تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3560 از 4105 اولاول ... 256030603460351035503556355735583559356035613562356335643570361036604060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,591 به 35,600 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان کسی میدونه رسته عمران و استحکامات چه شکلیه؟ اگه میدونی یا دارید یه عکس بزار ید ممنون میشم

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان کسی میدونه رسته عمران و استحکامات چه شکلیه؟ اگه میدونید یا دارید یه عکس بزار ید ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    بنده دوره تکمیلی بسیج رو طی نکردم ولی تو فرم وضعیت خدمت گفتم که رفتم؛ اگه اول میخواسم پذیرش سپاه بگیرم گفتم اگه شد میگیرم نشد هم به ...
    الان پیگیر امریه شدم ولی میترسم این دروغ اگر امریه شدم امریه رو به بوووق بده.
    چون من شنیدم که مثلا امریه های خاتم النبیا رو اگر کارت سبز داشته باشن میفرستن کرج و اگر نداشته باشن میفرستن یزد.
    سوالی که دارم اینه که اگر مسانی که به کرج رفتن اونجا مدرک کارت سبز نداشته باشن امریه شون به بوق میره یا تو همون کرج بعد از دو ماه میرن سر امریه شون؟؟؟؟

البته من برای یه ارگان دیگه که ربطی هم به سپاه نداره اقدام کردم.... اینم بعنوان مثال گفتم....
    Last edited by milad_d993; 30-04-2016 at 15:49.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

خوب یه هفته هم از آموزشیمون گذشت .
    یه سری موارد و خاطرات از این یه هفته رو که برای خودم جالب بود و ممکنه به درد کسایی که در ماه های اینده اعزام شن بخوره رو میگم
    اموزشی من تو پادگان جوادنیای قزوینه که تنها پادگان مربوط به وزارت دفاع هست . فوق دیپلم ها به بالا تو یگانی جدا بودن و این یگان هم 4 گروهان بود که هر کدوم حدود 100 نفر بودن هر چند این پادگان معروف به هتل جوادنیا هست ولی خوب هر چقدر هم هتل باشه بازم سربازیه و مشکلات و سختی های خاص خودش داره
    دو سه روز اول خیلی سخت گذشت . یه سری قوانین که شاید هم مسخره به نظر برسه ولی بدجور در اجراشون سخت گیری و نظارت میکردن و کوچکترین بی نظمی با برخوردشون مواجه میشد .مثلا موقع انکارد کردن تخت خط ملحفه یکی دو سانتر اینور اونور بود برخورد میکردن. پوتینت بندش اینطوری باشه وسایلت به فلان شکل تو کمد چیده شه و ... ساعت 9:30 همه باید رو تختشون بودن و یه دقیقه دیر میکردی 3 ساعت مجبورت میکردن بیرون وایسی . حالا که هوا خوبه ولی تو زمستون بیچاره ای

اعصاب خرد کردن قضیش ساعت 4:30 بیدار شدنه منی که معمولا تازه 3-4 صبح میخوابیدم حالا باید بلند شم رفتارشون هم محترمانه بود همیشه و هیچ توهینی به شخصه ندیدم بکنن به کسی . دستشویی و حمومشون هم تمیز بود غذاشون هم انصافا خوب بود و فراتر از تصورم بود . فکر میکردم غذاشون یه جوری باشه که به محض اینکه اولین قاشق بخوری بریزی دور ولی به جز یه بار که کوکو سبزی بود شام و نصفه خوردم بقیشو تا ته خوردم .
    من معاف از رزم هم هستم که کلا رژه و این چیزا تعطیله. تو این دو روز اخر که بقیه رژه میرفتن ما مشغول کندن علف و این چیزا بودیم که مثلا تو تابستون افتاب شدیدتر میشه اتیش نگیره ولی خوب به معاف از رزم ها کف درجه میدن . تو امتحانا و تیراندازی چه بالاترین نمره بگیریم چه پایین ترین نمره فرقی به حالمون نمیکنه و همون کف میدن
    دیروز که اولین مرخصی رو دادن یعنی به معنای واقعی کلمه معنی ازادی رو درک کردم قشنگ یه هفته از دنیا عقب بودیم و هیچ خبری نداشتیم که تو این یه هفته تو مملکت چی گذشته . سخت ترین روزای اموزشی که هفته اولش باشه گذشت و دیگه روزای اسونتری در پیش داریم و به خصوص برای ما معاف از رزم ها که فقط کلاس های دانش پایه همون کلاس های دانشگاه هست رو در پیش داریم . در کل اگر مشکل دارید و درجه هم براتون مهم نیست معاف از رزم رو بگیرید که خیلی اسون میشه اموزشی ایشالله همه به خوبی و خوشی سربازیشون تموم کنن
    Last edited by Greedy; 29-04-2016 at 11:11.

5. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

واقعا هفته اول آموزشی یکی از سخت ترین دوران زندگی هست@
    بیشتر به خاطر تغییرات ناگهانی هستش که در زندگی آدم اتفاق افتاده مثلا من شب اول اصلا خوابم نبرد و شب دوم 2 ساعت خوابیدم و شب سوم حدود 4 ساعت و شب های بعدی تونستم بخوابم کامل
    بعد از 2 هفته کاملا سیستم بدنی شما منطبق میشه و مشکل خاصی نخواهید داشت!!!
    دلم برای آموزشی واقعا تنگ شده حاضرم به جای یک نفر که الان آموزشی هست برم

7. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    بنده دوره تکمیلی بسیج رو طی نکردم ولی تو فرم وضعیت خدمت گفتم که رفتم؛ اگه اول میخواسم پذیرش سپاه بگیرم گفتم اگه شد میگیرم نشد هم به ...
    الان پیگیر امریه شدم ولی میترسم این دروغ اگر امریه شدم امریه رو به بوووق بده.
    چون من شنیدم که مثلا امریه های خاتم النبیا رو اگر کارت سبز داشته باشن میفرستن کرج و اگر نداشته باشن میفرستن یزد.
    سوالی که دارم اینه که اگر مسانی که به کرج رفتن اونجا مدرک کارت سبز نداشته باشن امریه شون به بوق میره یا تو همون کرج بعد از دو ماه میرن سر امریه شون؟؟؟؟

البته من برای یه ارگان دیگه که ربطی هم به سپاه نداره اقدام کردم.... اینم بعنوان مثال گفتم....
    کسی نظری نداره؟؟؟
    اگه ارگان نظامی بود و بخاطر اینکه برگه سبز ندارم ولی خلافش رو گفتم اظافه خدمت میدادن مهم نبود برام ولی میترسم امریه جور بشه ولی بخاطر این به فنا بره...

اصلا آیا این گزینه برگ سبز که تو فرم وضعیت خدمت هست توی سیستم نظام وظیفه ثبت میشه یا نه؟؟؟

9. این کاربر از milad_d993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

احتمالا متاهل هستید
    چون من تو سپاه با فوق و درجه ستوان سومی 119 میگیرم!

Sent by Tapatalk on Android
    نه خیر مجردم ولی درجم ستوان 2 هستش.
    البته امریه هستم ولی این فکر نکنم تو حقوق تاثیر داشته باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    خواستم بدانم که راهی هست که بدانیم راست میگن یا خالی بندیه و نگه داشتن واسه آشناهاشون؟؟؟

سهمیه ادارات واقع در شهرستان برای سرباز رو ارگان اصلی توی تهران مشخص میکنه یا هر اداره توی شهرستان ها خودشان درخواست مجوز جذب n سرباز رو میدن??

