تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3562 از 4751 اولاول ... 2562306234623512355235583559356035613562356335643565356635723612366240624562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,611 به 35,620 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها منم جواب شکایت نامه ام اومد همون حرفایی که به دوستمون زدند.... طبق ضریب اشتراک 1 به 10 و از این حرفا سرعت معمولی است .........
    بابا از اینجا هم به جایی نمی رسیم لطف کنید همون شکایت نامه خودمون را برای من هم بفرستید تا با اون را هم اقدام کنیم چون یک دست که صدا نداره .........
    دوست عزیزم که می خوای از شاتل و پارس انلاین یکی را انتخاب کنی ؟
    از بین این دو من شاتل را معرفی میکنم شرف داره به پارس انلاین باز یکی هست پشیبانیت کنه پارس انلاین زنگ می زنی باید وایسی برن پشیبان رو پید کنندا بیارند باهات صحبت کنه ...... من 10 دقیقه وای میستادم بعد قطع می کردم زنگ می زدم پیداش می شد...
    ولی به قول دوستان اگر دانلود شبانه نداری شاتل بهتره هر چند منم شبها دانلود نداشتم ولی الان محدودم اونم در ساعت رایگان ولی روزانه راضیم سرعتش خوبه

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تو قراردادی که امضا کردیم همچین محدودیتی ذکر شده بود؟
    من چیزی یادم نمیاد!
    سلام دوست من.
    طبق قراردادی که تنظیم کردند توی ساعات غیر رایگان هم میتونن هر قدر که خواستند سرعت رو کم کنند.
    دقیق خاطرم نیست ولی فکر کنم قسمتی از بند دو باشه با این مضمون:
    سرویس نامبرده در این قرارداد به صورت اشتراکی است و مقادیر نامبرده به صورت حداکثر میباشد! (یعنی حداکثر اون میشه).
    جالبتر اینه که سازمان تنظیم مقررات برای اونها سقف یک دهم رو تعیین کرده، یعنی حداکثر افت سرعت میتونه تا یک دهم بشه ولی بطرز جالبی اصلا اونا توی قرارداد ذکر نکردنش که حداقل اینها یک دهم هست!

داشتم دیشب فکر میکردم اگر شرکت محترم شاتل توی کره شمالی بود و یا ملت اینطوری تا میکرد، فقط مسئولینش رو دار میزدند یا برای اینکه عبرت سایر سرویس دهنده های محترم بشه خانواده مسئولینش رو هم دار میزدند!

3. 3 کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض پشتیبانی بی نظیر شاتل

من حدود 15 روز پیش درخواست فسخ قرارداد رو فکس کردم+ایمیل

فرداش زنگ زدن گفتن چرا؟! باید میگفتم به علت اینکه سرعتش خیلی بالاست خسته شدم

بعد گفتن پیگیری میکنیم,فرداش اینترنت قطع شد و ما هم با شرکت جدید وارد مذاکره شدیم

امروز از شرکت جدید زنگ زدن گفتن خط هنوز از رانژه شرکت قبلی خارج نشده

الانم که ایمیل میزنم به شاتل جواب نمیدن

با شماره 23089 تماس میگیرم شناسه کاربری میخواد منم که حسابم بسته شده پس اینم نشد

با شماره ۲۲۶۱۶۹۵۵ تماس میگیرم کســـی جواب نمیده

فکر کنم باید دنبال کبوتری,چاپاری چیزی باشم

قابل توجه دوستان پشتیبانی!

5. 7 کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

من حدود 15 روز پیش درخواست فسخ قرارداد رو فکس کردم+ایمیل
    فرداش زنگ زدن گفتن چرا؟! باید میگفتم به علت اینکه سرعتش خیلی بالاست خسته شدم
    بعد گفتن پیگیری میکنیم,فرداش اینترنت قطع شد و ما هم با شرکت جدید وارد مذاکره شدیم
    امروز از شرکت جدید زنگ زدن گفتن خط هنوز از رانژه شرکت قبلی خارج نشده
    الانم که ایمیل میزنم به شاتل جواب نمیدن
    با شماره 23089 تماس میگیرم شناسه کاربری میخواد منم که حسابم بسته شده پس اینم نشد
    با شماره ۲۲۶۱۶۹۵۵ تماس میگیرم کســـی جواب نمیده
    فکر کنم باید دنبال کبوتری,چاپاری چیزی باشم
    قابل توجه دوستان پشتیبانی!
    سلام
    دوست عزیز امیدوارم دیگه گیر همچین شرکتی نیفتی
    ولی شما با همون شماره 23089 تماس بگیر و همون شناسه کاربریت رو بده اگر قبول نکرد با اپراتور صحبت کن و مشکلت رو بگو . امیدوارم بدون اینکه اذیتت کنند کارت رو راه بیندازند ولی خودت هم پیگیر باش

