دوست عزیز برج 6 اینقدر اوضاش خرابه؟ بابا ما این همه دوندگی کردیم تعجیل زدیم افتادیم 6 . الان که حرفای شمارو خوندم بدجوری تو دلم خالی شد . هر نهادو ارگانی باشین همین اوضاعه؟!
دوست عزیز برج 6 اینقدر اوضاش خرابه؟ بابا ما این همه دوندگی کردیم تعجیل زدیم افتادیم 6 . الان که حرفای شمارو خوندم بدجوری تو دلم خالی شد . هر نهادو ارگانی باشین همین اوضاعه؟!
ولی فکر میکنم شهریور هواش از آبان بهتر باشه
شهریور (از نیمه دوم) و مهر هوای معتدلی داره + اعزام برج 2 هم همینطور خوبه؛
اعزام اسفند هم بخاطر تعطیلاتش خوبه.
اعزام برج هشت تعریف نداره؛ البته بد هم نیست.
و از همه تخیلی تر اعزام 1 دی باید باشه و 1 تیر بخاطر سرما و گرمای زیاد (در صورت نبودن ماه رمضان)
Last edited by milad_d993; 30-04-2016 at 23:44.
میخوام نامه درخواست امریه و کپی مدارک اعزام رو بدم به سازمانی که برای امریه میخوام برم
به نظر شما کپی کارت فعال بسیج رو هم ضمیمه کنم اولویتم بالاتر میره واسه جذب یا دردسر میشه واسه کسری داشتن؟؟؟
خدمتم توی کارگزینی پادگانی که دورۀ آموزشیم رو گذروندم، بود و برای همین از اوضاع دوره ها تا حدی خبر دارم (نیروی دریایی سپاه خدمت می کردم)
اول از همه باید بگم که دروه آموزش فقط 10% کل خدمتتون هست و هر چقدر هم سخت باشه دیر یا زود می گذره. بهرحال هر جایی بیفتین حداقل 800-700 نفر دیگه همراتون هستن که شرایط اونا اگه از شما بدتر نباشه، مسلما بهتر نیست.
اگه امکان گرفتن امریه یا افتادن جای خوب دارید، خیلی نگران آموزشی نباشین و هر وقت و هر کجا افتادین، برید.
بهترین دوره آموزشی دوره اسفند هست؛ بخاطر تعطیلات عید و سرمای زمستونه که باعث میشه خیلی نتونن اذیت کنن و معمولا اردو هم نداره ولی خشم شب (مانور شبانه) رو دارین
بعدش دورۀ دی هست که بخاطر سرما و برف نمی تونن خیلی سخت بگیرن. خودم اعزامی اول دی بودم و توی دورۀ آموزشیمون 7 بار برف سنگین اومد (تقریبا هفته ای یه بار) و این باعث شد که کلا نظام جمع (صبحگاه، تمرین رژه، شامگاه و کلا کارهای بدنی) نداشته باشیم. تا مرخصی میان دوره حتی نمی دونستیم رژه چطوریه!یادمه توی مراسم صبحگاه روزی که قرار بود بریم مرخصی میان دوره فرماندۀ پادگان به فرماندۀ گروهانمون می گفت اینا حتی بلد نیستن تو میدون صبحگاه راه برن چطوری داری میفرستیشون میان دوره؟؟؟!!!!
بهرحال بخاطر سرما بیشتر کلاس هامون رو توی آسایشگاه برگزار می کردن (واقعا حالی داشت
همونطوری که روی تختامون لم داده بودیم مربی برامون درس تاکتیک و اسلحه و تخریب و اینا میداد
یادش بخیر
). غذامون هم توی آسایشگاه می گرفتیم و همونجا می خوردیم. در حالیکه حالت عادی باید بود توی محوطه گردان به خط میشدیم و بعد از دو ساعت حرف زدن و از جلو نظام و به چپ چپ و به راست راست و ... دونه دونه می رفتیم غذا می گرفتیم. اردو هم یه روز بیشتر نبود، صبخ رفتیم توی کوه تیر مشقی زدیم، عصر هم توی میدون صبحگاه تمرین آتش و حرکت کردیم! خشم شب هم نداشتیم!
بعدش دوره های اردیبهشت و آبان بخاطر هوای خوبی که دارن ولی دوره رو کامل برگزار می کنن (اردو، میدون موانع، خشم شب، رژه و ...)
بعد دوره تیر بخاطر ماه رمضون که امسال با تعطیلات عید فطر تقریبا سه هفته کاری باهاتون ندارن (هر چند بخاطر گرمای شدید واقعا اذیت میشید). برنامه های نظام جمع رو فشرده می کنن ولی اردو و خشم شب رو احتمال زیاد دارید
از همه بدتر دورۀ شهریور هست که گرمای تابستون رو دارید (شاید یکی دو درجه کمتر از تیر و مرداد باشه ولی بازم واقعا گرمه) هم اینکه دوره رو حتما کامل (اردو، خشم شب و ...) برگزار می کنن و چون پادگان ها با هم رقابت دارن، رژۀ روز 31 شهریور براشون خیلی مهمه!
یه دوره بخاطر نداشتن سرباز توی پادگانمون قرار شد سربازهای حین خدمت رو برای رژه بفرستن. برای همین از همون اول شهریور یه روز در میون کل سربازها رو ممنوع الخروج می کردن و تا ساعت 6 عصر باهاشون تمرین رژه می کردن! تا آخر شهریور به کسی حتی مرخصی ساعتی ندادن! اون روز هم از صبح ساعت 6-5 زیر آفتاب باید سر پا باشید تا حداقل 2 بعدازظهر.
اگه خوب رژه برید یه مرخصی میان دوره توپ بهتون میدن ولی اگه بد رژه رفتین تا آخر دوره سرویستون می کنن. البته همه سربازها رو هم احتمال زیاد اون روز نمیبرن رژه، اگه تعدادتون خیلی زیاد باشه فقط اونایی که خوب رژه میرن رو میبرن و اگه خوب رژه رفتن فقط به همونا مرخصی تشویقی میدن.
اردو اینجوری هست که یه روز تجهیزات اردو (اسلحه سازمانی که خیلی باید مراقبش باشید، بیل و کلنگ کوچیک، قمقمه، ماسک و ...) رو بهتون میدن و شما باید اینا رو به همراه تجهیزات عادی خودتون (یغلوی، دو تا پتو برای زیرانداز و رو انداز و ...) بریزین توی کوله و تقریبا 6-5 کیلومتر پیاده روی کنین تا به اردو برسین. اونجا اول سازماندهی تون می کنن، بعد با بیل و کلنگ باید سنگر درست کنین و شاید هم بهتون بگن برای دستشویی صحرایی چاله درست کنین. چادرها رو برپا کنین. حداقل 3 شب اونجا میمونین و توی اون مدت باهاتون کارهای نظامی می کنن، مثلا تمرین آتش و حرکت که صبح تا ظهر طول میکشه یا نگهبانی با اسلحه و ...
خشم شب هم معمولا توی اردو برگزار میشه و اینجوری هست که دو سه ساعت بعد از خواب با صدای آژیر آمبولانس یا انفجار یا صدای رگبار بیدارتون می کنن (که البته اون دوتای آخری چند وقتی هست ممنوع شده)، بعد به خط میشید و یه مانور برگزار می کنین که اسمش یادم نیست ولی اینجوری هست که هر کسی باید بره یه نقطه مستقر بشه و برای نیم ساعت تو حالت سینه خیز بمونه. ممکنه غلت زدن و اینا هم داشته باشین. بهترین چیزش اینه که ستاره های راهنما رو با تیر رسام نشونتون میدن که تا آخر عمرتون بدردتون میخوره
ممنون. امروز برام شرایطی فراهم شد که ممکنه بتونم اعزامو از برج 6 به 4 بکشم. اگر میدونین اوضاع تیر ماه بهتر از شهریور ماه هست فارغ از پادگان اموزشی و اینکه ممکنه چه شرایط آبو هوایی داشته باشه اینکارو بکنم.
پس ما که آموزش تکمیلی رفتیم و 3 شب تو پادگان تو چادر بودیم ، در واقع همین اردو بوده ، چون تقریبا همین برنامه ها بود ، البته به من اسلحه نرسید راحت بودم! : ))
دیگه تو دوره 15 روزه از این خبرا نیست ؟ که اسلحه بدن و خشم شب و ...
البته سوالم از اونایی هست که آموزش تکمیلی رو کامل رفتن
اینکه کارت سبز + امریه ، آموزشی حذف میشه تا چه حد درسته ؟
چند نفر اینجا گفتن حذف میشه ، ولی از بقیه میپرسم میگن امریه با آموزشیه ، امکان نداره حذف بشه
الان امریه کلا چند ماهه ؟ 24 یا 21 ؟
دوستان سلام
بنده آموزشی رو تمام کردم و امروز از ستاد فرماندهی تهران بزرگ تقسیم شدیم برای پلیس پیشگیری تهران.پایین میدان انقلاب
حالا گقتن فردا صبح بیاید تا بازم تقسیم بشید به یگان های نهایی(احتمالا کلانتری ها)
ارشد هستم با درجه ستوان 2
کسی تجربه ای داره؟
ساعت کاری...
