كافيه.
    ممنون بابت پاسخگویی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

درود بر شما دوستان راجع به سابقه منطقه جنگی پدر و معافیت فرزندان نیروهای مسلح اطلاعاتی دارید؟ و اینکه این معافیت مربوط به سند راهبردی خدمت رسانی به رزمندگان هست؟
    Last edited by Shayan666666; 04-05-2016 at 04:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •