با مد 007 بازی میکنم . روش هوش مصنوعی ریختم . (یه فایل زیب بود که داخلش 5تافولدر data بود یکی شو کپی کردم.)
منظورتو از خط دوم اصلا نفهمیدم . دوس دارم دشمنام تو کل زمین مثل ویروس نیرو بسازن . میشه ؟؟
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
با مد 007 بازی میکنم . روش هوش مصنوعی ریختم . (یه فایل زیب بود که داخلش 5تافولدر data بود یکی شو کپی کردم.)
منظورتو از خط دوم اصلا نفهمیدم . دوس دارم دشمنام تو کل زمین مثل ویروس نیرو بسازن . میشه ؟؟
با اتم نزن
نیرو بزن حمله کن نابودش کن
اتم که نشد بازی
همه جای مپ که نمیشه !
فقط رو لولهای سخت تر نیروهای usa معمولا هرجا ریسورس باشه فوری یه supply center میزنن و غارتش میکنن
بازیش دیگه اصلا قشنگ نیست برام . یا اینقد نیرو میرزن که اصلا نمیشه مقاومت کرد یا همیشه درحال کتک خوردنن . اصلا مبارزه تنگا تنگ نداریم .
این ورژن جدیده نمیدونید که میاد ؟
از سایت moddb... سرچ باید بزنی مثلا contra mod میاد.
من گفتم که شما اون AI Fix رو نصب نکنی بهتره. فقط مد کنترا باشه بسه.
اون چیزی که میگی، مربوط میشه به نقشه، نه مد یا هوش مصنوعی. من یه بار یه نقشه ساختم برای جنرالز، از این نقشه ها که بازی میکنن و به اصطلاحی Single Player هستن وگرنه اکثر نقشه ها بازی نمیکنن و Multiplayer هستن.
توی نقشه مشخص میکنید که یه بازیکن، چجور بیس میسازه، تا کجا Defense میسازه و از چه مسیرهایی حمله میکنه. یه محدوده مشخص میکنید برای ساختن ساختمونهای اصلی، یه محدوده مشخص میکنید برای ساختمانهای دفاعی و سه نوع مسیر حمله. یه مسیر حمله اصلی، یکی برای حمله ی حرفه ای تر و یکی برای اینکه از پشت حمله کنن(Flank یا Back Stab). بنابراین به مد و هوش مصنوعی هیچ ربطی نداره.
نقشه ی 6 نفره ی Green Pastures برای بازی به شدت توصیه میشه. 3v3 بازی کنید همه هم Insane![]()
ممنون گرفتم اموزششو چقد سخته ساختش .
بعد ببخشید insane چیه ؟
Last edited by roya.rashidi; 01-08-2014 at 07:48. دليل: عوض کردن مطلب
اگر Contra نصب کردید، بجای Very Hard توی جنرالز اینجا Insane داریم.
از سایت mod db گرفتم داداشی
حالا میشه ترتیب نصبشون رو برام بنویسی
یه مرحله گیر کردم . اونجا که 3 تا پل هست . تو جنرال 1
همه پایگه های دشمن رو نابود کردم . نمیدونم چی کار کنم . قسمت سوم چین هست .
Fix ها رو کلا کاری نداشته باش باشون... بیشتر خراب میکنن تا درست کنن.
پوشه ی Contra رو اگر توش فایل Launcher هست، کپی کن کنار پوشه ی Generals Zero Hour بعدش برو تو پوشه Contra و فایل Launcher رو اجرا کن و نهایتا Install and Launch رو بزن. تمومه.
جنرالز 1؟ عهههه؟ فکر کنم بیش از 9 سال پیش بازیش کردممیشه عکس بذاری؟ من که اصلا یادم نیست.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)