ترتیب شیفت...
سختی کار....
و مرخصی
با تشکر
تحولات اساسی خدمت سربازی در راه است؟/ زمزمهها هر روز بیشتر میشود
در صورت تصویب و اجرایی شدن طرح توانمندسازی سربازان، بخشی از دغدغههای جوانان در عرصه اشتغالزایی برطرف میشود.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛خبرها از بهارستان موید احتمال وقوع تغییر و تحولاتی عمده در روند خدمت مقدس سربازی است.
ظاهرا قرار است موضوع کیفی سازی خدمت سربازی با جدیت بیشتری مد نظر قوه مقننه قرار بگیرد و عنایت ویژه ای به اشتغالزایی و مهارت آموزی در حین انجام خدمت مقدس سربازی لحاظ شود.
بی شک معضل بیکاری و اشتغال جوانان به دغدغه ای جدی در میان خانواده ها،جوانان و مسئولان کشوری مبدل شده و این نگرانی به حدی رسیده که برخی در خانه ملت در صدد اتخاذ تدابیری ویژه برای بهبود وضعیت بازار کار جوانان هستند.
در این میان برخی کارشناسان و صاحبنظران معتقدند برای تحقق این امر ابتدا به ساکن باید نیاز نیروهای مسلح را به سرباز کاهش داد و سپس برای مهارت آموزی و بستر سازی در جهت اشتغالزایی جوانان گام برداشت.
آنچه که واضح است،عدم تمایل برخی از مشمولان نظام وظیفه به گذراندن خدمت سربازی است،دلایل بسیاری از سوی جوانان برای عدم رغبت به گذران خدمت سربازی مطرح می شود.
برخی آن را اتلاف وقت می پندارند،برخی دیگر آن را بی نتیجه و بیهوده می دانند و البته برخی نیز معتقدند وجود خدمت سربازی ضروری است اما باید در نهایت آن را در بازه های زمانی 2 تا 3 ماهه پیگیری و اجرایی کرد و در این میان برخی دیگر آن را انسان ساز می نامند و اعتقاد دارند دروازه ورود به جامعه و به اصطلاح استقلال و خود ساختگی از دالان خدمت مقدس سربازی عبور می کند.
فارغ از تمامی این اظهار نظرها،جمعیت دو میلیون و 500 هزار نفری غایبان خدمت نظام وظیفه به خوبی نشان دهنده عمق بی رغبتی مشمولان و جوانان به تجربه کردن این دوران است.
*نظام وظیفه در صدد تحقق و اجرای سربازی حرفه ای است؟
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی عضو کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتگویی با رسانه ها عنوان می کند که ظاهرا برخی از مسئولان و دست اندرکاران امر،مترصد ایجاد تغییراتی در نحوه اجرای خدمت سربازی هستند تا با تکیه بر آن ساز وکاری ایجاد کنند تا موضوع مهارت آموزی به جوانان در حال گذران خدمت به نحو مطلوبی محقق شود.
همکاری سازمان ها و موسسات فنی و حرفه ای و کار و دانش یکی از ظرفیت هایی است که می توان با اتکای به آن این امر خطیر را اجرایی و عملیاتی کرد تا سربازان نظام وظیفه بعد از اتمام سربازی وارد عرصه کار و اشتغال شوند.
طرح سربازی حرفه ای از راهکارهایی است که به عقیده ایمن آبادی در دنیا تجربه شده و ثمرات و مزایای آن نیز اثبات شده است.
*سربازگیری 130 دستگاه دولتی از نیروهای مسلح
با تاملی اجمالی به برخی از ادارات و مجموعه ها همچون فرمانداری ها،دستگاه های اداری،قضایی،امنیتی و...به روشنی در می یابیم که بخشی از نیازهای ادارات و ارگان های ذیربط از طریق جذب سرباز تامین می شود.
از سوی دیگر باید در نظر داشت که کشور ایران در موقعیت خاص منطقه ای و جغرافیایی قرار گرفته و همواره با تهدیدات خارجی بسیاری مواجه بوده و در صورت عدم برنامه ریزی اصولی این موضوع می تواند مسبب بروز نارسایی هایی در حوزه دفاعی کشور شود.
*لزوم بستر سازی برای مهارت آموزی و توانمند سازی سربازان
از سوی دیگر به عقیده کامران صداقت استادیار جهاد دانشگاهی،برای مهارت آموزی سازنده و اصولی سربازان باید بستر و زیرساخت لازم فراهم شود و برخی کمبودهای فعلی همچون سرانه پادگان ها در کشور مرتفع شود.
