تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 602 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه NinjaLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

نه آقا اینجوری نیست .

رو بریج سرعت فول میده .

منتها 2020 یه کاری کرده من فقط با مودم میتونم وصل شم.

رو مودم به 100 مگ محدود کردن

شما هم اگر مثل بنده و خیلیهای دیگه از مشتریهای قدیمی این شرکتهای ایرانی مخصوصا مخابرات میبودین حرف بنده رو رد نمیکردید اگر الان این تانوما به دهانتان شیرین است حسابی قدرشو بدونید چون ماندنی نیست

2. این کاربر از NinjaLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

شما هم اگر مثل بنده و خیلیهای دیگه از مشتریهای قدیمی این شرکتهای ایرانی مخصوصا مخابرات میبودین حرف بنده رو رد نمیکردید اگر الان این تانوما به دهانتان شیرین است حسابی قدرشو بدونید چون ماندنی نیست
    سرعت نت هر روز در حال بیشتر شدن هست نه کمتر شدن
    الان نت گوشی من سرعت ۱۳۰ مگ شده دانلودش...
    چند وقت دیگه ۵g هم زیاد بشه باز سرعت بیشتر میشه
    الان تو ایران مشکل سرعت نت نیست مشکل حجم نت هست
    همین الان سرویس های نت در آمریکا و اروپا سرعت یه سری از طرح هاشون نصف سرعت ما هستش منتهی برای اونا حجم نامحدود است

داره خودمونی میشه NinjaLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

این پیام یه بنده خدائیه تو تاپیک مخصوص سرویس vdsl اشتباه نکنم و این بلاییه که کم کم بسر همه سرویسهای اینترنت این اوپراتورها میاید چون قوانینی برای حفظ کیفیت از طرف رگولاتوری تائین نشده
    چه فایده وقتی پهنا ندارن؟
    مال منو باز گذاشتن تا 60 مگم لینک شد ولی سرعت بالاتر 25 مگ نمیره... بین ساعت 5:30 تا 6:30 صبح تا 32مگم میره ولی روزا 10 مگ تا 18 ...
    هر روزم جنگ دارم باهاشون

این خیلی طبیعیه که مثل همیشه پهنای باند زیادی شرکت زیرساخت خریداری میکند و اینها را به این اوپراتورها میفروشد منتها منتظر اشباع شدن این خطوط و کم شدن سرعت در بعضی ساعات و بالا رفتن پینگ تایم و... هم باشید چون اون کیفیت عالی اصلا ماندنی نیست مگر اینکه شما سرویسی با پهنای باند و پ ورتی اختصاصی خریداری کرده باشید و یا قوانین رگولاتوری مبنی بر تعداداشتراک پورت بین کاربرها تغییر کند و واقعا اجرا بشود

داره خودمونی میشه farhang_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

درود

بنده کابل کشی رو انجام دادم مودم مونده که اون هم گفتند فقط زایکسل باید بگیرم که البته هنوز نتونستم پیدا کنم ، اما موردی که هست
    تمام اتصالات از کافو ، FAT تا پیگتیل همگی سبز بودند فقط آداپتور آخر رو آبی بستند و گفتند فرقی نمیکنه از دوستانی که تجربه دارند واقعا
    این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ پچ کورد مودم الان باید همون سبز به سبز باشه یا آبی به سبز ؟ (مودم هم پورت سبز هست)

باتشکر

Last edited by farhang_k; 12-06-2021 at 15:39.

6. این کاربر از farhang_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

درود

بنده کابل کشی رو انجام دادم مودم مونده که اون هم گفتند فقط زایکسل باید بگیرم که البته هنوز نتونستم پیدا کنم ، اما موردی که هست
    تمام اتصالات از کافو ، FAT تا پیگتل همگی سبز بودند فقط آداپتور آخر رو آبی بستند و گفتند فرقی نمیکنه از دوستانی که تجربه دارند واقعا
    این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ پچ کورد مودم الان باید همون سبز به سبز باشه یا آبی به سبز ؟ (مودم هم پورت سبز هست)

باتشکر

هیچ مشکلی نداره شما مودمتون چه پورت آبی چه پورت سبز باشه میتونید apc به upc یا برعکس و یا هم نوع خودش بگیرید..
    فقط برای خرید زایکسل به دلسا مراجعه کنید... و از دلسا خریداری کنید... پیگیر باشید تا سرویس براتون سریع بعد از خرید مودم یوزر پسورد داده بشه..

8. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

دوستان کس دیگه ای هست سرعت شو رو 100 مگ محدود کرده باشن ؟
    دم انتخاباتی ه ؟ یا چیز دیگه ای هست ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان کس دیگه ای هست سرعت شو رو 100 مگ محدود کرده باشن ؟
    دم انتخاباتی ه ؟ یا چیز دیگه ای هست ؟
    داخلی ۳۵۰ خارجی ۲۰۰ قشنگ معلوم میشه زمانیکه اسپید تست میگیری یه سکته خیلی ریز نزدیک ۵۰ پیدا میکنه.. البته من سعی کردم DNS رو هم تغییر بدم و از ۱.۱.۱.۱. و۱.۰.۰.۱ استفاده میکنم.. چونکه ۲بار دیدم حتی افت میکرد و میومد روی ۸۰مگ

همینطور در مورد کلاب هاوس هم درخواست کردم و بازرسی اعلام کرد به دلیل مسایل امنیتی تا اطلاع ثانوی مسدود میباشد...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اینترنت من هم حدود یک هفتست که وصل کردن
    یه مودم هواوی بهم فروختن 1800000 تومان که بعدا بهم گفتن این مودم تو منطقه شما کار نمی کنه و مودم فایبر بهم امانی دادند و گفتن مودم هواوی رو واسه خودت نگه دار.
    سرعتش که واقعا رویاییه یه تست هم می ذارم که ببنید.
    البته من مودم رو با کابل گیگ به روتر اییسوس AC68U وصل کردم. وگرنه وایرلس خود مودم فایبر افتضاحه. این تستم با ایفون و وایرلس 5GHZ روتر ایسوس گرفتم.
    Last edited by delllaptop; 15-06-2021 at 09:07.

12. 2 کاربر از delllaptop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینترنت من هم حدود یک هفتست که وصل کردن
    یه مودم هواوی بهم فروختن 1800000 تومان که بعدا بهم گفتن این مودم تو منطقه شما کار نمی کنه و مودم فایبر بهم امانی دادند و گفتن مودم هواوی رو واسه خودت نگه دار.
    سرعتش که واقعا رویاییه یه تست هم می ذارم که ببنید.
    البته من مودم رو با کابل گیگ به روتر اییسوس AC68U وصل کردم. وگرنه وایرلس خود مودم فایبر افتضاحه. این تستم با ایفون و وایرلس 5GHZ روتر ایسوس گرفتم.

اون مودم رو اگر خود مخابرات بهتون داده بهشون پس بده و بگو بکار من نمیاد.. همین مودم برای من یا یک مودم نو به من بدید که بتوم وصل شم... و برای خودم باشه...
    اسپید تست رو بذارید روی سرور های آمستردام و تست بگیرید و بذارید اینجا و اعلام کنید کجا هستید.. تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

رشت هستم، گیلان

15. 3 کاربر از delllaptop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •