بردیا جان اونا که خیلی واضح بودند .
بردیا جان اونا که خیلی واضح بودند .
واضح ترين معماش از نظر من همون چوبا بودن![]()
آره همونه اولي به معني دوباره ساخته شده و دومي به معني دوباره متولد شدست به هر دو اسم ميشناسنشمنظورتون Remake هست؟؟؟اخه من تا به حال چیزی به عنوان Rebirth در اویل نشنیدم.![]()
دوستان
من بازی رو 3 بار تموم کردم با normal که الان
یکی special 1 هست و یدونه هم شماره 2
که فرقشون غیر از لباسو مهمات و سلاح چیزه دیگه ای نبود
یا چیزه دیگه ای هم هست که من نمی دونم
؟
کسی بازی رو به صورت پروفشنال تموم کرده که اون اسلحه شارژی رو بگیره؟
اگه آره امکانش هست سیو بازی رو بزاید اینجا تا اون اسلح رو امتحان کنیم؟
-----
نکته بعدی در مورد بازی ada the spy که من سر کروز موندم که چه جوری بکشمش
کسی میشه بگه که چه جوری میشه کشتش؟
قبلا با شلیک به پاهاش ترتیبشو دادم هم با leon , هم Ada توی anoder order
ولی توی spy اصلا نمیشه کشتش شما ها چی کار میکنید؟
-------
سوال بعدی هم
غیر از این مراحل
1-اصل بازی
2-anoder order
3-the spe
4-merseneris
این بازی چیزه دیگه ای هم داره که بشه بازش کرد یا مراخل مخفی؟
با چاقو امتحان کن.خیلی موثر هست.البته یه کم ترسناک به نظر میاد اما امتحان کن...نکته بعدی در مورد بازی ada the spy که من سر کروز موندم که چه جوری بکشمش
کسی میشه بگه که چه جوری میشه کشتش؟
قبلا با شلیک به پاهاش ترتیبشو دادم هم با leon , هم Ada توی anoder order
ولی توی spy اصلا نمیشه کشتش شما ها چی کار میکنید؟
نه نیست.سوال بعدی هم
غیر از این مراحل
1-اصل بازی
2-anoder order
3-the spe
4-merseneris
این بازی چیزه دیگه ای هم داره که بشه بازش کرد یا مراخل مخفی؟
سلام
ميخواستم يه سوال بپرسم آيا در اويل 4 نميشه كاراكتر جديد يا اسلحه جديد به بازي اضافه كرد مثل بازي gta كه با برنامه img tools به بازي همه چيز مي توان اضافه كرد.
![]()
نه نميشه
![]()
بابا توی ada the spy کلا چاقو نداره
فقط توی بازی اصلی و another order چاقو وجود داره
گیرم هم که با چاقو وقتی با دو ضریه این ضعیفه میمیره چه جوری آخه جنگ تن به تن بکنم ؟![]()
دوستان save بازی بعد از اتمام بازی به صورت professional که اون اسلحه شارژی رو باز کرده باشه کی داره واز کجا میشه گیر آورد؟
فكر كنم دوستان توي صفحه هاي قبلي سيوشو گذاشته بودن يك سرچي بكنيد
اي اي! لابد اون كرازر رو ميگي كه از دور با سرعت ميدوه طرفت! بايد همش جاخالي بدي و وقتي دستشو از جلوي صورتش برد كنار به صورتش شليك كني
ولي خيلي سخته!
یه روش برای کشتنش میگم که مخصوص خودمه و کپی رایت هم داره ها
روش کار اینه:
وقتی وارد اون جا میشید قبل از این که به اون بشکه ها که توش مهمات و گلوله هست برسید به طرف در برگردید و عقب عقبی حرکت کنید تا بتونید وقتی کراوزر وارد شد ببینیدش.وقتی داره به طرفتون میدوه شما هم به طرفش بدوید و از دستش فرار کنی و به پشت در برید.حالا در پشت در اسلحه ی دوربین دارتون رو آماده کنید و با یک بسم الله دوباره وارد محوطه بشید.وقتی که وارد شدید می بینید که کراوزر از فاصله ی بسیار دوری به طرفتون میدوه.حالا شما فرصت دارید که با خیال آسوده با اسلحه دوربین دار پاش رو نشونه بگیرید.(توجه داشته باشید که باید فقط پاش رو بزنید چون بقیه قسمت های بدنش با اون سپر گندش پوشانده شده) وقتی که پاش رو زدید روی یک زانوش میشینه و شما فرصت پیدا میکنید که سرش رو هم هدف بگییرید بعد از این کار دوباره از در خارج شوید و اسلحتونو پر کنید و باز هم وارد محوطه شوید می بینید که کراوزر باز هم از فاصله ی خیلی دور به طرفتون میدوه.پروسه ی قبلی رو اونقدر تکرار کنید تا کراوزر شکست بخره
تبریک میگم شما موفق شدید کراوزر رو بدونه حتی یک ضربه خوردن شکست بدید.دیدید کاری نداشت
حالا برید با روش مخصوص من حال کنید
------------------------------------------------------------------------
اینم یه سری از سیو های من ببین کدوم بدردت میخوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hassanmirabi; 20-06-2008 at 10:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)