وی در گفتگویی با رسانه ها می افزاید:برای شناسایی نیازهای بازار کار نیز باید تحقیقات لازم احصا شود تا بر مبنای آن مهارت آموزی لازم آموزش داده شود.
*توانمند سازی سربازان مستلزم بازنگری در قوانین است
سردار موسی کمالی جانشین اداره سرمایه های انسانی ستاد کل نیروهای مسلح،چندی پیش در گفتگو با رسانه ها گفت: قانونگذار، نیروهای مسلح را مکلف کرده بخش عمده ای از نیاز خود به نیروی انسانی را از طریق جذب جوانان (خدمت نظام وظیفه عمومی)تامین کند و موضوع مهارت آموزی سربازان با عنایت به قوانین مصوب شده از ادوار گذشته،مستلزم بازنگری هایی در قانون مربوطه است.
وی در خصوص گلایه های برخی جوانان به عدم استفاده از آنان در بخش ها و یگان هایی که متناسب با رشته تخصصی آنها نیست نیز بیان کرد:بصورت کلی جوانانی که وارد فضای خدمت مقدس سربازی می شوند در مجموع دانش آموخته 700 رشته تخصصی هستند و این در شرایطی است که دسته بندی تخصص ها و رسته ها در نیروهای مسلح به 30 رشته محدود می شود.
در هر صورت نباید از نظر دور داشت که برای ایجاد انگیزه و رغبت هر چه بیشتر برای گذرندان دوران سربازی از سوی جوانان،باید محیط و فضایی فراهم شود که علاوه بر کسب آموزش و تجربیات جدید و اعمال سختگیری های خاص نظامی گری،در حوزه مهارت آموزی و توانمند سازی جوانان نیز بصورت فعالانه تری اقدامات لازم عملیاتی شود تا علاوه بر استقبال افزون تر مشمولان نظام وظیفه،در ابعاد کاربردی و توانمند سازی و اشتغالزایی نیز گام هایی سازنده برداشته شود،گام هایی که نباید تنها از حوزه نظام وظیفه انتظار داشت و همدلی و همگرایی دیگر دستگاه ها و نهادهای ذیربط را نیز می طلبد تا در سایه این همگرایی به نقطه نظری واحد،مشترک و سازنده و البته قابل حصول دست یافت.
سلام
من امریه هستم الانم حدود 16 ماه از خدمتم گذشته
یه کسری 5 ماهه داشتم که میگفتن به امریه تعلق نمیگیره، اداره موافقت نمیکنه دنباش نرو، پیگیری کردم و بلاخر کسری تو سیستم ناجا ثبت شد!
الان میتونن من رو 24 ماه نگه دارن چون من نامه ای برای موافقت با کسری از اداره نگرفتم ولی خوب طبق سامانه ناجا 5 ما کسری دارم
کسی اطلاعاتی داره؟
ممنون
سلام دوستان
من پدرم 24 ماه سابقه جبه داره که بار ها شنیدم که کسری بهم تعلق نمیگیره به خاطر اینکه متولد 74 هستم قبل از خدمت هم دنبالش رفتم گفتن تعلق نمیگیره دنبالش نرو!! و من هم توی خدمت تا الان پیگیرش نشدم
یه دوستی داشتم که حدود 10 ماه پیش خدمتشو تموم کرد و پدرش 31 ماه سابقه جبهه داشت و متولد 73 بود که اون چه قبل از خدمت و چه بعد از خدمت تمام تلاششو کرد ولی نتونست از سابقه جبهه پدرش استفاده کنه (که اگه میتونست معاف داعم میشد)
ولی قضیه اینجاست که ما تو یگانمون یه سربازی داشتیم اعزامی 94.10.19 و متولد 76 بود که پدرش هم 30 ماه سابقه جبهه داشت و معاف شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ازش پرسیدم دربارهی معافیش گفت قبل از خدمت دنبالش رفته و بهش گفتن که دنبال این کار ها نباشه که اصلا تعلق نمیگیره ولی اون توی سربازی کار های مربوطه رو انجام داد و با معافیش هم موافقت و توی سامانه پلیس +10 ثبت شد!!!!!!!!!!!!!!!!!
با خودم فکر کردم احتمالا قانون مربوطه رو عوض کردند... کسی خبری در این مورد داره یا نه؟؟ اگه منم اقدام کنم به من هم کسری جبهه پدرم تعلق میگیره یا نه؟؟ با این وضعیت 2 ماهه که دارم اضافه خدمت میکنم![]()
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)