یا نامه فسخ قرارداد ازشون بگیر وببر مخابرات(این گزینه تست نشده و ریسکش خیلی بالاست ممکنه جواب نده) ولی اگر چاره ای جز این نداشتی این کار رو هم بکن
    دوستان اگر پیشنهادی دارند این عزیز رو راهنمایی کنند

7. 4 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دقیقا این بلا رو سر من هم دارن میارن ! سرویس رو درجا قطع کردن ولی هنوز خط رو از رانژه در نیاوردن ... !!

--

زنگ بزنم بگم دوباره وصلش کنید ( به همین خیال )

9. 6 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

روزانه: ساعت 10:05 AM

Eco 512

شبانه: ساعت 1:34 AM

توصیه به کسانی که می خوان از شاتل سرویس بگیرند:

اگر مثل خیلی از دوستان هر شب در حال دانلود پرحجم هستید(با توجه به نظرات کاربران در این تاپیک) شاتل زیاد مناسب نیست چون سرعتتون محدود میشه و تا یه مدتی سرعت دانلود میاد پایین.

اگر مثل بنده 2-3 روز در هفته دانلود شبانه پرحجم دارید و بیشتر وبگردی میکنید شاتل کاملا مناسبه و سرعت دانلودتون هم پایین نمیاد.(البته این بستگی به منطقه مخابراتی هم داره؛برخی مناطق سرعتشون اصلا خوب نیست.)

جدیدا هم سرعت دانلود روزانه من خیلی بالا رفته که جای بسی خوشحالیست. D:
    Last edited by hitman111; 29-11-2011 at 21:06.

11. این کاربر از hitman111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

6

خدمت دوستان گل سلام.

نمیدونم شما ها چرا منتظر معجزه هستین!!!
    مطمئن باشید هیچ اتفاقی نمیافته.
    تنها ترین راه ممکن اینه که واقعا از این شرکت بیایین بیرون.شرکت شوتل اونقدر مشتری داره که به فکر درصدی از جامعه دانلودی نیست.و با سیاست هویج و چماق گول میزنه.

یه یا علی بگین و بیایین بیرون.

منم بعد از 2 سال 5ماهی میشه اومدم بیرون.الان داتک دارم راضیم.شبی 1300-1400 مگ دانلود.
    سلام دوستان...

من 2 ساله که سرویس شاتل دارم ، هم ART داشتم و در حال حاضر هم ECO دارم...

خوشبختانه نه از لحاظ قیمت و نه از لحاظ سرعت هیچ مشکلی نداشتم و در مقایسه با سرویس های سایر ISP هایی مثل پارس آنلاین و داتک که دوستای دیگم دارن ، خیلی خیلی بهتره...

در مورد پشتیبانی فنی 24 ساعته اش هم که خداییش تو ایران همچین سیستمی ندیدم که با ادب و احترام مشکلات رو پیگیری کنن...

هرچقدر پول بدی همون قدر آش می خوری... نمیشه انتظار داشت با سرویس ECO به اندازه سرویس ART دانلود داشته باشی...

این کاملاً منتقیه )))

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

10 فقط شاتل :)

سلام به همه ی بچه های پی سی ورد... من 3 ماه پیش اومدم اینجا ازتون کمک خواستم که از چه شرکتی ای دی اس ال بگیرم بهتره؟ ولی هیچ کس جوابمو نداد. منم از لایزر گرفتم. اصلاااااااااااااا راضی نیستما اصلا.پشتیبانیش خیلی ضعییفه زنگ که میزنی 10 دقیقه کمتر جواب نمیدن . من 256 ماهی 3 گیگ دارم, سرعتم بیشتر از 32 نمیشه. از من به شماها نصیحت, از لایزر نگیرید.
    حالا دوباره اومدم کمکم کنید. میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم, یا شاتل یا پارس انلاین. کدوم بهتره؟
    Help ME Plz

آقا حتماً شاتل بگیر...

