ديشب بسته ١٥٠ مگابايتي خريد كردم و شايد ١٠ مگابايت استفاده كردم اما صبح صفر شده بود
ديشب بسته ١٥٠ مگابايتي خريد كردم و شايد ١٠ مگابايت استفاده كردم اما صبح صفر شده بود
خخخخ
نه نصب نیس ، فقط نسل 2
احتمالا دیتای گوشی روشن بوده و نرم افزار های در حالت بکگراند داشتن استفاده میکردنديشب بسته ١٥٠ مگابايتي خريد كردم و شايد ١٠ مگابايت استفاده كردم اما صبح صفر شده بود
شما از data useage گوشی تست کن
خب شما داده ها رو یر فعال بذار دوست عزیز
اینهمه برنامه توی گوشی هست که به اینترنت وصل میشه و از حجم استفاده میکنه
با این سرعتی که 3جی ایرانسل داره خیلی زودتر از چیزی که فکرشو بکنی این 150 مگابایتت تموم میشه
بعضی وقتا گوشی خودش اپدیت های برنامه هارو دانلود میکنه ...بعضیهاشونم بصورت مخفی به نت وصل میشن ...
پس بهترین کار اینه که داده های گوشیتو یر فعال بذاری مواقعی که استفاده نمیکنی
در ضمن با 4 هزار تومن بدون اینکه بسته بگیری عمرا بیشتر از 5 دقیقه نمیونی وبگردی بکنی ..فوقش 4 مگ میتونی دانلود کنی
البته نمیخام از ایرانسل طرفداری کنم چون خودمم همین مشکلو دارم
من وقتی بسته 2 تومنی 20 مگابایتی میگرفتم حس میکردم که بیشتر ازحجمی که استفاده کردم محاسبه شده ...بعدا فهمیدم که ویندوزم اپدیت هارو دانلود میکرده
البته الان که بسته ی 2 گیگ ماهانه گرفتم 200 مگ مونده ..با اینکه اپدیت ویندوز رو غیرفعال گذاشتم اما فکر نمیکنم بیشتر از 1 گیگ استفاده کرده باشم ..الله اعلم شایدم استفاده کردم
اینو هم بگم که تعرفه های ایرانسل گرون تر شده و فقط پنج شنبه و جمعه و شبا از 2 تا 8 صبح مثه قبله و فک کنم 1 ریاله ..بقیه ساعات گرون تره ... پس زودتر تموم شدنش از همینه
اما نمیفهمم! دو گیگی که میگیری باید همون دو گیگ رو هم استفاده کنی! حالا هرچقد میخاد تعرفه گرون تر شده باشه!
کسی تو تهران هنوز جایی که 4جی باشه کشف نکرده؟؟؟
مسکه توی مشهد یه خیابون 4جی پوشش میده
این پست یکی از کاربران سایتهای دیگه هست که 4G رو برای یه بار تونسته بهش وصل بشه و تست بگیره:
سلام ٬ در جلوی سازمان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي واقع در ارم چند روز پیش چند ساعت به طور ازمایشی و برای تست خودشون فعال شد اما نیاز به یک کریر اپدیت داره برای استفاده از 4g در ایفون که ۵ سالی میشه هیج کدوم ارائه نکردند . بنده در اندروید تونستم اسپید تست بگیرم و سرعت حدود ۴۰ مگابیت بر ثانیه بود . از اون روز دیگه فعال نشد متاسفانه
مشهد؟کدوم خیابون؟
یعنی اینقدر اینترنت رو ازمون دریغ کردن که حاظریم دنبال سیگنال بدوییم که اینترنت خوب داشته باشیم .مشهد؟کدوم خیابون؟
البته قصدم توهین به شما نیست . خودمم اینطوریم![]()
دوستان کسی برنامه ای برای اندروید سراغ نداره که گوشی فقط به دکل های 3g وصل بشه؟گوشی من huawei p6 هست و گزینه wcd... only رو نداره
پس چرا این همه ناله میکردی که مشهد چرا 3g نداره و هزارتا سوال دیگه؟!
خوبه که داری حالشو میبری، انشالله سرعتای شما مثل ما پایین نیاد
الانم که تست کردم کلا کانکت نمیشداز عرش رسیدیم به موکت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)