آدرس سایت دمونوید عوض شده و باید آدرس ترکر رو هم عوض کنی
آدرس سایت دمونوید عوض شده و باید آدرس ترکر رو هم عوض کنی
اگه منظورت مگنت لینکه(همون که علامتشم یه اهن رباست) با زدنش تورنت همونجا از خود سایت اجرا میشه و به لیست دانلودات اضافه میشه
ولی فایل تورنت خودش دانلود نمیشه یه جور صرفه جویی در وقته![]()
از ابشن روی همه ی دانلودا محدودیت میذاره ولی اینطوری واسه هر تورنت محدودیت جداگانه میتونی بزاری![]()
Last edited by moh72; 03-01-2011 at 13:56.
چه سایتی برای دانلود تورنت خوبه
بیش تر فیلم و سریال دانلود میکنم
نمیدونم مگنت چیه!!!این مگنت چیه؟
ولی سیات هایی که من ازشون دانلود میکنم،یه دگمه دارن به اسم مگنت که وقتی روش کلیک میکنی،خودکار فایل به یوتورنت اضافه میشه!!(یعنی دیگه نیازی نیست فایل تورنت رو دانلود کنی و بعد اجراش کنی!!)
به شخصه ازچه سایتی برای دانلود تورنت خوبه
استفاده میکنم و کاملا راضی هستم!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------
دوستان،ایا میشه کاری کرد که این برنامه با ای پی خودم دانلود کنه؟!
منظورم اینه که من چیز پی ان دارم،ولی ظاهرا به سرور چیز پی ان اخطار داده شده که اقا کاربرات دارن فیلم های روی اکران رو پخش میکنن!!!
حالا اونا هم گفتن حسابتون رو باطل میکنیم!!
میگم امکانی چیزی وجود نداره که در حالی که چیز پی ان وصله،برنامه ی تورنت از ای پی خودم استفاده کنه و نه از ای پی چیز پی ان؟!!
راهی برای کنترلش هست؟
رفقا چرا پس سرعت دانلود از تورنت از دانلود معمولی کمه؟
و نوسان سرعتش دانلودم زیاده! (الته شاید بگید اشکال از خط ADSLایی که استفاده میکنم باشه که منم گفتم در حالت معمولی اصلا نوسان ندارم!)
در این حالت،شما از یه سرور مثل سرور های رپید شر دانلود نمیکنید! بلکه دارید از سیستم های یه سری ادم دیگه مثل خودتون دانلود میکنید!(هر چی بیشتر دانلود کنید فایل رو،افراد دیگه از سیستم شما دانلود میکنن!!!)رفقا چرا پس سرعت دانلود از تورنت از دانلود معمولی کمه؟
بنابراین، سرعت دانلود کم و زیاد میشه چون ممکنه یه دفعه یه بابایی بیاد نیم ساعت سید کنه کل فایل رو اونم با سرعت زیاد!!!
ممکنه تو یه لحظه یه بابایی که داشته با سرعت زیاد سید میکرده،بره پی کارش! پس سرعت دانلود نوسان داره و ربطی ب خطوط دی اس ال شما نداره!!
ممنون بابت راهنمایی...
اما میشه در این مورد بیشتر و واضحتر توضیح بدین:
هر چی بیشتر دانلود کنید فایل رو،افراد دیگه از سیستم شما دانلود میکنن!!!)
تو سیستم تورنت برای این که شبکه پایدار بمونه شما مجبورین به ازای دانلود برای دیگران اطلاعاتی رو که دانلود کردین آپلود کنین.
تایید میشه!تو سیستم تورنت برای این که شبکه پایدار بمونه شما مجبورین به ازای دانلود برای دیگران اطلاعاتی رو که دانلود کردین آپلود کنین.
++++++++++++++++++
کسی این مشکل من رو بلد نبود؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)