دفترچه رو پست کردم و تاریخ اعزامم افتاده برج 6. ماه مناسبی برای امریه هستش؟؟ چون برای امریه 60 روز باید قبل اعزام مدارک رو بفرستن فکر کنم مناسب باشه؛ برای آموزشی هم از نظر هوا خوبه. و میتونم 2 ماه هم عقب و احتمالا جلو بندارم

من و چند تا از دوستام، چندماه قبل اعزام دنبال امریه بودیم و هر چند هیچکدوم امریه نشدیم ولی میشه گفت تا حدی با سیستم آشنا شدیم. این که میگن مجوزش صادر نشده یه جور دروغ مصلحتی هست! اینا اول باید درخواست بدن تا براشون مجوز صادر بشه
    اداره ها عموما علاقه ای به نیروی امریه ندارن چون باید کلی وقت برای آموزش نیروی امریه بذارن، در حالی که سرباز بعد از 3-2 سال از اداره میره و باید یکی دیگه رو براش پیدا کنن. همینطور اینکه سرباز چون حقوق درستی نمی گیره خیلی دل به کار نمیده و چون نمی تونن مثل نیروی عادی اخراجش کنن باید هر جوری هست تحملش کنن که اینم باز مزید بر علت هست. در ضمن کار خاصی هم ندارن که بخوان به سرباز بدن و عملا سرباز بیکار میمونه
    از این طرف هم چون سازمان ها دولتی هستن و بودجه اشون از دولت میگیرن، براشون فرقی نمی کنه به کارمند برجی 10 میلیون بدن یا به سرباز برجی 100 تومن! اگه میذاشتن شرکت های خصوصی امریه جذب کنن اوضاع خیلی بهتر میشد
    ولی تو شرایط فعلی امریه گرفتن در درجۀ اول به داشتن پارتی با نفوذ بستگی داره

جدای بحث امریه، برج 6 یکی از بدترین زمان ها برای آموزشی هست! هم گرمای وحشتناک تابستون رو دارید (که تقریبا تا آخر دوره هست)، هم احتمال زیاد رژۀ 31 شهریور (که باعث میشه از اول دوره فشار بیارن که رژه یاد بگیرین و اگه اونروز بد رژه برین تا آخر دوره سرویستون میکنن!) و هم اینکه تموم برنامه های آموزشی مثل اردو رو کامل براتون اجرا می کنن.
    برج 4 (بخاطر ماه رمضون) یا برج 8 (بخاطر هوا) بهتر هست

کسی اطلاع نداره از این؟
    ببینین داشتن موبایل برای سربازهای بومی کلا ممنوع هست.
    برای سربازهای غیربومی هم بهتره از کارگزینی یا دژبانی بپرسین. چون بعضی جاها (بخصوص مناطق محروم که پادگان تلفن نداره) اجازه میدن سرباز موبایل ساده (بدون دوربین) داشته باشه. بعضی جاها نه
    بهرحال اگه اجازه بدن فقط گوشی ساده (بدون دوربین) میذارن که شما می تونین آخر هفته مرخصی بگیرین و از شهر یه موبایل 50-40 تومانی با یه سیم کارت بخرین.

هی ما هم چند روز دیگه سر یگانیم فقط تو این مدت دو ماه و خورده ای خدمت خیلی تجربیات یافتم
    اول از هه اینو برادرانه میگم اولین روزی که میتونید برید خدمت دفترچه پست کنید یعنی با همون دیپلم هر چی زودتر بریش بهتره
    هر چند خدمتت سخت تر باشه ولی ارزششو داره چون هر چی سنت بره بالاتر وابستگیات و گرفتاریات بیشتر میشه
    خصوصا الان که دیگه در دانشگاه ها به روی همه بازه و رقابتی نیست به شخصه حاضر بودم الان پایان خدمتم تو جیبم بود ولی ترم 1 دانشگام بودم
    دقیقا! منم اشتباه کردم و همون موقع دیپلم نرفتم!

