با سلام
امکانش هست که صدای Alarm رو توی گوشی های سونی اریکسون غیر فعال کرد؟
یعنی اگر اس ام اس fail شد و یا deliver شد اون صدای بلند و وحشتناک Alarm رو نده!
بخصوص وقتی اس ام اس fail میشه!
با سلام
امکانش هست که صدای Alarm رو توی گوشی های سونی اریکسون غیر فعال کرد؟
یعنی اگر اس ام اس fail شد و یا deliver شد اون صدای بلند و وحشتناک Alarm رو نده!
بخصوص وقتی اس ام اس fail میشه!
شما دوســـت عزیز موقعی که میخواستین سیم رو عوض کنین گوشی رو خاموش نکردید همینجوری باطری رو در آوردید درســــته
نه اتفاقا خاموش کردمموفق باشید!![]()
Last edited by E-Masood; 23-12-2009 at 12:28.
سلام:
من يك G900 خريدم
وقتي بلوتوث از طرف كسي برات مياد ميره توي اين باكس كنار اس ام اس ها ذخيره ميشه بعد بايد يكي يكي از ميون اس ام اس ها پيداشون كني بعد حتما بازش كني و بعد توي مموري ذخيره كني
كه خيلي كار عصاب خورد كني ميخواستم ببينم راهي داره مسير ذخيره رو عوض كرد
يا حداقل تنظيمش كرد كه اس ام اس ها رو توي مموري ذخيره بكنه آخه حافضه گوشي 160 مگابايت بيشتر نيست و وقتي كسي چند تا فايل با هم كه حجم بيشتر از 160 مگابايت ميشه ميفرسته گوشي ديگه بقيه فايل ها رو نميگيره و بايد يك بار فايل ها رو به مموري انتقال بدم بعد بقيه فايل ها رو بگيرم
راهي داره با هك كردن گوشي يا غير اين مشكل رو توي گوشي برطرف كرد؟
با تشكر
اگه هنوز جواب نگرفتـــی مجبوری فلش کنـــی
بیشتر گوشی ها میشه مسیر اس ام اس رو انتقال داد مموری ! تو تنظیمات اس ام اس ها یه نگاهی بنداز
من با این گوشی کار نکردم به همین زیاد نمیتونم راهنمایی کنم ...
موفق باشید!![]()
يه مردي پيدا بشه اين افزايش فضاي اس ام اس رو به من بگه
دوســـت عزیز شما برنامه هک یعنی ستول رو دانلود کن بدون برنامه نمیتونی کاری انجام بدی
بعد با برنامه ببینی سید گوشیت چنده اگه 53 باشـــه نمیتونی پچ بریزی باید 52 باشـــه ...
موفق باشید!![]()
چرا روی گوشی سونی اریکسون نمیتوان رمز گذاشت تا اگر کسی گوشیتان را برداشت نتواند بدون زدن کلمه عبور ( که معمولاً چند عدد است ) به گوشی دسترسی پیدا کند!
من قبلاً یک گوشی ساده و ارزان قیمت نوکیا داشتم که این خصوصیت را داشت ولی گوشی دوربیندار و بلوتوثدار و رم خور سونی اریکسون این امکان را ندارد؟!
اگه منظورتون رمز معمولی گوشیه که داره
اگه منظورتون رمز برای keylock هست که خب نداره
کسی جواب این سوالو نمیدونه؟؟![]()
می تونید برید توی فایل های سیستمی گوشی (با استفاده از برنامه هک) ، فایل مربوط به اونو حذف یا با یه آهنگ دیگه تعویض کنید
اگه مدل گوشیتونو بگید ، بهتر می تونم راهنماییتون کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)