جایگزینی ماشین
سلام
من یک برنامه ی باهال برای جایگزینی ماشین می زارم
امتحان کنید
نظر بدید
http://rapidshare.com/files/109468540/1194438849_Gta_Garage_Mod_Manager_V2.3C.zip.html
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
جایگزینی ماشین
سلام
من یک برنامه ی باهال برای جایگزینی ماشین می زارم
امتحان کنید
نظر بدید
http://rapidshare.com/files/109468540/1194438849_Gta_Garage_Mod_Manager_V2.3C.zip.html
Last edited by sinashahab; 22-04-2008 at 12:47.
من يك مودي ريختم وقتي كد ميزنم بازي هنگ ميكنه
حتما يه اشتباهي كردي لينك دانلود مود رو بزار ببينيم چيكار ميتونيم بكنيم ...من يك مودي ريختم وقتي كد ميزنم بازي هنگ ميكنه
توی کل صفحات تاپیک فکر کنم یه 30باری گذاشتند![]()
اقا اون پروژه اتوبوس که خوابیده پس مجید جان یه پاترل برای بچه ها بساز .
مجيد جون كارت عاليه حتما بذارش.![]()
همه ما داریم ولی کدوم فایل رو می خوای مگه بازی یکی دوتا فایل داره؟!!!!!!!!!!!!!!
اگه خواسته باشم همشو بزارم که 5 یا 6 گیگ میشه!!!!!!!!!!!!!!!
شما فایل مورد نظرت رو بگو
بعدشم اگه مود ریختی دوباره اون مود رو حذف کن.تا درست بشه و کارهایی که کردی دوباره به حالت اول برگردون
بعدشم این برات عبرتی شد که قبل لز تعقییر چیزی تو پوشه بازی یک بک آپ ازش بگیری.
در مورد حرف دوستان باید بگم که این ماشین هنوز خیلی کار داره. و تعقیرات دیگه مونده که باید کامل درست کنم و مثل سمند نشه که همش سر تا پا ایراد هست
خوب بعدشم شما چرا خودتون اینو نمی سازید مگه چقدر کار داره این که دیگه به تری دی مکس کاری نداره ،با خود زدمودل
ر این کار رو میشه کرد و فقط یک پشت کار می خواد که می دونم همتون دارید تا کی می خواید از کار های دیگران استفاده کنید خودتون یک چیزی بسازید که دیگران از کارهاتون استفاده کنن.
من تصمیم گرفتم تا فردا یک آموزش برای ساخت همین پراید بزارم که اگه شما از روی اون آموزش پراید رو درست کنید
می تونید هر ماشینی رو که دلتون خواست تعقییر بدین. امشب سعی می کنم آموزش رو درست کنم یا امشب میزارم یا فردا.
Last edited by majid_sd2009; 22-04-2008 at 18:24.
مجید جون وانت خیلی عالیه شده .
کسی میتونه کمک کنه . توی بازی همه ماشین ها بجز ماشین cj دنده عقب راه می رن!!![]()
سلام من يك اتوبوس رو دست كاري كردم گفتم بزارم شايد خوشتون اومد
![]()
Last edited by hamid_emiter; 22-04-2008 at 18:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)