سلام دوستان کسی میدونه رسته عمران و استحکامات چه شکلیه؟ اگه میدونی یا دارید یه عکس بزار ید ممنون میشم

رسته خیلی مهم نیست. اگه اشتباه هم بزنی چیزی نمیگن.

دو سه روز اول خیلی سخت گذشت . یه سری قوانین که شاید هم مسخره به نظر برسه ولی بدجور در اجراشون سخت گیری و نظارت میکردن و کوچکترین بی نظمی با برخوردشون مواجه میشد .مثلا موقع انکارد کردن تخت خط ملحفه یکی دو سانتر اینور اونور بود برخورد میکردن. پوتینت بندش اینطوری باشه وسایلت به فلان شکل تو کمد چیده شه و ... ساعت 9:30 همه باید رو تختشون بودن و یه دقیقه دیر میکردی 3 ساعت مجبورت میکردن بیرون وایسی . حالا که هوا خوبه ولی تو زمستون بیچاره ای
    من معاف از رزم هم هستم که کلا رژه و این چیزا تعطیله. تو این دو روز اخر که بقیه رژه میرفتن ما مشغول کندن علف و این چیزا بودیم که مثلا تو تابستون افتاب شدیدتر میشه اتیش نگیره ولی خوب به معاف از رزم ها کف درجه میدن . تو امتحانا و تیراندازی چه بالاترین نمره بگیریم چه پایین ترین نمره فرقی به حالمون نمیکنه و همون کف میدن
    دیروز که اولین مرخصی رو دادن یعنی به معنای واقعی کلمه معنی ازادی رو درک کردم قشنگ یه هفته از دنیا عقب بودیم و هیچ خبری نداشتیم که تو این یه هفته تو مملکت چی گذشته . سخت ترین روزای اموزشی که هفته اولش باشه گذشت و دیگه روزای اسونتری در پیش داریم و به خصوص برای ما معاف از رزم ها که فقط کلاس های دانش پایه همون کلاس های دانشگاه هست رو در پیش داریم . در کل اگر مشکل دارید و درجه هم براتون مهم نیست معاف از رزم رو بگیرید که خیلی اسون میشه اموزشی ایشالله همه به خوبی و خوشی سربازیشون تموم کنن
    انکارد و مرتب کردن کمد رو تا دو سه هفته آخر آموزشی جدی میگیرن بعد دیگه خیلی سختگیری نداره. البته تا اون موقع دیگه خودتون عادت کردین و خودکار صبح تختون رو مرتب می کنین
    ولی پوتین رو تا روز آخر خدمت سختگیری روش دارن! یکی از دوستام سه روز مونده بود به آخر خدمت که بخاطر درست نبستن بند پوتی 2 روز بازداشت شد و بخاطر این دو روز بازداشت، 6 روز اضافه خدمت رفت تو پاچش!!

در مورد مرخصی آخر هفته هم واقعا موافقم!! اصلا انگار از قفس آزاد میشی حالی که داره قابل وصف نیست!!!

12. 2 کاربر از mgh345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدانم کسانی که امریه ارگان غیر نظامی هستند آموزشیشون چند روزه؟؟؟
    آخه یکی از دوستام که برج 12 سال قبل اعزام شد و برای آماده کردن لباس نظامی برگشته بود گفت که اونجا بهشان گفتن که امریه های بعد دو هفته آموزشیشون تمامه...
    راسته آیا؟؟؟؟

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدانم کسانی که امریه ارگان غیر نظامی هستند آموزشیشون چند روزه؟؟؟
    آخه یکی از دوستام که برج 12 سال قبل اعزام شد و برای آماده کردن لباس نظامی برگشته بود گفت که اونجا بهشان گفتن که امریه های بعد دو هفته آموزشیشون تمامه...
    راسته آیا؟؟؟؟
    سلام
    برای من اینجوری نبود همون رفتاری رو با بقیه می کنن اصلا فرقی نداری تا لحظه تقسیم عین همین

15. این کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •