شما هم اگر مثل بنده و خیلیهای دیگه از مشتریهای قدیمی این شرکتهای ایرانی مخصوصا مخابرات میبودین حرف بنده رو رد نمیکردیداگر الان این تانوما به دهانتان شیرین است حسابی قدرشو بدونید چون ماندنی نیست
شما هم اگر مثل بنده و خیلیهای دیگه از مشتریهای قدیمی این شرکتهای ایرانی مخصوصا مخابرات میبودین حرف بنده رو رد نمیکردیداگر الان این تانوما به دهانتان شیرین است حسابی قدرشو بدونید چون ماندنی نیست
سرعت نت هر روز در حال بیشتر شدن هست نه کمتر شدن
الان نت گوشی من سرعت ۱۳۰ مگ شده دانلودش...
چند وقت دیگه ۵g هم زیاد بشه باز سرعت بیشتر میشه
الان تو ایران مشکل سرعت نت نیست مشکل حجم نت هست
همین الان سرویس های نت در آمریکا و اروپا سرعت یه سری از طرح هاشون نصف سرعت ما هستش منتهی برای اونا حجم نامحدود است
این پیام یه بنده خدائیه تو تاپیک مخصوص سرویس vdsl اشتباه نکنم و این بلاییه که کم کم بسر همه سرویسهای اینترنت این اوپراتورها میاید چون قوانینی برای حفظ کیفیت از طرف رگولاتوری تائین نشده
این خیلی طبیعیه که مثل همیشه پهنای باند زیادی شرکت زیرساخت خریداری میکند و اینها را به این اوپراتورها میفروشد منتها منتظر اشباع شدن این خطوط و کم شدن سرعت در بعضی ساعات و بالا رفتن پینگ تایم و... هم باشید چون اون کیفیت عالی اصلا ماندنی نیست مگر اینکه شما سرویسی با پهنای باند و پ ورتی اختصاصی خریداری کرده باشید و یا قوانین رگولاتوری مبنی بر تعداداشتراک پورت بین کاربرها تغییر کند و واقعا اجرا بشود
درود
بنده کابل کشی رو انجام دادم مودم مونده که اون هم گفتند فقط زایکسل باید بگیرم که البته هنوز نتونستم پیدا کنم ، اما موردی که هست
تمام اتصالات از کافو ، FAT تا پیگتیل همگی سبز بودند فقط آداپتور آخر رو آبی بستند و گفتند فرقی نمیکنه از دوستانی که تجربه دارند واقعا
این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ پچ کورد مودم الان باید همون سبز به سبز باشه یا آبی به سبز ؟ (مودم هم پورت سبز هست)
باتشکر
![]()
Last edited by farhang_k; 12-06-2021 at 15:39.
هیچ مشکلی نداره شما مودمتون چه پورت آبی چه پورت سبز باشه میتونید apc به upc یا برعکس و یا هم نوع خودش بگیرید..
فقط برای خرید زایکسل به دلسا مراجعه کنید... و از دلسا خریداری کنید... پیگیر باشید تا سرویس براتون سریع بعد از خرید مودم یوزر پسورد داده بشه..
دوستان کس دیگه ای هست سرعت شو رو 100 مگ محدود کرده باشن ؟
دم انتخاباتی ه ؟ یا چیز دیگه ای هست ؟
داخلی ۳۵۰ خارجی ۲۰۰ قشنگ معلوم میشه زمانیکه اسپید تست میگیری یه سکته خیلی ریز نزدیک ۵۰ پیدا میکنه.. البته من سعی کردم DNS رو هم تغییر بدم و از ۱.۱.۱.۱. و۱.۰.۰.۱ استفاده میکنم.. چونکه ۲بار دیدم حتی افت میکرد و میومد روی ۸۰مگ
همینطور در مورد کلاب هاوس هم درخواست کردم و بازرسی اعلام کرد به دلیل مسایل امنیتی تا اطلاع ثانوی مسدود میباشد...
اینترنت من هم حدود یک هفتست که وصل کردن
یه مودم هواوی بهم فروختن 1800000 تومان که بعدا بهم گفتن این مودم تو منطقه شما کار نمی کنه و مودم فایبر بهم امانی دادند و گفتن مودم هواوی رو واسه خودت نگه دار.
سرعتش که واقعا رویاییه یه تست هم می ذارم که ببنید.
البته من مودم رو با کابل گیگ به روتر اییسوس AC68U وصل کردم. وگرنه وایرلس خود مودم فایبر افتضاحه. این تستم با ایفون و وایرلس 5GHZ روتر ایسوس گرفتم.
![]()
Last edited by delllaptop; 15-06-2021 at 09:07.
اون مودم رو اگر خود مخابرات بهتون داده بهشون پس بده و بگو بکار من نمیاد.. همین مودم برای من یا یک مودم نو به من بدید که بتوم وصل شم... و برای خودم باشه...
اسپید تست رو بذارید روی سرور های آمستردام و تست بگیرید و بذارید اینجا و اعلام کنید کجا هستید.. تشکر
رشت هستم، گیلان
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)