آقا تو gg هر ساعتي كه بازي ميكنه چقدر از حجم ترتفيكي كم ميكنه
آقا تو gg هر ساعتي كه بازي ميكنه چقدر از حجم ترتفيكي كم ميكنه
سلام
آقا شما نه آموزش این باگ رو گذاشتی نه باگ 6.49b
سلام.
اگه بخوای واسش مدنس ببندی حتما حتما باید واسش Vanguard هم ببندی چون مدنس که Active میشه اکسترا دمیج می خوره واسه همین مدنس نمی بندم. (دو تا از اینونتوریش الکی پر میشه) عوضش Power Treads با Hyperstone بگیر .
به نظر من وقتی قوی بشه کمتر هیرویی می تونه بزنش.موافقین؟
بدين وسيله به اطلاع مي رساند:
مسابقات مقدماتي ESWC 2008 ايران (ELECTRONIC SPORTS WORLD CUP 2008 IRAN) با حمايت مالي شركت ماديران (صنايع ماشين هاي اداري ايران) در ايران برگزار خواهد شد.
اين مسابقات همانند سال هاي گذشته در دو مرحله مقدماتي و نهايي برگزار خواهد شد.
مرحله مقدماتي مسابقات در اسفند ماه سال جاري برگزار شده و نفرات برتر مسابقات نيز در ارديبهشت ماه سال 1387 برقابت خواهند پرداخت.
ليست بازي هاي اين دروه از مسابقات نيز به شرح زير مي باشد:
1. Dota AllStars 5vs 5
2. Warcraft III 1vs1
3. Trackmania Nations ESWC
زمان دقيق شروع ثبت نام اين دوره از مسابقات هفته آينده اعلام خواهد شد
لطفا تا هفته آينده صبر كنيد و از طريق پست هاي مختلف و يا پيغام هاي شخصي سئوالات خود را مطرح ننماييد اطلاعات تكميلي بزودي اعلام خواهد شد
سلام ..منم سعید ...
البت اینجور که شما میگی ... این دیگه mid game نیست ..ولی بازم اگه بتونی ببندی که خیلی خوبه ..
من اسم همه هیرو ها رو نمیدونم ..ولی مشخصات بده ببینم کدومشه ؟ مجیکاش رو بگو
Name: SpiritBreaker/Mele/Str
مجیک یک: فقط روی دشمنا خورده میشه UPgrade 4 اسپیدش 522 میشه و اولین ضربش هم Bashe. این مجیکش از همه بیشتر به من حال میده.
مجیک دو: اسپید میده. هم خودش هم هیروهای یارش. البته Range زیاد نیس.
مجیک سه: Greater Bash. واسه این مجیکش لقبش و سلطان بش گذاشتیم. از هر هیرویی که فکر کنی بیشتر بونس دمیج می زنه.با هر بشی که میزنه 100 تا بونس دمیج هم میزنه که از همه ی هیروهای بش دار بیشتره.
مجیک شیش: از روح های اطرافش کمک می گیره و خودشو مثل ارواح می کنه بعد از جلوی هیرویی که روش زدی در میاد و بستگی به باز کردن مجیک سه ، بشش رو بیشتر میزنه (یعنی بشی که میزنه بیشتر طرف رو پرت میکنه).
از نوادگان Taure Chieftain به حساب میاد. تا جایی که چهرش هم شبیه اونه فقط رنگش متفاوته.
تو هیروهای Scourge هست. توی Twilight Tavern. با S گرفته میشه و وقتی میاد میگه: Spirit Are Restless.
گرفتی کدومه؟![]()
كسي از مشهد هست ميخوام بدونم كلناي مشهد اسماشون چي؟
هموني كه تو مسابقات 4 شد
بچها شما ها ساعت چند ميرين gg بازي بگين منم بيام
بازي ياد بگيرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)