هم پشتیبانیش خیلی خوبه هم برای هر نوع استفاده ای که بخوای داشته باشی ، چه دانلود و چه وبگردی سرویسهای مختلف با قیمتهای متنوع داره...

من چند ساله که مشترکم و به هر کسی معرفی کردم کاملاً راضی بوده...

سوالی بود در خدمتم

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام دوستان...

من 2 ساله که سرویس شاتل دارم ، هم ART داشتم و در حال حاضر هم ECO دارم...

خوشبختانه نه از لحاظ قیمت و نه از لحاظ سرعت هیچ مشکلی نداشتم و در مقایسه با سرویس های سایر ISP هایی مثل پارس آنلاین و داتک که دوستای دیگم دارن ، خیلی خیلی بهتره...

در مورد پشتیبانی فنی 24 ساعته اش هم که خداییش تو ایران همچین سیستمی ندیدم که با ادب و احترام مشکلات رو پیگیری کنن...

هرچقدر پول بدی همون قدر آش می خوری... نمیشه انتظار داشت با سرویس ECO به اندازه سرویس ART دانلود داشته باشی...

این کاملاً منتقیه )))
    آقا حتماً شاتل بگیر...

هم پشتیبانیش خیلی خوبه هم برای هر نوع استفاده ای که بخوای داشته باشی ، چه دانلود و چه وبگردی سرویسهای مختلف با قیمتهای متنوع داره...

من چند ساله که مشترکم و به هر کسی معرفی کردم کاملاً راضی بوده...

سوالی بود در خدمتم
    سلام
    شما از دانلود شبانه هم استفاده میکنید؟ اینکه هر شب مثلا یکی دو تا فیلم دانلود کنید ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

1

همه دارند فسخ میکنند.
    خیلی از بچه ها که الان اینجا نیستند هم فسخ کردند و اکثر کسایی که اینجا هستند برای اعتراض اومدند ولی از بچه هایی که فسخ کردند دیگه کسی حال و حوصله اش را نداره بیاد اطلاع رسانی کنه.
    چند روزه دیگه خط من رو جمع میکنند.
    فکر کنم بعدش دیگه منم این فروم را به دست پشتیبانان نفوذی شاتل در این تاپیک بسپارم.
    ولی کار بیهوده ای دارند میکنند چون مشتری به محض اینکه سرویسش رو تحویل بگیره خودش میفهمه که اوضاع از چه قراره؟
    شاتل به درد پول دارهایی میخوره که فقط اینترنت را برای ایمیل زدن و چت کردن میخواهند و هیچ وقت متوجه قطعی های پی در پی و و سرعت پایین آن نمیشوند؟
    اما این رو بدون شاتل دروغگو :
    اعتباری که در این سالها کسب کردی رو مدیون کاربران حرفه ای اینترنت هستی که الان آنها را داری اذیت میکنی. !!!
    کاربران حرفه ای هستند که برای تو مشتری های زیاد جمع کردند.
    و کاربران حرفه ای هستند که مشتری های تو را بر باد میدهند.
    به این موضوع فکر کن ...
    ما که هیچ مشکلی نداریم... بستگی داره به چه شکلی از سرویست استفاده کنی... من که اکو دارم و سرعتم خیلی بهتر از اون چیزیه که توی قراردادم نوشته... حالا توی 2 - 3 ساعت شب اگه یه کم سرعت کم میشه بخاطر اسفاده بضی از دوستانه که فکر می کنن با 15 هزار تومن اگه شبی 10 گیگ دانلود نکنن نمی صرفه !!!! ما که هر کسیو می بینیم میگه سرویس شاتل حرف نداره و کاملاً راضیه... می دونم چی بگم... به نظرم یه کم بایم منصف باشیم

16. این کاربر از majidnemesis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 50 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 50 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •